Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Венка, то и ние сме с колата, сигурно ще гледаме някъде около локалното или в някоя пряка на Шипка да спрем. Затворени улици, ама безплатен, празничен паркинг  Crazy Mr. Green

# 151
Добро утро и честит празник на всички   bouquet

Детето още спи, чудя се дали да го будя Thinking

Тук е ужасен вятър и май никъде няма да ходим Rolling Eyes, ще е книжно-филмов, мързелив ден Grinning

Приятен ден, момичета Hug

# 152
  • в огледалото на живота
Честит празник България!Честит 3-ти март!

Вървете  с гордо вдигната глава,
на свободни и успели хора.
Радвайте  се на малките неща,защото
свободата е едно от тях!

Където и да сте помнете, че преди всичко сте българи и че нашата страна е най-хубавата!
Надявам се нашият борбен дух  да не угасва и за напред!Не мога да знам какво ще е бъдещето на нашата родина, но знам, че то все пак зависи от нас.И нека не само днес, а всеки ден от годината да пазим словото, родолюбието и силата си, които ни правят българи и ни помагат в добро и зло!

Миж,абсолютно заставам зад теб  Peace
Точно днес пък изобщо не ми се коментира подобен род неща... Stop

Нашето знаме се вее на терасата от тъмни зори!
 Hug

# 153
Добро утро!
И честит празник!!!  bg

Сетих се нещо от вчера/оня ден. Камиче как е възможно точно ти да объркаш при правопис? Не се пише внапредвид, правилната форма е изнамеждувпредвид Mr. Green

П.П. УАУ! Какъв лев!

# 154
Аз ще излизам със свекъра и свекито, смилиха се над мен че съм сама и ще ме вземат с тях по центъра  Blush Дано има някаква програма, от дете покрай работата на баща ми съм свикнала да излизам на центъра на 3-ти март  Heart Eyes

Колебая се дали да си купя книжка от Сиела, хем финансово сме я окъсали, хем ми се иска  ooooh! Но май ще пропусна, че за 1 книга не си заслужава като сложа и доставката  Whistling

Хубав ден на всички  Hug

П.П знаме имаме, тераса нямаме  Mr. Green Тази година няма къде да го сложа  newsm78

# 155
  • Кърджали
Честит празник! Дано да бъдем горди с произхода си и да познаваме историята си и героите си.

Добро утро!

Сетих се нещо от вчера/оня ден. Камиче как е възможно точно ти да объркаш при правопис? Не се пише внапредвид, правилната форма е изнамеждувпредвид Mr. Green

Имахме един доцент, който имаше в речника си две паразитни думи. Едната не я помня, но другата му беше "изпредвид". Една колежка по време на едно упражнения му ги беше броила, за два часа го споменал има няма 80 пъти. После ние уж на майтап "изпредвид, изпредвид" и накрая сума ти време ми трябваше да се отуча да я ползвам.

Разглеждам сайта на Сиела, че в града нямаме тяхна книжарница. Макар че магазина на Бг мама ме подмамва с това, че имали в наличност "Забравените от небето" на Екатерина Томова.... Чела съм я, обаче така ми влезна под кожата, че съм решила намеря ли я  да си я купя....
Отивам да си избирам книга...

# 156
  • София

Честит празник!С пожелание не само днес да се чувстваме горди от произхода си,горди с националните си герои и съзнание!Да възпитаме у децата си дух на родолюбци и желание да живеят и творят в своята родина!

Аз днес ще бъда на културно-исторически мероприятия.Разказ по-късно.
От вчера - честити дрешки на Нелка,обици на Мижжжка и моренце на Гигова.Да се чувствате удобно и доволно в новите си придобивки и морско в почивката.

# 157
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честит национален празник!

# 158
  • Пловдив

"Всяка дума има последствия. Всяко мълчание - също." - Жан-Пол Сартр

Честит национален празник

Скрит текст:
Много ми е странно, в часовете по история, се опитват да внушават на децата, че не сме били под турско робство, а е имало само турско присъствие...тогава какъв национален празник празнуваме, ако това е така?!? Ясно ми е, че това са пълни глупости и че хиляди са умрели за страната ни е въобще кланета колкото искаш за майка България, кръвен данък и т.н. Но защо се опитват да ни преиначат историята и с каква цел?

Сещаме се за някакъв национализъм само на празници /за съжаление/, отдавна не сме единни и не се подкрепяме взаимно, няма вече герои, каквото са ни оставили дедите, сега разграбваме и се отричаме, милеем за чужди красоти, а не осъзнаваме, в каква прекрасна страна живеем...

Нямаме знаме на терасата.

# 159
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН МИЛИ МОМИЧЕТА

mijjjka
Подкрепям изцяло.
Скрит текст:
Цитат на: Titina в вт, 03 мар 2015, 01:43
Как ли да ти повярват, като публикуваш чужди снимки за свои. Окъка един раздел вече, не се опитвай да го правиш и с тази тема.
mijjjka
Виж това няма как да стане.
Тази точно тема има правила, както и бон тон, който се спазва.
Разчистване на сметки- моля, не тук.
П.П. Чета модераторската тема Smile наясно съм и със склонността към флууд на някои потребители Smile
Пак апелирам и това тук да не се случва.

Скрит текст:
Съжалявам за този напълно недостоверен пост.
Снимките са най-лесното нещо за доказване в интернет.
Всички и навсякъде са мои и на нашето семейство.
Това, че сме ги пуснали и на други места, не ги прави собственост на друг.
Запознах се виртуално с вас момичетата тук, когато по същия начин искаха да ви омърсят и вас във въпросната тема.
Тук съм заради вас и книгите, друго не ме интересува.
Ако се правят подобни опити, без никакво покритие, съм готова веднага да си тръгна...

Празнувайте и се радвайте на живота...
 Hug    bouquet   Hug    bouquet

И нашето знаме е вече на терасата.......

# 160
Честит Национален празник!

Честит Рожден Ден на Теди!

Гане, Честит празник.  newsm51

Желая на Теди здраве, щастие, късмет и успехи в живота.
Весел празник у дома. Hug Hug

# 161
  • Варна
Честит национален празник!    bouquet

# 162
  • София
Ехооо, къде сте ?  Hug
Аз цял днес цял ден мързелувах и не съм си подала и носа навън. Не си спомням откога не съм имала такъв мързелив ден ...  Mr. Green Починах си много добре  Simple Smile
Току що изгледах "Американски снайперист". Чудя се защо, аджеба, е със шест номинации?  newsm78 Май очаквах нещо повече от типичната американска пропаганда  Rolling Eyes

# 163
  • София
А аз два дни мързелувах. Днес се разходих набързо до Сиела, после напазарувахме малко и сега заседнах с "Играта" и с една леща  Mr. Green.
Момичета, тук споменавахте "Момичето Айнщайн". Днес ми се видяха малко книгите, които взех от Сиела и реших, че ще купя и нея, но се оказа, че тя още не е излязла!

# 164
  • София
Венка, видях ти Сиелските придобивки. Нали знаеш, запис и за двете, едната /Дж.Дж.Мартин/ може да ти я върна пречупена и със следи от храна по нея .... хаха...шегувам се  Joy

Общи условия

Активация на акаунт