Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Дам, и тук е страхотно времето  newsm57 newsm57 newsm57
Аз най-накрая излязох на терасата и clean clean clean clean, и къщурчето си измих и минах с парочистачката, и одеала и шалтета изпоизпрах... въобще на макс радост си доставих.
Чак не ми се седи пред компютъра да работя... (а трябва все пак)
На една много очаквана книга са й "излезли" правата и днес ме зарадваха, че ще е "моя" и тя smile3521, така че Баба Марта ми донесе супер подаръци! Обаче трябва да си сядам на д-то и да запретна ръкавки, че много и яко бачкане се очертава.

# 76
  • Benelux / Varna
Следя ви!!!
Добър да е денят ви!
Кали, ще те бия, къде ми пусна мухата,,,познай с какво се прибрах вчера,,, с Аз, Анна  Blush
И с един Еничар също и с един Любовник  Blush Доволна!

# 77
  • София
Хех, Зори, звучи като изключително интересна книжна компания  Grinning!
За "Аз, Анна Комнина" разбрах, сподели кои са другите две книги?

# 78
Кали благодаря за красивата ни пролетна тема Hug   bouquet

Миж, Вени тенкс и на вас, че се отзовахте. Ще си я сваля от този линк на лаптопа, а докато и дойде ред да я чета, сигурно ще съм се сдобила и с така мечтания таблет Crazy

Вени аз имам и една питанка към теб, но по-късно ще те притесня на лични. Ако позволяваш Blush

Относно именик аз пък не виждам как може да се бърка newsm78 Нали е имен ден, а не именен, за да изисква двойно нн. На мен именяк ми е по-звучно и о-често го използвам, да не кажа винаги.

Забелязвам, че след цялата помия, която ни се изля на главите, сме станали малко чувствителни към всеки новопоявил се. Логично е, разбира се, но така изглеждаме малко враждебни Peace

Айде до после  love001

# 79
  • Benelux / Varna
Вени в компанията на Токораз Исто и Филипката.
Я да ви питам, че се сетих: поредицата за Чингис Хан, за която говорихте, колко тома е? Видях книга четвърта и пета, 5 тома ли са?

# 80
  • София
Кости, пиши и не се притеснявай  Hug.
Кали, ти сигурно бачкаш и пушилка вдигаш, но аз прочетох "Пазителка на тайните". Кости, права беше, че няма замък, но има много тайни. Книгата ми хареса, малко ми беше протяжна, по пък Кейт пише приятно. Обаче схванах много рано къде е ключа от бараката  Mr. Green.
Ооо, Зори, супер! Много интересни отзиви има за Токораз Исто и романите му, аз още не съм ги чела. Романите на Игълдън за Чингис са пет, да  Peace.

# 81
  • София
Прибрах се от работа току що. Адски ми се спи, но няма изгледи да си полегна, тъй като детето тъкмо е станало от сън и му се вилнее  Tired Нищо, че съм го "заточила" да пише в момента.
Имам да готвя  Crossing Arms

Кали, ще те бия, къде ми пусна мухата,,,познай с какво се прибрах вчера,,, с Аз, Анна  Blush
hahaha
Зоринце, не ме бий  newsm43
Мисля, че ще ти хареса много книжката. Вътре има цели "диагнози" за мъжете и жените.
Бавничко се чете, но е много хубава. Абе на Вера Мутафчиева лоша книга не съм чела  Heart Eyes

Венка, а Пазителката твоя ли е?  Flutter
Аз снощи се потопих в "Отминали времена", в замъка с мрачните тайни  Heart Eyes Неусетно минах 100-тина страници.
Мама ми върна Изабелата, но нещо не е очарована и следващия път ще ти ги връщам. Няма да ги чета аз, защото не ми влизат в плановете, пък и не ме влекат нещо.

# 82
Здравейте!  Hug

Аз днес съм будна от 9 часа  Shocked , с МП изгледахме "Декстър"  Sad  - сега си нямаме сериалче.  newsm78 Той няма да иска да гледа "Тюдорите", няма да са му интересни, а и обяви Хенри Кавил за грозник  Rolling Eyes Просто ревнува!  Whistling Crazy (сложила съм си го за тапет на телефона  Blush

Още от сега тръпна в очакване за утрешния ден и промоцията на Сиела. Ще ида, ще си взема книжки, ще се поровя  Heart Eyes Жалко, че само при промоции се събират толкова много хора в книжарниците  Rolling Eyes Shocked

Относно дебата с "имениците", съгласна съм напълно с Камиче, а и мен много ме дразни - всъщност всякакви правописни грешки ме дразнят, дразня се и на себе си ако сбъркам някъде волно или не, а за пунктуацията си направо се мразя  Rolling Eyes Например, доскоро не знаех, че се пише "любвеоБилен", винаги добавях едно В след Б-то ..  Rolling Eyes

И тук е слънчево, само един странен и гаден вятър духа, не е много приветливо.  Naughty

Надявам се всички да имате хубав ден и да си починете качествено   bouquet

# 83
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз си чета Шевалие на работа и ми е романтично Flutter
И си избирам обувки.

# 84
  • София
Моя е! Тя ми е скъп подарък от Буб. От сто години я имам, но тази книга спази традицията да я прочетат пет съфорумки преди мен.
Така и предполагах за Изабелата. Хич не си губи времето и кажи на майка ти, че повече такива глупости няма да й пращам  Laughing!

# 85
  • USA, Steak State
ДУ момичета!

Мен ме чака една мивка да оправям и след това да се заема с дребен, дето тича по пижама и преследва Пухчо из къщата.

Мисля като го хвърля да спи да си донаредя кабинета.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Вижте колко усмивки, мноооого се радвам за тази МОЯ стая!

Това с НН при Именик го научих преди няколко месеца от учителката ми/класна по български. Да, да... зъбър си бях и я имам във Фейсбук. Simple Smile Та попитах я директно и ми каза, че е ново правило. Simple Smile И аз използвам Именяк, харесва ми как звучи.. някак старо и автентично. Simple Smile

# 86
  • София
Ще й кажа, Венка  hahaha
А Пазителката ми я задели, моля те, към края на годината.

Бъб, със сигурност си изревнувана  Laughing
В кой пиксел точно е грозното, че не виждам?
Скрит текст:

# 87
  • на североизток от Рая
Ехооо! И аз при вас!  Hug

Тук тъкмо се мъчи да завали, но капе и пече едновременно.  Simple Smile А аз готвя на терасата, птички пеят в гората насреща, децата вилнеят пред блока, толкова приятни шумове вкупом получавам.

Кости, все забравям да те питам, макар че не искам пак да повдигам въпроса, но понеже започнах: като ни разнищваха какви сме в оная тема, ти ми писа да не се нервирам, но написа и нещо за запетайки, което тогава не разбрах. Имаше доста цитати от нашата тема, тях ли имаше предвид ти, не схванах. И така понякога, като имам неизяснени неща, сещам се за тях и се нервя. Та затова те питам. Но ако не помниш какво си искала да ми кажеш, хич не се напъвай да си спомняш. Живи и здрави да сме!  Peace

Аз днес пък реших да изляза да си купя обувки, дънки, нещо панталонче, блузка, нооо само една блуза лепнах. 4 чифта дънки пробвах, няма  и няма за моето д.  Crossing Arms Sad Или кройката не ми допада,  или широки в кръста, или пък задните джобове не ми харесва как изглеждат и си тръгвам капо. А магазинерките си умират за задника ми, как всичко ми залепвало и ми стояло добре. Да, ама не стана на тяхната, стоката остана при тях. Не че това ме радва. А онзи ден дъщеря ми как приятно ме изненада, купила ми блузка. Милото дете, като избира за себе си, все и за мен харесва нещо. Този път взела, без да ме пита. Хубава блузка, много ми харесва.  Heart Eyes

Камиче, желая ти  много успехи. Работи, запрятай ръкави, пожелавам ти всички възможни успехи!  Hug

Зори, много ми харесва как звучиш днес!  Hug

Ана Комнина онзи ден я гледах в библиотеката като ходихме с мъжа ми. Ще  я взема някой път. Имаше я и на турски.

Рейнче
, не съм забравила, че ще ти пращам Нестинарка, да знаеш.  Hug

Вени, ако видите Буб във фейса, пратете й поздрави от мен!  Hug

Точи, звучиш удивително!  Heart Eyes

Снежния човек много ми харесва, още на трета страница имаше пране. Не това е същественото, но аз не очаквах таквиз моменти.  Mr. Green

Кали тоз да не ми го пращаш да го изплющя сега.  Heart Eyes

# 88
Каленце, не знам, нарече го гей  Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз пък всеки един пиксел от тази прекрасност бих изпрала, изцентрофугирала, изплакнала и всичките му там евфемизми  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
"Дивото зове"  Whistling Mr. Green
Обземат ме садистични мисли ...

И така нататък ...

# 89
  • София
Нели, мяркат се понякога и Буб, и Киф. Ще ги поздравя обезателно.
Мале, сега се сещам, че "Снежния човек",  го бях обещала и на Киф  ooooh!. Съвсем съм забравила!

Общи условия

Активация на акаунт