Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 932
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • в огледалото на живота
Само набързо!
Страхотно тържество,уникални деца,прекрасно!
Имам много цветя.

Заслужаваш Слив  Heart Eyes
Браво на децата и на госпожата   bouquet
Видях те,като момиченце си..ъъъ,ти си де... Heart Eyes

Вижте сега,не мисля ли за пране от всяка гледна точка,дори и в готвенето.... Mr. Green

Цензура:
Скрит текст:

# 481
  • Пловдив
Рейнче, ти ме пита за сняг сутринта....такива парцаля заваляха  Shocked предполагам, че ще натрупа и ще направя утре снимки, че сега не ми се получават.

# 482
И аз мога да карам хеликоптер (поне имам необходимия хорариум от часове за да взема лиценз), виж пианото...музикален инвалид съм. Но познавъм мъж, който ги може и двете. Въпрос на финансови средства е.
Коменарът е повърхностен и личи че нито книгата е четена, нито филмът е гледан, сори, но мнението ми е такова.

# 483
  • в огледалото на живота
И аз мога да карам хеликоптер (поне имам необходимия хорариум от часове за да взема лиценз), виж пианото...музикален инвалид съм. Но познавъм мъж, който ги може и двете. Въпрос на финансови средства е.
Коменарът е повърхностен и личи че нито книгата е четена, нито филмът е гледан, сори, но мнението ми е такова.
Титина,за кое иде реч,че се обърках..... newsm78

# 484
...
Съгласна съм с теб.
Че и няколко пъти е излизал от киното, по време на филма и то май на горещите сцени  newsm78

Преди време някой беше постнал много готино ревю за филма, ама не помня кой май Ули беше, то ми  хареса, но тук си личи селянията на пишещият, ще ме извините...
Не че филма или книгата претендират да са кой знае какво, но в случая той просто не е прозрял за кво аджеба иде реч...

Нели, облъч, облъч, облъч Praynig Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 485
А, няма за какво да съжаляваш. Тя книгата не е четена, той е написал, за филма не знам, като цяло съм склонна да вярвам, че е гледан. На този блогър му вярвам като цяло.

Дев, това е коментар към линка, който пуснах.

# 486
Слив, личи колко обичаш децата и работата си.  Браво!   bouquet

Дойдох да си оправя малко настроението, че мъж като се разболее, става.....А пък при мене сега са двама на веднъж. Мрънкат като за световно, макар, че вече са по-добре.

# 487
  • София
Да взема да го гледам ли тоя филм, че да го оплюя качествено  Mr. Green Laughing
или да си го спестя?

# 488
Спести си го Кали Peace

Еви, оправяйте се мила Hug Одеве щях да те питам как сте? Ама явно още не са се оправили твоите мъже, гадни болести-да минават бързо Hug Hug Hug

# 489
Еви,бързо да оздравяват мъжете! Съчувствам ти!  Peace
Кали,аз твърдо съм решила да си спестя и филма и произведението!  Naughty
Книжния ми уикенд започна.  Wink

# 490
Срещнах се с ангел  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам пак! Защо времето никога не е достатъчно за хубавите неща Confused
Искам пак! Пак!
Да те прегърна мило другарче и да поема от тревогите ти, и да ти прехвърля спокойствие Hug Hug Hug  bouquet

# 491
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да взема да го гледам ли тоя филм, че да го оплюя качествено  Mr. Green Laughing
или да си го спестя?
И аз това се чудя- тъкмо днес оплюх два броя, утре мога да се прежаля и за този Laughing

# 492
 Hug
Да се отчета и аз, че днес цял ден търчах нагоре-надолу, видях се с хубави хора на най-различни места...
И се видях и с две любими другарчета  bouquet
Та на всичкото отгоре имам и подарък, чак ми стана зверски неудобно.
Много благодаря на Вени, нареждам прилежно в списъка за четене тази чудесна кутия бонбони hahaha и обещавам да се реванширам за нея Wink
Беше ми много приятно, благодаря и на Милето за отвеждането до следващата дестинация после.  bouquet

# 493
Само набързо!
Страхотно тържество,уникални деца,прекрасно!
Имам много цветя.

От една майка знам, че е било вълнуващо! Party
Да са ви живи и здрави всички дечица, СливHug Чудесна учителка си ти.

# 494
  • на североизток от Рая
 Много срещи с другарчета, бе. Я говорете поименно.  Crossing Arms

Точи, твоето другарче сигурно е русичко и нежно.  Heart Eyes Ъ?

Полуоблъчена се чувствам, помощщщ!

Кали, не писах оня ден за Сагата. Споко, продължавай работа!  Peace Ако стане напечено, ще сигнализирам.  Wink Сивото не си го причинявай, аз съм убедена за себе си, че няма да го направя. И това ще мине.  Mr. Green

И аз не разбрах написаното от Титина, но щом е към оновакоетоненазоваваме ,ясно, да не гадая повече.

Дев, тиииии да не си уличница, м? Морковите не са кожени, моето дете, все още не.  Naughty Те са за зайци!  Joy

Сливче, ти си госпожата-мечта. Обичана и обичлива!  Heart Eyes Заслужаваш децата, а и те те заслужават. Радвам се, когато чета как колеги говорят за децата с любов!  Hug

Гигова,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Прочетох "Снежния човек", в дъждовно време го четох, Grinning, хубава, но разтеглена история, на една кримка й отива да е по-краткотрайна и експедитивна. Моето скромно мнение е такова. Иначе перфектна идея на Ю, допадна ми изключително много стилът му.

Вени, ще ти пратя книгите, но я скромно признай какви бАнбони да ти пратя, какъв шоколад да ти пратя, какво да ти притуря в кашончето. Не се зачервявай, де, няма нужда ,де.  Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт