Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 919
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Лека и спокойна нощ на всички!  Hug

# 601
  • В Балкана
Добро утро, дами!!   bouquet

Освен кафе, нека ви е топло, бяло и красиво на душата и пълно с обич в сърцето!

За празнуващите днес - Честит празник!!   bouquet

# 602
  • В Балкана
Няма никой.. и аз идвам с второ мнение. Grinning

Заснежените момичета, как сте – Деси, Мижжж, Александра?

Банкетаджийките - Гигова, Лоренка и Мариет, да идват на отчет.

Бъбли, моите ботуши и апрески също пропускат.  Tired Даже ботушите всеки момент ще ме оставят. Но не мога да си купувам други сега. Бях мяркала по магазините големи намаление – над 50 %. Ако се разходиш и разгледаш, може и нещо да харесаш.

Слив, сега разбрах, че се е счупила вашата кола, не знаех, че е и служебна, и лична. Мислех, че говориш за колата на ДГ. Стискам палци да намерите скоро друга!!  Hug

Хората говорят, че Бургас 63 не била това, което е била навремето.  newsm78 Аз ракия не пия и нямам мнение по този въпрос.

Евилан, скорошно оздравяване на мъжете ти!  Hug

Нели, вчерашния ми ден - мечта.. днес мисля да го продължа.  Heart Eyes С топлото, меко животинче на дивана. И без това без мен не трябва да се качва там, а командите нещо не ми се отдават. Та по таз причина, като е в хола на дивана и аз трябва да съм там. Grinning Grinning

Изчез по софийските улици, после пак ще намина от тук.

# 603
  • в огледалото на живота
Мили Дами ,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Пожелавам Ви да сте нежни и всеотдайни,
да сте мили и любящи
и винаги да оставате приятно загадъчни,
за да откриват във Вас всеки ден
по нещо малко,приятно и ново
вашите любими същества,
за да имате причини всеки ден
да бъдете преоткривани
и обичани отново и отново!

# 604
  • Кърджали
Добро утро! Честит празник! Цветен да ви е живота Simple Smile
Да се разпиша, докато все още имаме ток. Тук положението е страшничко. Пътищата са затворени, доколкото знам, само в нашия град все още има ток, всички други градове и села в областта са без ток, без обхват на мобилни телефони. Краси чака да отворят пътищата, за да иде да нагледа майка си, но едва ли ще стане днес. Продължава да вали.

Днес няма мърдане. След малко подреждам набързо апартамента и се завивам на дивана да си чета. Снощи започнах "Предречено от Пагане" и едва я оставих. Сигурно щях да я довърша, но стана 2 часа....
Бъбли, и аз вчера установих, че ботушките ми пропускат.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 09:57 от Aлекcандрa

# 605
  • София
Честит празник,дами!Да сте слънчеви,усмихнати и всеотдайни!Да се радвате на малките и големите неща,да дарявате обич,нежна грижа и красота.

# 606
ДУ Hug

Честит Празник, момичета!
Да изглеждате винаги на 22 и да се чуствате на толкова!

Рейни, отчитам: много хубаво си изкарахме!
Хубав ден на всички и весело изкарване на празника!

# 607
Добро утро и от мен прекрасни дами на по 22 Hug Hug Hug

Честит да е празникът ви, светли да са дните, душите и помислите ви. Да ви гледат, глезят, обичат, уважават. Да преливат от радост и щастие майчините, бабините, лелините, сестрините сърца! Спокойствието да не ви напуска и шарен да е светът ви  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Целувам всички ви!

Дано положението със снежните райони да се оправи бързо и да няма тежки и трагични ситуации.

Аз малко се глезя/разкрасявам. Денят ми започна мммм супер  Flutter Все така искам да ми е, а и на вас да ви е същото - леко, топло, влюбено, споделено  Heart Eyes

Изчезвам, преди тотално да захаросам темата  Mr. Green

Рейнче, грабнах кафе!

ПП Поднасям цвете и за тези, които нямат ФБ Blush
Скрит текст:

# 608
Честит празник на женствеността ,нежната сила и майчината обич,мили дами!
Бъдете  много обичани!
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

# 609

Честит празник, момичета!

А пък аз до сега ходих по "мъжки работи". ММ, едва се позакрепил, хукнал да ми купува цветя и да свърши и някакви други неща. Реших, че и аз ги мога тези "мъжки работи" и ето - и правилната фасонка купих, и тото пуснах, и даже цветя си купих newsm53

# 610
Честит празник, момичета! Да се чувствате желани през всеки ден на годината!

Евилан, а ММ даже не знаеше, коя дата сме днес. Романтичният ми той  Heart Eyes

# 611
  • Пловдив
Честит празник, любими момичета. Желая ви да сте обичани, щастливи и глезени през всеки ден от годината  Hug

Липсвахте ми, почти 24 часа нямахме ток и вода ужасссТ, 3 ден вали сняг при нас, над 30см имаме натрупани. Вчера целия ден го прекарах в леглото с книжка в ръка...Тази сутрин го пускаха, спираха...засега има /дано за постоянно/. Следобяд се прибирам в Пловдив. Вечерта сме на парти.... #Crazy

Рейнче, ето ти сняг...
Скрит текст:

# 612
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честит празник, мили дами Hug

# 613
  • ГОре на черешата...
Добър дееееннн morning...

За тази нощ -  dance Drunk newsm19 lalalala  superuu Wine Glass  Hands Clap noear cheers fiuuuuuu  tiptoe smile3524

Достатъчно изчерпателно ли е Crazy?
За първи път ми се случи цял ресторант аха-аха да набие певицата - ма толкова фалшиво пеене не сте чували ooooh!, мдаммм, добре че се появи едно диджейче с лаптоп, та спаси положението...

Честит празник, мили момичета! Бъдете щастливи, бъдете ценени, бъдете обичани и закриляни!

# 614
  • Варна
Честит 8-ми март на всички жени !!! Искам да Ви пожелая да сте очарователни, борбени, непримирими, горди, обичащи, нежни като цветя и непоколебими като планини. Да бъдете вдъхновение за мъжете до Вас и гордост за децата си... Бъдете ЖЕНИ от глава до пети!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Банкетаджииката доволно пийна винце ,поигра си хорца и се прибра в 4  Laughing
Имах нужда малко да разпусна ,днес още ми е замотано но ще се оправя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт