Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Струва ми се, че тук  е точното място да споделя това:
http://www.boredpanda.com/book-inspired-jewelry/
Днес цял ден си ги разглеждам и мечтая Heart Eyes

# 646
ДУ, момичета Simple Smile
Кафенце с лъжица сняг от мен... И започва нова седмица.

# 647
  • София
Успешна седмица от мен  Hug

# 648
ДУ!
Камиче,само лъжица сняг ли предлагаш?  Mr. Green
Навън е истинска зима!
Желая ви хубав ден и успешна седмица!!
 Hug

# 649
Добро утро  Hug

Пропуснах вчера да честитя празника на всички, бъдете щастливи и обичани жени  Heart Eyes

Два дни направо се изнизаха като вода, ей сега изпращам ММ отново към снежна София, надявам се това да е последна командировка за сега  Blush

Тук сняг не видяхме, или по-точно вижда го на Карандила но долу само ни давеше.
А днес даже слънцето проби и то ме събуди  Heart Eyes

Прегръщам всички, които имат нужда и пак ще дойда  Hug Hug Hug

# 650
  • ГОре на черешата...
Добро утро и успешна нова седмица на всички  bouquet!

# 651
  • Ямбол
Успешна Нова седмица, момичета  Hug Hug Hug

# 652
ДУ Hug
Успешна седмица и от мен!

# 653
Добро утро Simple Smile
Джой- великолепни са тези бижута:)
На учителките в темата мога само да се възхищавам. Аз съм една нереализирана п.педагожка.
Веднъж ми се наложи да чета приказка на децата в групата на дъщеря ми.. Една седмица се подготвях, направо им изнесох планирана педагогическа ситуация:). Обаче децата бяха уникални.
А една от преподавателките ни разказваше, че детските учителки,  остаряват най-бавно.
Имала е и моята дъщеря страхотни представления. Емоцията за нас, родителите не може да се опише:)
Ули- аз с кинезитерапевт съм се консултирала, тя каза същите неща- да се ходи, колкото се може повече бос- по трева, пясък, дребни камъчета... И че сводовете се формират докато завърши костния растеж. Но я гледам дребната, че стъпва навътре, и знам, че трябва да носи  ортопедични стелки. Имаме проблеми със сводовете и аз и мъжа ми...
Забравих да ви честитя  празника на патеричка. Бъдете смели, красиви и добри !  bouquet  bouquet  bouquet
Аз получих страхотни неща от дъщеря ми- арт творчество и  картички. Мъжът ме изненада сутринта с цветя. Беше чудесен 8 ми март!
 Четох си на Мортън- "Забравената градина". Не знам защо, но тази книга ме препраща към моята любима навремето- "Джейн Еър" .
Слив- чакам си аз известието , дано да дойде днес:). Инак отивам на място в пощенския клон да ги видя тези хубавици !Така не съм проверявала пощенската кутия никога:)
Пожелавам ви ползотворна, здрава и успешна нова седмица!

# 654
  • София
ДПУ - Добро понеделнишко утро  Mr. Green

Джой, уникални бижута! Много ми харесаха - и като идеи, и като изпълнение! Толкова са изящни  Heart Eyes
На базара в НДК Handmade with Love имаше колиета от истински часовникови механизми. Изключително оригинални и интересни! Исках да си взема, но за съжаление съм алергична към материали, които не са сребро, злато или стомана  Confused

И аз им се възхищавам на учителките, защото никога не бих имала нервите да издържа да работя това...  Rolling Eyes
Търпението е нещо, от което съм тотално оперирана  Confused  Embarassed

Успешна седмица и от мен  Hug

# 655
  • София
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

Отново не съм прочела писаното през уикенда, тъй като пътувахме, но ще опитам да наваксам.  Embarassed

Да почерпя, че днес голямото ми момче става на 20 години. Преди 20 години самата аз бях на 20 години и станах мама на едно чудесно бебче. Пожелавам му да е жив и здрав, и да се сбъдват мечтите му!

На всички пожелавам прекрасен ден и седмица! Hug Hug Hug

# 656
Петенце, да ви е живо и здраво момчето,да има късмет в живота и да е щастлив!   bouquet

Мижик и аз съм алергична към всьо дето не е злато и сребро,ама кви сме аристократки Simple Smile А и също нямам търпението да се занимавам с много деца,само с моето успявам уж...Ти напътува ли се или утре май пак хукваш някъде...?

# 657
  • София
Пете, честит рожден ден на момчето ти  Hug
Да е много щастлив и с лекота да му се получава всичко в живота  Hug

Ти напътува ли се или утре май пак хукваш някъде...?

Да, Гиговче, утре пак пътувам, този път служебно Simple Smile
Но следващия уикенд съм се зарекла твърдо да не мръдна от вкъщи Naughty
Е, бих мръднала до Раковска или НДК , ако някой случайно реши да организира срещичка  Flutter
За бижутата пробвай от стомана - мисля, че няма да ти създаде проблем  Hug

# 658
Честит празник и от мен с малко закъснение  Blush  bouquet Бъдете винаги усмихнати и щастливи  Hug

Пете, честит рожден ден на твоя момък! Да ти е жив и здрав!   bouquet

# 659
  • София
Пете, честит празник на сина ти! Нека е здрав, щастлив и успешен  Hug!

И на мен много ми харесаха бужутата, красиви и ефектни са!

Е, бих мръднала до Раковска или НДК , ако някой случайно реши да организира срещичка  Flutter
Хайде да започваме с организацията  Grinning! Кой може на 14 или 15? Аз - ДА.

Общи условия

Активация на акаунт