Професор Доктор Румен Пандев

• 4 691
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте ,
Някой може ли да ми даде неговите координати на частните му кабинети за преглед ,предварително Ви благодаря?!

# 1
  • Замък сред облаците
Доколкото знам, вече преглежда само в ИСУЛ.

# 2
Здравейте ,
Някой може ли да ми даде неговите координати на частните му кабинети за преглед ,предварително Ви благодаря?!
Здравейте! 0888670097 на този номер се записват часове за Хасково един път месечно в медицински център Вълканов.
София- кабинет на ул.Хубча 16- 0877012003.,
 София, медицински център Спектър 0884143309

# 3
Здравейте! Дали някой знае къде работи в момента Проф. Пандев?

# 4
  • София
Плевен, мисля,че в УМБАЛ СВ. Марина
,но не съм на 100% сигурна

# 5
Преглежда един път месечно в Медицинския център Банско,, един път месечно в Плевен, "Света Марина" и няколко пъти в медицински център "Спектър" София, до парк Хотел Москва. Тел 0884143309

# 6
Много Ви благодаря!
А дали все още оперира?
В Спектър много трудно се записва час за преглед.
Преглежда един път месечно в Медицинския център Банско,, един път месечно в Плевен, "Света Марина" и няколко пъти в медицински център "Спектър" София, до парк Хотел Москва. Тел 0884143309

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 12:58 от jonage

# 7
  • София
Много Ви благодаря!
А дали все още оперира?

Аз им писах вчера на Спектър, не видях телефон, имаше контактна форма ,попълва се мейл,телефон и полето за бележки, там им писах за час и се надявах днес да ми позвънят,но засега нищо... Казвате, че трудно се записва час там,явно значи няма да стане така лесно,да не се надявам 😀 Вие как запивате попринцип,телефон има ли някъде,който аз да съм пропуснала?

# 8
Дамата нагоре - Мария D. - беше оставила телефон:
0884143309.
Проблемът е, че понеже само 1-2 пъти за месеца преглежда там, часовете свършват веднага. По телефона ми обясниха, че на 16.04. ще има прегледи и пациентите се нареждат в МЦ и записват час за следващата дата на посещение, която професорът дава на място...
Не намерих коя е МЦ в Банко, след малко ще се разровя пак. Плевен ми е доста далече, но накрая може там да се наложи...

Много Ви благодаря!
А дали все още оперира?

Аз им писах вчера на Спектър, не видях телефон, имаше контактна форма ,попълва се мейл,телефон и полето за бележки, там им писах за час и се надявах днес да ми позвънят,но засега нищо... Казвате, че трудно се записва час там,явно значи няма да стане така лесно,да не се надявам 😀 Вие как запивате попринцип,телефон има ли някъде,който аз да съм пропуснала?

# 9
  • София
Ясно.. предполагаф и аз ,че е нещо такова. Аа за Плевен има ли някакъв конкретин телефон,който да знаете? Ние и до там сме склонни да отидем,но като се рових в сайта на болницата предния път и не намерих нищо конкретно... Не са го направили особено лесно и бързо...

# 10
Телефон - лесно. Още не съм звъняла, иначе ето го:
Болница "Света Марина", гр. Плевен: 064 805 666
МЦ "Свето Благовещение", гр. Банско: 0898 77 87 01
Заповядайте!
Вече и аз съм склонна да ида до Плевен... Хаха, ужас... До къде стигнахме...

Ясно.. предполагаф и аз ,че е нещо такова. Аа за Плевен има ли някакъв конкретин телефон,който да знаете? Ние и до там сме склонни да отидем,но като се рових в сайта на болницата предния път и не намерих нищо конкретно... Не са го направили особено лесно и бързо...

# 11
  • София
Много Благодаря! Остава и да има някакви свободни часове до Великден хаха, иначе да...то какво му остава на човек, накрая се примирява. Явно ще се пътува.

# 12
Много Благодаря! Остава и да има някакви свободни часове до Великден хаха, иначе да...то какво му остава на човек, накрая се примирява. Явно ще се пътува.

Здравейте,аз звънях вече в Плевен.Казаха ми,че вече не преглежда там…

# 13
Утре в МЦ Спектър ще преглежда и можете да си запишете час.

Здравейте,аз звънях вече в Плевен.Казаха ми,че вече не преглежда там…

# 14
  • пловдив
Здравейте! Някой имали актуален мейл адрес на професора, че от една седмица не мога да се свържа с него по телефона. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт