Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз да  Mr. Green
А как сте със събота като ден? Кали?

# 661
  • София
Дори бих казала, че събота ми е една идея по-удобно, но и в неделя ша дода. Хей, обещала съм да пиша и на Лу, ако (когато) се оформим за среща, подсетете ме!

# 662
Добро снежно утро, момичета!

Петя, да в жив и здрав синът ти и да постига целите си!

Лотхен, аз съвсем любителски се интересувам, да не те заблудавам, че разбирам професионално. Слагам в скрит текст, че едва ли на всеки му е интересно.
Скрит текст:
Падането на свода понякога се дължи на завъртяна навътре бедрена кост. Може да пробваш да застанеш с крака на ширината на таза, външният ръб на крака да е прав и си завърти коленете навън, ще видиш как се повдига вътрешната част на крака. Всичко това са напрежения в тялото ни. Има разни корективни упражнения, мога да се разтърся да ти пратя ако искаш.
Иначе критериите, по които аз избирам обувки са:
1. Абсолютно равна подметка, без никакво повдигане на петата. Аз лично се стремя да е възможно най-тънка, но дори и да не е, важното е да е равна.
2. Мека подметка, да се сгъва без съпротивление.
3. При зимните обувки за съжаление е почти невъзможно да се намерят такива, които да не ограничават глезена.

За детски обувки съм доволна от зизу.
Още нещо щях да пиша и забравих Sad

Аз за снега си взех едни гумени ботуши от декатлон. Не са представителни Simple Smile но ако се налага нося още един с мен.

Докато си напиша фермана и за среща става дума Simple Smile Аз съм "за" засега Simple Smile дано си остане така.

# 663
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug

Петенце ,да ти е живо и здраво момчето и много да ви радва   bouquet Hug

Аз си пия кафето и ще мятам лекциите ,петък съм на изпит по обща психология  ooooh!
По късно и в бюрото по труда ще ходя ,а минавам покрай книжарницатааа  Whistling Whistling
 Хубава и успешна седмица милички  Peace

# 664
  • София
Благодаря ви много, момичета! Hug Дай Боже да се сбъднат пожеланията ви!  Hug

Чудесна идея за срещичка!  Hug В събота бих могла след 14.30. Надявам се да е ок.  Simple Smile

# 665
  • Кърджали
Добро утро от снежните Родопи  Mr. Green Уж се поуспокоява обстановката, нищо че продължава да вали...
Пък как ви завиждам за срещите....
Петя, честит рожден ден на сина ти. Да е жив и здрав и да ти дава поводи за  гордост с него.
И на мен ортопед ми беше казал че съм с паднал свод на крака. Беше ми препоръчал да си взема стелки и поне половин час на ден да ходя на пръсти. Само дето кой да го направи. Аз нали имам и мъртва кост на крака и операция трябва да правя/едва наскоро ми позволиха лекарите изобщо да мисля за операцията/, но и това отлагам...

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 10:17 от Aлекcандрa

# 666
  • София
ДУ  Hug

Петенце, да ти е живо и здраво момчето, да има много късмет в живота, да постига големи успехи с лекота и да е щастлив и обичан   bouquet ! Честит празник и на теб, майчице! Много да се гордееш със сина си!

Срещичка   Flutter
Събота и неделя съм почивка, така че казвайте кога и къде.
Като има яснота, ще се обадя и на Вив.
Скрит текст:
Нещо съм се сдухала покрай работата  Tired  и имам нужда малко от положителни емоции, които с вас няма как да ми се разминат  Heart Eyes Hug

# 667
  • София
Еее, супер, Кали  Hug! Миж как ти нацели точно почивния уикенд! Дано и Вив е свободна.
Живот и здраве ще имам и на двете ви да нося книги. Плюс това ми върнаха "Марсианецът", така че ще взема и него.

# 668
  • София
Еее, браво!!! Ето как супер се нареждат нещата от само себе си!!! Обичам да става така  newsm19
Вени, аз ще ти нося "Планината Грей" само... Нищо друго не съм прочела, а и нищо и не успявам да чета напоследък....  Sad И "Фантомната болка" я изоставих т.е. нямам време да я чета ....  Cry

# 669
  • София
Миж, няма проблем! Нали знаеш, че ако нещо ми потрябва, ще си кажа, задръж ги и не се притеснявай  Peace.

# 670
  • в огледалото на живота
Петя,честита кръгла годишнина на порасналия момък   bouquet
Пожелавам му много успехи във всяко поприще,а на вас родители да имате повод да му се радвате винаги  Hug

Каленце,ела тук  
Усмихни се на деня и му позволи да те погали... Heart EyesСгуши се в светлината и почувствай топлината...
Някъде там в необятното пространство има приятел и той ти изпраща по вятъра много прегръдки и сили да продължиш напред и днес  Hug Hug Hug
А сега,със сърце изпълнено със обич и ръце готови за дела отивай на работа и раздавай радост,напук на всичко негативно!
Гуш!

Много затрогващи подаръци от прекрасни деца видях.... Heart Eyes
Да са ви радост и гордост винаги,не само по празници   Hug

При нас Марта се усмихна... Laughing ама пак бръсне ветрец.

Прекрасен да е денят ви момичета,успешна да е седмицата за всички  Hug

# 671
  • София
Здравейте, момичета.

Със закъснение, честит празник. Бъдете здрави, обичани и глезени.

Пете, честит празник. Да ти е живо и здраво момчето. Много да те радва.

Hug  bouquet

# 672
  • София
Дев, ти си прелест, чудо, магия и разкош!
Как да не се усмихне човек след твоя слънчев, топъл и приятелски пост!
ГУШ

Вени, само не знам дали до уикенда ще успея да прочета "Отминали времена"  Confused
Дано да мога, че да ти ги върна и двете книги на Мортън. Имам спомен, че някой ги искаше да ги чете след мен.
Ако някой иска нещо мое, да казва, да приготвям.

# 673
  • София
За място на срещата предлагам да се разбираме другаде, че нещо прекалено много любопитни четат темата, както вече стана ясно  Laughing И не знаеш на кой колко точно му е лудостта  Whistling

# 674
  • София
Кали, не се напъвай с Мортън! Най-много мразя да чета зорлем... С Лу си приказвахме, че мога да й дам "Изплъзване от времето", но тя трябваше да провери първо дали не я е чела и просто да е забравила  hahaha.

Миж, да  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт