Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLV

• 50 999
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
О, Уиплаш излезе из торентите и започнаха да се заформят двата лагера. Simple Smile) Аз харесвам такава музика, харесах всичко в този филм. Много хубав! Много играчки с емоцията имаше. Финалната сцена
Скрит текст:
беше силна не само откъм фак ю момент. Когато стана и отиде при баща си, който е там за него винаги, едва ли не "good job" момент, за секунди се усети, че е сега или никога. Защото ако отново си тръгнеше, това щеше да е краят за музиката в живота му. И съответно финалните жестове на учителя, който само с едно кимване на главата и с лекото укротяване на темпото с ръка му показа че са квит и ще продължат напред.
Но така де, не е задължително да се хареса на всеки.

# 91
Момичета, моля ви, която от вас е гледала филма Third Person да сподели как си обяснява финалът на филма.  Мислих, мислих и нищо не ми се изясни като го изгледах...

# 92
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, моля ви, която от вас е гледала филма Third Person да сподели как си обяснява финалът на филма.  Мислих, мислих и нищо не ми се изясни като го изгледах...

Аз май писах последна за него Peace
На зад две или три страници ми е мнението.Виж, ако искаш.
Но, имаше и други мнения преди моето, просто не ги помня.Само си спомням, че беше препоръчван Peace

Скрит текст:
Според мен и трите истории не са реални. А, се въртят около факта, че не можеш да бъдеш с детето си. Защото той е загубил своето. Удавило се е, някога. Смятам, че той го преживяваше по различен начин във всяка история Peace

Малко обаче се притесних сега, да не би да те подведа. Нека каже и някой друг, който разбира повече Peace Hug И за мен ще е полезно.

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 21:30 от Hushpuppy

# 93
  • Belgium
The Imitation Game - страхотен, много ми хареса, в общи линии отговори на високите ми очаквания, което напоследък рядко се случва  Laughing Къмбърбач така ми приличаше на Шелдън oт The Big Bang Theory, че ми изпълни сърцето. А и научих някои неща за реалната личност Тюринг, които не знаех.

Чисто удоволствие от актьорската игра, ново знание и чудесен сюжет, а да не забравяме и прекрасното включване на Чарлс Денс, на който ролята на пълководец му лепва като ръкавица още от Game of Thrones - какво повече може да иска човек от един филм  Grinning

# 94
  • София-Лагера
http://www.imdb.com/title/tt2238050/?=nv_sr_1
По тъп филм не бях гледала. Confused

# 95
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
The Imitation Game - страхотен, много ми хареса, в общи линии отговори на високите ми очаквания, което напоследък рядко се случва  Laughing Къмбърбач така ми приличаше на Шелдън oт The Big Bang Theory, че ми изпълни сърцето. А и научих някои неща за реалната личност Тюринг, които не знаех.

Чисто удоволствие от актьорската игра, ново знание и чудесен сюжет, а да не забравяме и прекрасното включване на Чарлс Денс, на който ролята на пълководец му лепва като ръкавица още от Game of Thrones - какво повече може да иска човек от един филм  Grinning
Напълно, напълно съгласна!!!  Hug

# 96
  • вятър в маслините, вятър над хребета
American Sniper

Солиден филм, който няма да запомня с нищо.
Харесвам Клинт Истууд като режисьор. Даже много го харесвам. Умее да прави типично американски филми, без да изпада в типично американските клишета. Това важи и в конкретния случай. Нещо обаче липсва- и това е умението му да насити историята с интензивна емоция, често на границата с мелодраматизма, но без да я прекрачва или поне не с твърде едра крачка. Тук емоция нямаше почти никаква и въпреки потресаващите на моменти картини истински разтърсващи бяха точно две сцени. Тях ще ги помня седмица-две, после от филма няма да ми остане наистина нищо.

За Брадли Купър се отнася същото- солидно изпълнение, което не се запомня. Затвърдих мнението си, че е кадърен, но не и забележителен актьор. Справя се с възложената му задача и дотам- не усещам вдъхновение и жар в него, просто отмятане на поредния ангажимент. Не се учудвам, че не е спряган в наградното наддаване с тази си роля, и се чудя дали с някой по-емоционален актьор филмът би се получил различно. Най-вероятно не- струва ми се, че Истууд е целял точно този краен резултат.

Все пак филмът си струва да се види, най-малкото защото не е типичната надъхана американска военна лента. Не е и сатира, нито знаме на пацифизма, а по-скоро полудокументален филм, сниман от холивудски ветеран с пестеливост, търпение и майсторство.

п.п. Сиена Милър е изумително красива!

# 97
Before I Go to Sleep очаквах да е много зле, предвид преобладаващите негативни мнения, а всъщност е съвсем приличен трилър. Става.

# 98
http://www.imdb.com/title/tt2870756/ - Магия в полунощ
Истината е, че ако не беше очарователно пресъздадената атмосфера Heart Eyes от началото на мин. век щях да го зарежа този филм.Досаден ми беше с всичките протяжни диалози и извъртания само и само да се каже едно "влюбен съм" или "обичам я", дори към края когато Колин Фърт се обясняваше с леля си пред бюфета гледах повече чиниите, отколкото да следя разговора им. Повече красив филм.
Скрит текст:
Самата история не ме впечатли много, смесването на вярата в Бог и окултистика ми бяха досадни...Колин Фърт го харесвам, най-много от Бриджит Джоунс, сега също се справи идеално с ролята на егоцентричен и арогантен английски бастун.Но, то това се е искало сигурно от него. Е, получило му се е чудесно Peace
Не се наемам да давам или да не давам препоръка, защото аз го гледах въпреки отрицателните коментари. Сигурно ще има и други, като мен Peace

# 99
Аз гледах един филм, който отдавна ми седеше свален, но така и не го пусках.Може и да е бил препоръчван тук, но не помня от кой точно Blush
http://www.imdb.com/title/tt2343793/ - Third Person..................................
Този филм така и не го догледах. Твърде дълъг, муден, не намирах никаква връзка между историите. Интересно как ли е завършил. Само като се сетя за любовницата на писателя с онзи нейн налудничав поглед и ме побиват тръпки.  Confused

Вчера изгледах "The judge"- много ми хареса.  Peace Хубав филм.

# 100
# 101
  • Belgium
С риск да обидя някого, наистина ли не четете поне последните 2-3 страници от темата преди да питате за отзиви за филм?

За "Седмият син" lulumba беше писала малко по-напред, а има и търсачка, която изкарва всички споменавания на дадения филм  Peace

# 102
The Imitation Game - страхотен, много ми хареса, в общи линии отговори на високите ми очаквания, което напоследък рядко се случва  Laughing Къмбърбач така ми приличаше на Шелдън oт The Big Bang Theory, че ми изпълни сърцето. А и научих някои неща за реалната личност Тюринг, които не знаех.

Чисто удоволствие от актьорската игра, ново знание и чудесен сюжет, а да не забравяме и прекрасното включване на Чарлс Денс, на който ролята на пълководец му лепва като ръкавица още от Game of Thrones - какво повече може да иска човек от един филм  Grinning

Отдавна филм не ми беше доставял такова удоволствие. Всичко, без изключение в него беше прекрасно. Heart Eyes Особено след всичките бози, на които напоследък се нагледах ...

# 103
+100 за The Imitation Game

# 104
Аз нямам търпение да го гледам
Чакам субтитрите много настървено Wink
Скрит текст:
Къмби хич не го харесвам в муцката Blush, но има нещо в него, за да ме държи като магнит Peace Много обичам да го гледам, всичко ми харесва как играе, наистина е много добър актьор.

И за този ги чакам - Whiplash Peace
Свалих си да видя - Before I Go to Sleep

Общи условия

Активация на акаунт