Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 911
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ми какво пък, после ще мога да те заплашвам, че знам какво ядете у вас  hahaha!

# 166
  • на североизток от Рая
 Ето ме  имен!  Simple Smile

Много хубави часове имахме със семейството. Разходихме се до Мадара, качихме се до Мадарския конник, постояхме в Голямата пещера, Параклис Свети Пантелеймон...Много зареждащи места, само на няколко километра от града ни, а аз не съм ходила там от дете. Синът ми ходи с класа съвсем скоро. Въздухът дори е вълшебен, сега се чувствам приятно изморена. Децата са доволни, мъжът ми се пъхна във всяка дупка, която видя.  ooooh! Пак ще отидем, само да се раззелени гората, ще се организираме повече хора. Вълшебното място скоро го посети Рейнчето. Ако някой от вас има път насам, обадете ми се.  Hug

Мижжж,  Hug!

Гане, честит рожден ден на порасналото ти момче! Да е здрав, да има много приятели, с лекота да постига целите си. Весел празник у вас!   bouquet

Вени, Момичето Айнщайн и аз искам да я чета. Мислех, че е излязла от печат.

# 167
Венка, добре че каза за "Момичето Айнщайн", аз също я исках, но я забравих, докато бях в Сиела. Сега мога да не се ядосвам Simple Smile

Върнах се вкъщи с "Балада за Георг Хених; Германия, мръсна приказка" на Пасков и "Светлината, която не виждаме" на Антъни Доер. Нямаше "Светът без нас", ще я търся на друга промоция или от друго място  Peace

Мнооого съм щастлива  Heart Eyes Честити придобивки на всички Wink

Гани, да е живо и здраво момченцето ти, само хубави неща да му се случват!    bouquet

# 168
  • ГОре на черешата...
Пък аз пих кафе и си бъбрих се едно прекрасно момиче с дъъъъълга плитка Heart Eyes...

# 169
  • София
Пък аз пих кафе и си бъбрих се едно прекрасно момиче с дъъъъълга плитка Heart Eyes...

Хъм, познавам ли я?  Mr. Green

Нелчо,  Hug Hug Hug
Много отдавна не съм ходила до Мадара! Мистично място е, много любимо!  Heart Eyes

Гани, да ти е живо и здраво порасналото момче!!!   bouquet

# 170
  • София
Вени, Момичето Айнщайн и аз искам да я чета. Мислех, че е излязла от печат.
В Сиела ми казаха, че са имали проблем с превода и се е позабавила от печат и не са успели да си спазят срока.

Гани, честит празник на младежа, жив и здрав да е!

# 171
  • на североизток от Рая

По едно и също време Я споменаваме  милата дружка.  Heart Eyes Много дълга плитка има, да, направи ми веднага впечатление като я видях.  Hug

# 172
Честит празник, дами!

Нели, идея кога е възстановката битка между воиските на крал Владислав Ягело Варненчик и турската армия на Шуменското плато?

# 173
  • ГОре на черешата...

smile3521

Гани, честит празник на детенце  bouquet! Като днешния ден да са велики делата му Peace!

# 174
  • на североизток от Рая
Ох, Титина, не мога да кажа дата. Те ги правят в различно време от годината всеки път. Ходили сме и през летен сезон, и през късна есен. Трябва да  потърся календар на празниците за града, може би там ще намеря дати. Идвали ли сте да гледате?

А аз уж нямаше да поръчвам книги, а поръчах три. Спрях се навреме, защото бях набрала скорост  и щях да се увлека, а не е нужно точно сега.

# 175
  • USA, Steak State
ДУ,

Честит празник мили момичета!

Снощи прах, прах....  Joy Сега ми се спи, спи....  Mr. Green

Чакам си днес новото лаптопче, че с това Леново ми се разказа играта. Не мога да го понасям.

Чудя се вече какво да подхвана след "Сивото"... "Поющальонът звъни два пъти" или някоя страхотийка на Коноли.... Идеи?

# 176
Не съм идвала, направиха го след като емигрирах, гледала съм само снимки. И т.к. забелязах, че сменят датите, ако е през лятото искам родителите ми да заведат синът ми. Ще поразпитам из туристическите групи, гледам, че участват активно в начинанието.
Аз съм спряла с поръчките, че освен поръчване трябва да организирам и логистика до тук. Не, че нямам списък и за май (ще си дойда за 2-3 дни) съм планувала поне 1 куфар с...книги.

# 177
  • Пловдив
Аз си изчистих из вкъщи, четох малко книжка, гледах едно комедийно сериалче, малко по-късно ще си правя масаж и мисля още малко да почета...

Нищо не съм поръчвала от Сиела, една книга, която харесах се оказа, че не е тяхна  ooooh!

# 178
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Еййй, празник настана и за мен Mr. Green
Като чуете по новините за фенка, арестувана за сексуално насилие над ирландски актьор в Прага, да знаете- аз съм Laughing

# 179
Привет отново.  wavey

И аз имах много хубав ден.   Nature Sun With Face

Не можах да устоя и минах през книжарницата на Сиела в подлеза на СУ. Имам вече доста книжки, последно получих и за рождения си ден, но не мога, обичам да влизам в книжарници. Разглеждах дълго, имаше толкова много хора, предимно млади хора.  Simple Smile
Купих си "Мордекай: Катастрофалната картина", Кирил Бонфилиоли. И аз съм щастлива, като Бъбли. Party Party Исках да си купя нещо по-леко за четене, даже вече съм и определила ред - веднага след Стайнбек.

След това минах през базиликата "Света София", под нея има музей, но и там много хора имаше днес, навсякъде се усеща празника и така трябва да бъде.  Simple Smile Решила съм отново да посетя музея под базиликата, за да имам време да разгледам спокойно. Входната такса за музея е 6 лева, заслужава си.

Миж, и аз съм си набелязала "Американски снайперист". Преди няколко дни гледах и филма на Джоли "Несломен". Филмът също е по действителен случай. Анджелина Джоли се е справила блестящо, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт