Вечната тема за името на бебето

• 2 934
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Като комбинация само Димана. Без да го харесвам.
Бих кръстила детето на единия, пък второ дете - на другия или с неотрално име...или с двойно, ако е приемливо за вас...

Та - аз гласувам за Марина Simple Smile

# 16
  • Телиш/Плевен
В такъв случай Димана, Дарина и Дария ми се струват най-подходящи.
Друго предложение, не толкова популярно име: Миряна

Други имена, съдържащи в себе си отделни букви от Дияна и Марин, (но пък не са съчетания от сричките им): Адриана, Мая, Мина, Мия и Нина.

Леко раждане и успех с избора на име!  bouquet

# 17
Десимира ми харесва, Дарина, Миряна.
Ето още имена, от една книга: Даромира, Даромила, Милодара, Миладина, Милодана, Миляна, Добрина, Данимира.

# 18
Ако наистина държите да е кръстена и на двамата най-добре двойно име , аз предлагам Диана Мари . Иначе имената сами по себе си са хубави и по-добре изберете едното , пък после другото .

# 19
Мадлена, Магдалена. Но това са просто хубави имена, съдържащи двете начални букви.
Димана се доближава най-много до идеята, но за мен е бабешко. А със странната за мен популярност, която добива напоследък, дори ми става неприятно.

# 20
  • in Wonderland
И на мен изобщо не ми харесва това Димана, а все по- често срещам такива имена. Подозирам, че е заради една поп фолк певица, която го популяризирА Peace

Иначе съм за Дамяна от предложените.
Също преслагам и Демира или Диа-Мари
Лека бременност ти пожелавам  Hug

# 21
Единствено името Марияна не влиза в сметките ,защото имам наскоро починал човек в семейството с това име и не мисля,че е редно детето да носи това име. 
При това положение съм за Димана, защото най-хубавото според мен име - Марина, е прекалено близко до Марияна.
Само Диана също не е лошо, без да се измислят комбинации.

# 22
  • София
Марина и Марияна нямат общо... Марияна идва от Мария, което си съвсем отделно нещо.

# 23
Марияна е всъщност Marie-Anne. Марина е ясно. Но няма значение какво значат, защото звучат много сходно на български.

# 24
  • София
И на двамата родители имената са хубави, аз бих повторила директно едно от двете и не бих правила никакви общи комбинации. Тоест бих кръстила бебето Дияна или Марина. супер са и двете.

# 25
И на мен ми харесват най-много Диана и Марина. Много си отиват. Познавам сестри, които се казват така. Изберете едно от двете.

# 26
И на двамата родители имената са хубави, аз бих повторила директно едно от двете и не бих правила никакви общи комбинации. Тоест бих кръстила бебето Дияна или Марина. супер са и двете.

Peace

# 27
За да е кръстено и на двамата, според мен трябва да е с двойно име, а аз лично не харесвам двойните имена.

Иначе ако ми кажете, че се казва детето Димана, Демира и прочие, аз бих си помислила, че е кръстено на баба Дияна и хич не бих се сетила, че съдържало вътре и част от името Марин.

Така че го кръстете на единия от двамата.

Общи условия

Активация на акаунт