Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с лечението на щитовидната жлеза, обсъдени във форума?
-
Какви са последствията от приемането на твърде много лекарства за щитовидната жлеза?
Аз преди лягане взимам 1 т.глог и се чувствам добре.Спрях тинктурата,защото валериана повишава стойностите на Асат и Алат... 
, така ми казаха и на мене още преди да открия къде е проблема. Сърцето трябва да се крепи, това бяха думите на кардиолога. Съветвам те категорично да се оперираш при хирург ендокринолог, чувам добри отзиви за Ганчев. Оня ден една приятелка ми каза за Сечанов, че жена не може да говори, само шепне нейна позната. Никой не може да ти даде отговор и решение, ти ще ги вземаш.
. Аз вече си гълтам и не се давя, то и това остана, гласа ми отдавна е същия. Но почна пак да ме души, няма ми нищо на белия дроб, от липса на хормон или на калций е не знам точно на кое. Щом ми станаха в норма изследванията лятото спря душенето, но мисля, че калция не ми е влязъл в норма толкова бързо, щом почнах 100 мг еутирокс и спря да ме души. Ама ендото вика от калция е