Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 924
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • на североизток от Рая
Еви, как си се сетила да ни предложиш това филмче. Толкова добре ми дойде. Хем ми стана тъжно, хем се усмихнах.  Simple Smile

Скарамуш, как хубаво си го казала. Пък е без значение кой как го възприема.  Peace

Ули, а какво получи?  Party Тайна ли е каква е тази игра ,в която участваш.  Hug

Аз започнах Гръцко кафе, но пак се наложи да излезем и прекъснах. Книгата сякаш ми харесва. Само дето авторката някак си си е повярвала и пише като надута кифла. Многото повторения на твоят гръцки дядо, бащата на баща ти, дядо ти ..., моят баща, а твой дядо, ще започнат да ме дразнят, така чувствам.

Почивате ли?

# 571
  • София
Аз не знам почивам ли, времето ли си губя...  newsm78.
Пих кафе до обяд, успях да поставя световен рекорд по продължителност на този ритуал.
После излизахме с детето. Намерихме колата, изринахме я, но така се случи, че избутахме снега по почистения тротоар. Тъкмо си мислех, че ще трябва и там да разчистим, когато се появи един нафукан мъж. С много заплашителен тон ме уведоми, че бил ринал, пък виждаш ли аз какво съм направила. А ние наистина нямаше да оставим снега така! И изчистихме след себе си, нямахме нужда от напомняне, още повече с такъв тон.
Само дето Марто счупи четката-метла и ме уведоми с най-сериозен тон, че към подаръка за утрешния празник, щял да прибави и метла  Joy!

# 572
Здравейте  Hug

Не съм ви чела и ще се върна ей сега, само да се разпиша  Blush

Бяхме по магазините сутринта с ММ и купихме за свеки за утре орхидея с цели 3 цветоноса дано и хареса. И за мама взехме едно красиво цвете  Heart Eyes За мен няма нищо, не мога да си харесам  Tired

Направих 2 дози мъфини,че имахме гости за по едно кафе и даже свършиха  Mr. Green Сега спрягам една супа и пак ще дойда  Hug Hug Hug

# 573
Нели, а, не, не е тайна Simple Smile то е в един друг, козметичен форум, който доста замря в последните години, но сме останали малко последни мохикани, които пишем отвреме навреме и си спазваме традицията да си организираме томболи за 8-ми март и Коледа. Разменяме си малки подаръчета, обикновено козметични, тъй де, тематични Simple Smile Аз получих един комплект душ гел, лосион за мазане, душ мус и скраб за тяло в големини, идеални за пътуване. Сега остава и да има къде да ги разходя, ако оцелеят дотогава Mr. Green

Евилан, много ми хареса филмчето. Милият опърпан щъркел, колко беше доволен, че е намерил решение  Heart Eyes

# 574
  • ГОре на черешата...
Незииии, къде си, сърцАто момиче, ела да те нагушам Hug Hug Hug...ох, ах, ех...кой писа, че не чакал пратка - и аз така, докато се разкрасявах ми звъннаха, добре че децата вкъщи ... и сега съм толкова щастлива Party...с какво го заслужих?

# 575
  • USA, Steak State
Ми ДУ и от мен.

Днес си е "работен" ден с децата.... ММ се вдигна болен и отиде да сменя маслото на колата си, после нещо с баща си щели да правят... А за вино не искаше да иде снощи!  Crossing Arms

Смятам да ида да напазарувам следобед и да се запася с винце. Тити, то хубаво 40 бутилки викаш.. ще дойдем на гости ама... аз ако имам хубаво вино в мазето мислиш ли, че ще го пазя? 1-2 айде.. ама 40...  Mr. Green  Drunk

Поръчах си 4 книжлета от Хеликон и вчера са пристигнали. Сестрата ще стяга един пакет с книжлета ( заедно с подаръчните ми от милите ми другарчета). Нямам търпение!

# 576
Здравейте пак от мен, вече напълно успокоена. Благодаря ви за подкрепата. ММ се прибра, всичко с него е наред, Слава Богу.

Евилан, много готино филмче. Благодаря, че го сподели. Дано намериш билети за любимците си!  Hug

Чудя се да си направя ли второ кафе с истинско домашно мляко? Мм, май да.

Hug Hug Hug

# 577
Чудя се да си направя ли второ кафе с истинско домашно мляко? Мм, май да.
Направи си, Елинка, Hug и напрегръщай хубаво мъжа си.

# 578
  • USA, Steak State
Елинка, сега четох назад. Леле какво си преживяла. Да запалиш свещичка момиче!  Hug Hug Hug Hug

# 579
  • София
Елинка,аз вече пия.Топло.Прегръщам те  Hug Добре че всичко е наред.
Мариет,кой те е зарадвал,мила?

# 580
  • ГОре на черешата...
Елинка, важното е, че всичко е наред Hug!
Слив, Незинка, цяла кутия, пълна с вълшебства...но искам първо лично да ѝ благодаря и тогава повече...

# 581
Почти съм красива, имам да доискусурявам туй онуй, но малко остана...
Отивам да закарам детето при мама и после излизаме по живот Crazy
На прегръщащото човече му няма ръцете newsm78
Hug Hug Hug

# 582
  • на североизток от Рая
ЕлиHug, звучиш спокойна, слава Богу!

Мариетко, Нези умее да докосва души. Също като теб. Знаех си аз.  Simple Smile

Гигова, кое ти е кусур на теб ,бе.  Thinking

Аз ще правя кюфтета, пържени картофи, зелева салата. Това ми е разкрасяващото. Имаме тулумбички, плодове. Цяло ресторантско меню.  Whistling

# 583
Здравейте Simple Smile
Аз нарочно спах до 17 часа .. сега ми е странно  Shocked Rolling Eyes

Момичета, ако наистина ме вземат и всичко е наред - много ще се радвам да ми идвате на гости  Hug  Няма по-хубаво място за запознанство от книжарницата!  Heart Eyes

Моите ботуши пропускат!!!  #Cussing out А ги взех началото на тази зима .... Кажете, откъде да си взема ботушки на прилични цени, нямам 100 лв. да дам за ботуши. Предпочитам някакви пухкави, тип Ugg, ама не си намирам. Сегашните, които пропускат са изкуствена кожа, и са ми първите такъв тип от много време. Мислех, че ще изкарат. Сега ще ходя с едни тип туристически обувки и скиорско яке, щото другото ми яке не им отива много  Rolling Eyes И с раница  Heart Eyes

Мария Ч., заповядай! Аз разбрах за общите ни познати също и чак се изумих ...  Hug  Да кажеш какво си си взела от книжарницата  Peace

Кали, точно тъй го мислех и аз!  Heart Eyes

Точке, гуш! Честита отпуска  Hug

Елинка, радвам се, че всичко е наред  Hug

Скарамуш, много си права, съгласна с теб на 100% Simple Smile

Джой, не се ядосвай, аз с такива елементи не разговарям повече. То .. ясно е, докъде ще стига разговора всеки път  Peace

Честити подаръчета на всички, на тези, които са получили пакетчета, книжки, внимание .. също  Heart Eyes Hug

Еви, дано намерите билети, а филмчето беше страшно сладичко  Heart Eyes

Вени, какъв отговорен син имаш  Crazy

Лофче, и аз искам мъфини  Crossing Arms Heart Eyes

Паяче, да се оправя ТМ, да си получиш скоро пакетчето и да се запасиш с винце. Ама не прекалявай, ей!  Hug Между другото,
Скрит текст:
още нямам писмо  newsm78

Нелко, идвам у вас на вечеря.  Crazy Crazy

Аз сега не знам какво ще правя, сигурно ще се отдам на Тюдорите(не така както ми се иска  Heart Eyes Mr. Green ) и така...  bowuu

# 584
  • Кърджали
Продължава да вали сняг.  Ще ни затрупа...А е киша, няма къде да стъпиш.
Правих мъфини, че щерката много ги обича.
Евилан, филмчето е много готино. Много ми хареса.
Бяхме малко гости. Сега на топло. По-късно ще се завия с одеало и книжка в ръка.

Общи условия

Активация на акаунт