Вечната тема за името на бебето

• 2 933
  • 27
  •   1
Отговори
Здравейте мамчета Simple Smile
И на мен, както и на много други жени,често ми се е случвало те чета теми от форума на сайта,но едва сега се регистрирах.
Много скоро ми предстои да стана майка за първи път и много се вълнувам.  Simple Smile
Емоциите покрай бременността,ремонтите,пазаруването,изобщо цялостната подготовка по посрещането на новото човече у дома изцяло са заели деня ми.

Имам си само един малък "проблем".Може би на всички ви е втръснало от това,но пред стои големия въпрос как ще се казва бебето - което е момиче.
Тъй като не съм много ориентирана в сайта още,може някой със повече стаж от мен да премести темата ми където и е мястото  Embarassed

Та с таткото на моята принцеса имаме желание да я кръстим на моята майка и неговия баща.Те се казват Дияна и Марин.
Иска ми се някаква комбинация между двете имена или име в което да присъстват първите им  срички.
Ще се радвам ако ми помогнете,защото ми се струва мисия невъзможна.То човек би казал да ти имам проблемите...и все пак...

# 1
Сещам се за Димана Peace

# 2
И аз се сетих за Димана. Дамяна е подобно, но не е със сричките.

Между другото, когато видях заглавието на темата реших, че е голям семеен спор, пък то кво било Grinning

Peace Да ви е жива и здрава бебка, когато се появи и каквото и име да изберете, важното е да е с единодушие, за да си го харесва и детето. Пък и вие с голяма любов да го изричате.  Hug

# 3
Марияна също става, но може да го свързват само с Марин...

# 4
  • София
Имам приятелка от Доминиканската Република, която се казва Дианамарис. Ударението е върху последната сричка.  Това го казвам с усмивка, името звучи абсурдно на български, но е чудна комбинация от вашите имена Simple Smile

Иначе би било чудесно, ако кръстите бебето само на единия от двамата, а живот и здраве по-късно, следващото дете, на другия. И двете имена са чудесни, но сами по себе си, не като комбинация.

Да ви е живо и здраво бебето както и да се казва! Simple Smile

# 5
  • Телиш/Плевен
Димана или Марияна.  bouquet
В Дарина също присъстват буквите.

# 6
  • София
Брей късметлийка, свекъри с такива хубави имена. Слагайте Дияна, пък второто на свекъра Wink

# 7
Аз съм на същото мнение,като Мацето

# 8
Дарина
Марияна
Дима

# 9
  • Пловдив
Дима - най-логично ми се струва
Дария - най-хубаво според мен
Дарина
Марияна
Димана
Дамяна

# 10
  • Най-красивата страна
много ми харесват Димана и Дарина.
А за двойно име мислили ли сте?
Диана Мария

# 11
Иначе би било чудесно, ако кръстите бебето само на единия от двамата, а живот и здраве по-късно, следващото дете, на другия. И двете имена са чудесни, но сами по себе си, не като комбинация.
Най-добрият вариант е това. Peace

# 12
Димяна  Peace

# 13
Благодаря на всички за хубавите думи и предложения  Simple Smile
С интерес ще следя още какво бихте ми предложили.

Единствено името Марияна не влиза в сметките ,защото имам наскоро починал човек в семейството с това име и не мисля,че е редно детето да носи това име. 

# 14
Димана, Дамяна, Дарина, Дияна-Марина, Дима

От всички най - много харесвам Дамяна

Общи условия

Активация на акаунт