Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Прекрасен ден е днешният  Heart Eyes

Сутринта нахвърлях няколко служебни мейлчета, че чужденците не знаят, че ние почиваме и трябваше да посвърша няколко нещица   Laughing
После му ударихме една дълга разходка с ММ из центъра. Доста народ беше поизлязъл, а си мислех, че София ще е празна тези дни...Да, ама не   Simple Smile
Смених си протекторчето на телефона с някакво специално, от закалено стъкло /от твоят младеж, Бъбли, онзи, по диагонал на Френската на Патриарха  Laughing И ние сме му от постоянните клиенти  Simple Smile/
И съм много щастлива, защото си купих златни обеци  Heart Eyes От известно време ми се въртеше из главата един модел халкички от бяло и жълто злато и сега си намерих баш това, което търсех! Много обичам като става така  Mr. Green

Сега се чудя книга да чета ли или филмче да глезам  Rolling Eyes
ММ така се измори от разходката /кога ли е ходил той толкова време пеша  Joy /, че легна да спи  Laughing
Снощи гледах прословутите Нюанси. Е, нЕма такава простотия, честно! Поне грам смисъл да имаше в този филм, нещичко поне, а то ....  Rolling Eyes

П.П. Нели, честити блузки!!! Сигурна съм, че и дънките ти стоят добре, но явно не си била в настроение или нещо друго не ти е харесало по тях. Аз също съм много чувствителна по отношение на джобовете /особено задните/ на дънките  Hug

Този, по който се превъзнасяте, и на мен ми е малко а ла Тюринг, но мълча ....  smile3505  Embarassed

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 16:53 от mijjjka

# 91
  • на североизток от Рая
Вени, този Снежко в мен твой ли е? Или и двете са си на Милето.

# 92
  • Benelux / Varna
Калии, ти нямаш сърце !!! Много го аресвам тоя пич! Само мъжа ми да не ме чете  ooooh!

Нели, честити ти блузки, да си ги носиш с кеф! Много е добричка Деси Simple Smile

Мижжче, честити ти обички! И ти да си ги носиш с кеф!

Аз правих кекс, не помня откога не съм правила таквоз чудо, ама намерих в един тефтер  на мама любимата ми рецепта от детските ми години и го изпробвах. Фурната нещо не го опече равномерно, ама дано да става за ядене.

# 93
  • София
Мой е, Нелчо, доколкото в тази тема секта собствеността върху книгите има някакво значение  hahaha Hug.

# 94
Нелка, честити блузки, звучи много хубаво всичко, което описваш. Дано си намериш дънки Wink

Миж, какво значи, че ти е " а ла Тюринг"  newsm78  Аз не знаех, че било младеж там по диагонал на Френската, не бях влизала  Mr. Green Хубав ли е поне? Има и протектори, тъй ли? А той ли ги изрязва като телефона или има всякакви модели? Мога да взема да мина и да погледна вече по-сериозно там. Иначе аз си поръчах калъфи(2) и протектори от Али-то ама не пречи да знам, че има и реална алтернатива(ако има)  Peace Мерси, че спомена Simple Smile

# 95
  • Benelux / Varna
Мой е, Нелчо, доколкото в тази тема секта собствеността върху книгите има някакво значение  hahaha Hug.

Този пост много ми хареса!!!!

# 96
  • София
Миж, какво значи, че ти е " а ла Тюринг"  newsm78  - Гей под въпрос Аз не знаех, че било младеж там по диагонал на Френската, не бях влизала  Mr. Green Хубав ли е поне? - Общо взето да, симпатичен е. Има и протектори, тъй ли? Да, всякакви видове протектори и море от калъфчета и други джаджи. А той ли ги изрязва като телефона или има всякакви модели? Не, има си специален протектор за всеки конкретен модел телефон. Мога да взема да мина и да погледна вече по-сериозно там. Мини, мини Иначе аз си поръчах калъфи(2) и протектори от Али-то ама не пречи да знам, че има и реална алтернатива(ако има)  Peace Мерси, че спомена Simple Smile Моля   bouquet

# 97
  • на североизток от Рая

ох, Боже,  аз чак сега разбирам, че се докосвам до нещо твое.  Heart Eyes
 Да разделям пратката на две тогава. Какво ще кажеш?  Rolling Eyes Или пък кашончето да ходи при Милето, а вие нататък си знаете. Тъй де.

Благодаря за блузките!  Hug
 Миж, много съм критична аз към дрехите, към себе си, към задника си. Затова нямам дънки сега, виждаш ли.  Crossing Arms А на теб, честити обички!  Hug

Зори, метни кекс. Аз пращам макарони на фурна.  Simple Smile

# 98
  • София
Зори  Hug,  и аз мисля да направя кекс.
Нелчо, по-скоро си мисля (с благословията на Милето  Laughing) книжките да дойдат при мен, защото ми се иска да прочета "Момиченцето..."  Hug.

# 99
  • София
Joy Joy Joy Колко вярно!

Зори, кой не го харесва? То момчето си е таквоз - за пране  Mr. Green

Дънки и аз трябва да ходя да си купувам  Confused
Как мразя само...  ooooh! ... но необходимост   33uu

Усещате ли как само вися в темата и се подмотвам, щото не ми се готви  Whistling
А естествено съм замислила нещо утра-мега просто - боб на фурна, но и затова ме мързи  Embarassed

# 100
  • на североизток от Рая
Готви, Кали ,готви, или да ти пращам кебап и ориз на фурна. Както споменах, имам и десерт направен.  Whistling

Вени, почувствай се благословена, ще получиш кашончето ТИ!  Heart EyesНо френски макарони вътре - нъцки.  Mr. Green

# 101
Мижче, злато си, след малко ще се запътим натам с МП  Peace Heart Eyes

# 102
  • USA, Steak State
Ауууу, кой е ходил на шопинг! Ама така с разказване не става момичета, който каквото си купи тук на отчет придружен със снимков мат'рял.  Mr. Green

Честито Нелка.

# 103
Като си споменала снимков материал, паяче, кога ще покажеш библиотеката.
ДУ дами
След почивката имейла ми отказа съвсем и сега ИТ се мъчат с него. Аз си пиша от тел, а имам работа за целия китайски народ.

# 104
  • USA, Steak State
Тит, като стане готова цялата стая. Simple Smile Купих си само две библиотечки, едната е празна. Simple Smile Трябва да я запълвам. Чакам мебелите да ми донесат и т.н. Хубавите неща стават бавно.

Сестра ми се върна да живее при нашите т.е. мисля, че е временно положение, че се случи случка с апартамента в който живееха с мъжа и. Това ме радва много по приницп, защото апартамена е петстаен, а само родителите ми са там. Има предостатъчно място и за тях двамцата. Ще мога да ги виждам на куп всички, а и сестра ми малко ще озаптява напъните на родителите ми да ми се "дървят".  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт