Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 691
  • 913
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Грешки винаги могат да станат при всеки лекар,тук не можем да говорим за проценти и вероятности!
Никъде в медцината не дават гаранция......
Пандев е най - добрия в тази среда/предполам ,че има и други толкова добри/довери се на него ...пък каквот сабя покаже!

# 511
Как сте в жегите, момичета. Аз продължавам да не мога да дишам, сега си пръсках с една помпичка. Души ме и това е , усилен белодробен рисунък, нещо като хроничен бронхит на снимката дето си правих. Беше ми обяснено, че организма при дълго боледуване се презастраховал и лигавицата се удебелявала, уж нищо обезпокоително, но не се чувствам добре , да ме души. Чудя се дали не ми е малко хормона, след 2 седмици съм на ендо и ще видим. До тогава се надявам да не умирам Joy

# 512
  • Варна
И аз да дам отчет Wink.
Ходих по доктори и се оказа, че биопсията не дава 100 % сигурност, че съм болна от рак.
Това става ясно чак след операцията. В такъв случай се оказва, че могат да ми махнат жлезата и да се окаже, че не съм болна  Mr. Green. Мисля да почна с половината, пък ще видим после.
Папиларната неоплазия било много бавно развиващо се заболяване и можело да не бързам с операцията каза единият доктор (6 мес-1 год), другия каза до месец - иди че разбери какво да правиш Cry.
Аз ще чакам до октомври май. newsm78

# 513
  • Варна
Илиана,какво да ти кажа ...биопсията дава работна диагноза,по време ма операцията правят гефрир той същодава насока за какво става въпрос ,но хистологията след операцията вече поставя точната диагноза!
Аз не съм  чакала,бях 5 степен папларна неоплазия,сле операцията диагнозата беше потвърдена.
Не съм чакала и секунда,то не знам кви нерви трябва да имаш за да си стойш с рак....

# 514
  • Варна
Да,вярно е че папиларния рак е бавен,но.....Ако се оперираш на време ще махнат образованието и ще приключиш с въпроса.Ако се позабавиш има вероятност да тръгне по лимфните възли и да се наложи да пиеш йод,който в никакъв случай не е безобиден.
Аз също бях шеста степен папиларна неоплазия и се потвърди диагнозата.Мисля си,че може да не е 100 % сигурна биопсията ,но към 90 %.....

# 515
Момичета, мен ме приеха понеделник и ме караха да седя тука, а съм за утре чак. Хваща ме страха като гледам другите като излизат от операция как са.... Стискайте палци всичко да е наред, че се притеснявам, че са ме сложили последна... ще съм четвъртата, която оперират и се надявам всичко да е нормално. Не знам довечера как ще заспя и утре докато дойде моят ред ще се побъркам направо. Цял ден ми е нервно, но ще се опитам да се успокоя, че иначе няма заспиване. Стискайте палци, момичета, аз когато мога ще пиша как е минало.  Sad

# 516
Всичко ще е наред  Hug Hug Hug. Къде ще се оперираш...

# 517
  • Варна
Не се паникьосвай Ели, всичко ще бъде наред.Нищо няма да разбереш.Лягаш заспиваш и се събуждаш когато всичко е приключило.Два часа след това ще припкаш като младо яре.Кураж Hug

# 518
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Не се стресирай Ели,идават да те вземат,слагат ти упойка,заспиваш и след това всико е нормално! Аз след като излязох от упоика 2 часа по късно се обадих да ми донесат храна ,любимата ми спанак с ориз плюс 150 грама краве сирене ,след още два часа пих капучино с 1 цигарка / Blushами неможах да устискам /.На следващият ден се прибрах у нас и пътувах 300 км. Всичко ще е наред !!!

# 519
В "Света Марина" във Варна при доцент Ненков. Ох, дано. Мен ме е страх после как ще се чувствам, цял живот ще пия тея хапчета. Дано всичко е за добро. Да минава и утре, че да ме пускат тея нерви. Стискайте ми палци. Heart Eyes

# 520
  • Варна
Ели,споко момиче,ще мине и замине ! Hug

# 521
  • Варна
Здравейте,да се запиша и аз.
От доста години, майка ми има заболяване на щитовидната жлеза.Ендокринологът открил възел и я посъветвал да направи изследвания.Направиха и две биопсии, като след втората казаха, че все още не е за операция и след 6 месеца отново на изследвания.
Искам да я заведа при проф.Пандев.Въпросът ми е,как протича прегледът?Той има ли възможност да използва някаква апаратура, ако отидем в Дойче клиник?Как ще прецени дали е за операция без нови изследвания?

# 522
  • Варна
Някой знае ли какво се случва с Ели Желева ?
Дано всичко да е наред  Peace

# 523
  • с/у ОколоМръсТното
ТСХ все още доста нисък... 0.107... Месец след операцията.  FT4 e на горна граница.
Мама пие Еутирокс от 100 от 20-22 дни.

Вие какво мислите?  Rolling Eyes

Ели, обади се с 1 изречение, моля  Hug

# 524
Здравейте, момичета. Вторник беше операцията, добре мина. Вчера и днеска се движа, даже не ме свърта много на едно място Grinning. Доцента ми каза, че не е премахнал цялата жлеза, оставил е малко, не знам какво значи това, ама ще видим. Гърлото много ме боли, иначе съм добре. Благодаря ви за подкрепата, момичета!Страшното мина, чакаме вече да изляза от болницата Grinning
Вие как сте? 

Общи условия

Активация на акаунт