Сладкарничка за книги - тема 35

• 23 908
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, пишете ми едно ЛС като се разберете, къде и кога, моля.

# 676
  • София
Ули, мисля да ти нося само едната книга, другата още не съм я прочела, но я започнах и усещам, че ще ми хареса.  Hug Нали си ок?

# 677
Ули, мисля да ти нося само едната книга, другата още не съм я прочела, но я започнах и усещам, че ще ми хареса.  Hug Нали си ок?
Разбира се, изобщо не се притеснявай.

Слив, почвам Пазителката на гълъбиците, че да мога да ти я върна.

# 678
  • София
Миж, абсолютно си права, подкрепям  Peace Peace Peace

Ули, ще ти пишем  Hug

Вени, ще я нося "Изплъзване от времето". Ако Лу я е чела, сигурно ще се намери някой друг желаещ.
Чакам включване от Мери, дали да нося нейната "Ключът към бездната". "Петата жена" не съм я почвала, но ако я бързаш, Мери, пиши ми да я приготвям.

# 679
И аз мога в събота и неделя за срещичка (а пък и искам!), само дето в събота съм с дете (надявам се да не е проблем). Wink

# 680
  • София
Момичета, пишете ми едно ЛС като се разберете, къде и кога, моля.
Обезателно, Ули!

Скарамуши, че да не ти пускам пощенска пратка тогава  newsm78 Laughing? Децата не могат да са проблем  Wink.

# 681
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добро утро Embarassed
Тук свети слънце, аз съм по пола и балерини и ми е пролетно Party
Хубава и усмихната седмица на всички Hug

п.п. завиждам ви жестоко за срещата Crossing Arms

# 682
Ами, Вени, наистина недей!  Hug
Като така или иначе ще се видим през уикенда, да не ни мине котка път.

Аз, разбира се, няма да се сдържа до тогава и 100% ще купя или е поръчам нещо, ама хайде сега... Wink

Джой! Hug
Вчера няколко часа гледах всякакви неща за Прага, знаеш ли. Иска ми се да пътуваме някъде за рождения ми ден в средата на май и Прага ми е сериозна идея, но сякаш няма да се получи... Няма изгодни оферти за самолетни билети изобщо.

# 683
  • София
Скарамушче, и аз ще съм с детето, така че ще си правят компания с твоето  Peace
Радвам се, че и теб ще видя  Heart Eyes

Джой, много свежа песен!
А не е изключено някой ден и при теб да наминем, поне е близо до България. Живееш в много красив град, била съм там в тийн годините си и съм запазила много хубави спомени.

# 684
  • София
Няма изгодни оферти за самолетни билети изобщо.

Прага е изключително кофти дестинация от гледна точна на самолетни билети.
То няма директни полети до там! Наскоро търсих и бях много изненадана от това! Не знам сега как са полетите, може и да са се променили нещата....
Иначе градът е прекрасен!  Heart Eyes

Едит -сега проверих, има директни. Явно е било някакво временно разписание и съм нацелила момента за датите, които съм търсела да няма   Laughing

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 13:18 от mijjjka

# 685
Ехх, пак си правите срещичка  Heart Eyes Аз мислех в неделя да идвам към София... Sad ще ви изпусна!
Кали, не ми носи нищо. Ако някой иска Бездната, давай му я  Hug

# 686
  • на североизток от Рая
 Здравейте, приятелчета!  Hug

Пете, честит рожден ден на порасналия Дани!   bouquet Да расте и хубавее, да се преборва с всички трудности, да ви прави горди и щастливи родители! Честит празник, мила мамо и на теб. Имало е смисъл да си на 20 и вече да си мама, нали?!  Wink
Скрит текст:
не е случаен въпросът ми Grinning

Дано да се състои срещата ви, момичета! Радвам се и на организацията ви,  и после чакам да разказвате за срещите. Винаги сте уникални. Ех, защо не мога да съм с вас. Но ще ви чакам, на крака да ми дойдете.  Whistling

Кали, я раздавай усмивки, ник`во сдухване. Ти си заразна с усмивките си, заразявай колкото можеш!  Hug newsm51

Аз се прибрах, но пак ще излизам. Трябва да замествам една колежка,  а той часът й от 16ч. Преди това ще платя разни сметки, а и дъщеря ми ме облъчва тук, видяла едни готини дънки, точно като за мен били, сега не ме свърта, трябва да ги видя. Пък дано да е право детето, да са `моите, че вече нерви нямам.  ooooh!

# 687
Има, има, Мижж, ама са безкрайно скъпи. Аз обаче ще ви издам една тайна- лятото за сезона пускат чартъри Бургас-Прага на УизЕър. Ще ви чакам Wink Hug

Скарамушче, за май можете да направите така- летите София-Виена, после автобус, около 5 часа и нещо е. А нашият град си заслужава пролетта, люляково-розов е Heart Eyes

# 688
  • София
Нелка, определено си е имало смисъл!  Hug
Скрит текст:
Ти го знаеш, гледам, че и в твоя живот по сходен начин са се случили нещата, и ти си била много млада мама.  Hug

Джой, ти в Прага ли живееш? Много я харесвам!  Heart Eyes Била съм три пъти, два - през лятото и един - през пролетта. Лятна повече я харесвам. Голям студ брахме една пролет там. Дори се наложи да посетим един МОЛ, за да си купим якета, затворени обувки, пуловери...  Mr. Green Ами тръгнахме на 28 градуса от София, а в Прага - 12... Но пак си изкарахме супер.  Grinning

# 689
Да, понякога е голям студ в междинните сезони, а и последните две лета бяха студени- две седмици с 40 градуса и нагоре, останалото време дъжд, дъжд, и дъжд Tired

Общи условия

Активация на акаунт