Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 920
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Много сте тихички тази вечер  Rolling Eyes Следя ви от работа.
Попаднах на една интересна статия за задгробния живот и ми се прииска да я споделя с вас. Поставя хубави въпроси за размисъл, дори и да се възприеме като изцяло невярна. Харесват ми неща, които ме карат да се замислям, независимо дали са верни или не.
Скрит текст:

# 586
  • на североизток от Рая
Кали, аз съм тук. Излязох от банята и преди да легна да чета, реших да надникна. А ти си още на работа ли? Милата...А ние разпускаме.  Hug

Ще погледна статията, обаче не ми се четат такива неща. То да се чуди човек да вярва ли, да не вярва ли в друг живот. Не се връщат, това е.  Confused

Hug Hug Hug

# 587
  • София
Закротихме се и ние.Аз чета  а ММ гледа комедия и се забавлява .

# 588
  • София
Нелче, въпреки тематиката, статията е много позитивна.
Иначе, се трудя още, до 22:00 и ще потеглям към вкъщи баааавно и внимателно, че много вали.

# 589
Каленце, прочетох малко от статията, но и на мен не ми се мисли за такива неща. Изпитвам неописуем страх от смъртта, а и току-що дочетох "Тортила Флет" и тази тема пак беше засегната.  ooooh!

Иначе смятам да започна "Отминали времена" на Мортън скоро, сега гледам "Тюдорите", вече съм на средата на втори сезон  Heart Eyes Heart Eyes

Лека работа до края и после внимателно да се прибереш  Peace Hug

# 590
  • София
И аз надничам леко Crazy Чета Изгубената армия на Камбиз, и не ми се оставя - интригуващ, лек трилър, като за разпускане, нито скучен, нито жесток. А гледам са пуснали и по една серия от Имало едно време и черния списък, и така ме сърби да ги изгледам  ooooh! И това, докато работата ме е затрупала, та би трябвало да не мога си вдигна главата...  Embarassed

# 591
И аз хвърлям по едно око Simple Smile и обмислям и аз да ида да взема един душ, да видим, кога ще се надигна.
Кали, спокойно прибиране ти пожелавам.

Гигова и Мариета дано се забавляват много Simple Smile май още някой писа, че ще излиза, сори, че не се сещам кой.  Rolling Eyes

# 592
  • София
Аз не съм, пък и нали ми се счупи метлата  Joy.
Що не ида да почета малко, имам и кашу, и диван, и Киндъл с книги!

# 593
  • Кърджали
Приятно изкарване на Гигова и Мариета. Много да се забавлявате.
Кали, спокойно прибиране от работа.
Сложих Кати в леглото, Краси гледа някаква комедия по телевизията, аз се въртя като муха без глава, чудейки се какво точно ми се прави  Laughing

# 594
  • София
Алекс, или хващаш книжка или спираш телевизора и пускаш пералнята.

# 595
  • Кърджали
Пералнята три - четири дена ще е в ремонт  Joy, та остава книжката май... Започвам да чета " Предречено от Пагане", надявам се да ми хареса. "Калуня - каля" съм решила да си я оставя за момент в който нямам нищо друго за четене.
Ох бе, тия от Емаг няма ли да ми оправят таблета най - накрая.... Като знам колко книжки ме чакат там.

# 596
  • София
Кали, спокойно прибиране!
Александра, сигурно мъжете ни гледат една и съща комедия.
Мариш, чела съм тази книга. Хубава е.

# 597
Айде чакам ви, кой щеше да идва....правя и салатата, имам и домашно сирене.
 Паяче, тик мазета нямаме, та е в помещението за куфари и един шкаф в кухнята. Мислите че се майтапя ли (имаме и 17 бутилки "Бургас 63") ако мъжа ми научи че съм го издала....ще ми скъса главата (специален резерв за приятели).

Ако не ме намерите в къщи, в градината съм (при нас е около 20С).....

# 598
  • Ямбол
Мария Ч., заповядай! Аз разбрах за общите ни познати също и чак се изумих ...  Hug  Да кажеш какво си си взела от книжарницата  Peace
Веднага докладвам - "Сто години самота"  Heart Eyes Обожавам да чета класика, ама не всякаква. Дано ми хареса.
Каленце, не разбрах какво стана, но не мога да я прочета до края тази книга  Naughty
Лека нощ, момичета мили  Heart Eyes

# 599
Идвам да ви гушна за лека нощ  Hug
Днес придремах по обяд, после голям шопинг bowuu после гушках принцеса  Heart Eyes Сега отивам да гушкам принц Heart Eyes
Лека нощ! Спокойна вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт