Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 911
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Ехооо, къде сте ?  Hug
Аз цял днес цял ден мързелувах и не съм си подала и носа навън. Не си спомням откога не съм имала такъв мързелив ден ...  Mr. Green Починах си много добре  Simple Smile
...

Тук смеее, и аз като теб, ама едно към едно, от толкова лежане ми се схванаха кокалите, филм гледах, спах, четох, ядох...уф, даже май ми писна да стоя, ама не ми се ходи никъде в този вятър Rolling Eyes

Гани, пропуснала съм ако си писала, РД ли има момченцето ти? Каквото и де му пожелавам много здраве и щастие Hug

Сега кво да правя ooooh! Laughing почвам Картър Whistling

# 181
  • София
Нади, срам-не-срам, но и аз съвсем наскоро разбрах за този музей под "Света София", покрай едни партньори от чужбина, които трябваше да развеждам из София. То уникално нещо било!  Shocked Направо останаха като гръмнати! И аз също  Embarassed
Тези лабиринти, тези скални ниши и кататомби... Уникално!!! И всичко това в центъра на София, под краката ни  Shocked
Не умеем да се рекламираме и това си е! Софиянки, отидете с децата да го разгледате този музей на всяка цена! А в четвъртък е безплатно /аз случайно баш в четвъртък отидох  Joy/, не че таксата не си заслужава  Hug
Нади, гледай го "Американски снайперист", аз се отегчих от него, излишно дълъг според мен   Blush
Джой, не съм ти чела мнение за него. Ти хареса ли го?

Гиговче, и на мен ми писна, но като знам, че от утре съм пак на педали ...  ooooh!

# 182
О, благодаря за информацията, МижHug Hug
А, Миж, препоръчвам ти "Несломен", така след Снайпериста.  Joy Wink

# 183
  • Берковица
Благодаря момичета,
Да Ви почерпя от тортата Теодор днес стана на 14 години.

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 00:12 от ganjana5

# 184
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честит празник на голямото вече момче, да расте щастлив   bouquet

Нади, гледай го "Американски снайперист", аз се отегчих от него, излишно дълъг според мен   Blush
Джой, не съм ти чела мнение за него. Ти хареса ли го?
Не особено, Мижж. Ето подробното ми мнение за филма в препоръките

# 185
  • София
На линия съм  Hug
Бяхме в Националния исторически музей .Гъчканица, народ едвам успяхме да разгледаме. По-късно ще пиша и какво още ме потресе.
Гани честит рожден ден на детето! Да расте здрав и да ви радва!!

# 186
Прекрасен син имаш, Гани. Да расте здрав, щастлив и късметлия.  bouquet

# 187
  • ГОре на черешата...
Ехее, Гани, освен, че набори с моя, ами и от един отбор Grinning...

# 188
Много ти е хубаво момчето, Гани, да ти е живо и здраво, да има късмет в живота и да е щастлив!!!   bouquet
А бебенцето на девера ти е разкошен бонбон, сладуранка, да е жива и здрава!

# 189
  • София
Хубави деца, Гани! И моят син е на 14, подозирам и че е от "Левски", но пред мен не смее да го твърди със сигурност, щото съм от ЦСКА-то  hahaha.

# 190
  • София
Здравейте,

Честит 3-ти март.

Гане, честит празник и на теб. Да ти е жив и здрав сина. Много да те радва.

Тези дни навъртях един километраж  ooooh! ooooh! ooooh!
Най-важното, че бях с детето си и то много се радваше на разходките ни - водих я на Правец, че бяхме на участие с танцовата. Водих я на Пловдив. Купих й рокля за рождения ден и печати си получи в кинжката.  Хепи детенце.
Не съм се разписвала скоро, но много работа напоследък, а и гледам да не се задържам много вкъщи и пред компютъра, ако имам възможност, че иначе ще полудея. Отивам малко да почета в темата за "Подсъзнанието може всичко"

Обичам ви. Hug  bouquet

# 191
Гани да ти е живо и здраво момчето, и много щастие да ти носи  Heart Eyes

Днес ме обрули вятъра хубаво и сега имам адско главоболие  ooooh! За късмет и крушката в спалнята изгоря а е много високо и няма шанс да я стигна  Crossing Arms Обадих се на свекъра и сега чакам да дойде, че и без това ми е страшно сама, а и без ток ще е страшно  ooooh! Mr. Green

# 192
  • София
Отивам малко да почета в темата за "Подсъзнанието може всичко"

Отивай  Hug Изключително любима тема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лофче, не се страхувай, ще видиш с времето как ще се научиш да цениш тези мигове насаме със себе си   Simple Smile
Безценни са, безценни!  Heart Eyes

# 193
  • София
Лофче, не се страхувай, ще видиш с времето как ще се научиш да цениш тези мигове насаме със себе си   Simple Smile
Безценни са, безценни!  Heart Eyes
Grinning
Послушай я, Лофче!

И аз още не съм ходила в музея под "Света София". На един 3-ти март преди година-две бяхме с детето на смяната на караула и мислехме да слезем, но не работеше. Ще го посетим обезателно!

Нели, какво си избра от Сиела?

# 194
  • на североизток от Рая
Гани, прекрасни деца! Синът ти има толкова добро излъчване ,дано да стане добър човек!
А малката е просто принцеса, толкова фина, чак не я забелязах в бате.  Heart Eyes

Сливче, разказвай!  Hug

Не се страхувай, Лофче, както Мижжж ти е писала, усамотението е полезно за всеки. Щях да уточнявам нещо лично, но се сетих, че не бива.  Mr. Green Големият брат дебне.  Joy

Гигова, я разкърши малко, к`войтуй лентяйстване.  hahaha

Петя, хубаво е, че си тук!  Hug Защо не искаш пред компютъра, нали ние сме насреща.  Simple Smile

Нади,  Hug!

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug!

Вени, ето избора ми:

Общи условия

Активация на акаунт