Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 620
  • 913
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Юхууууу,как сте дами?
Да се отчета Тсх 0,165  ту- маркер 0,20  anti tg-5.00
Доктора ми каза чудесно Laughing
Сега ако ми кажете как да сваля 30 кг ще съм ви благодарна Hug

# 376
Браво Скаби! Много те прегръщам, за килата ако някой знае да казва, аз като почна да диетствам и почвам мравучкането. Калция ли пада що ли, ама ми се струва, че ми е рано за диети Confused. И аз имам на към 20 килца  Joy

# 377
  • Варна
Сискоо,даи аверската да почнем диета...да се подкрепяме.Много ми тежи,никога нне съм била дебела ,и сега ми е странно ....едно ми е гадно ,тежко,......пфъъъ.Аз почвам с оцета да разкарам и тоз холестерол,пектина холяма гадост бил
 #2gunfire

# 378
Оцета не го препоръчвам за стомах, аз съм със гастрит и за нищо на света няма да пия оцет. пробвай пектин все пак е една лъжица не е кой знае колко. Аз нямам холестерол или поне нямах преди операцията, затова не пия нищо. Имам една диета на Руми , ама трябва на лични да ти я пратя. Прави я за мен специално, ама я спазвах един месец и зарязах, разболях се от грип и айде... Сега мисля пак да я почвам, ама все не се наканвам. Hug

# 379
  • Варна

Сега ако ми кажете как да сваля 30 кг ще съм ви благодарна Hug
Имам идея.Пращам ти на лични точния си адрес,всяка торта,паста,кремче,което направиш ми го пращаш у нас  Laughing Аз мога да си позволя да кача 5-6 кила Flutter

# 380
  • с/у ОколоМръсТното
Аз се надявам след операцията мама да качи поне 3-4 кг. Сега е по-слаба от когато и да било...

# 381
  • Варна
Аз се надявам след операцията мама да качи поне 3-4 кг. Сега е по-слаба от когато и да било...
Ще качи спокойно.Влязох в операционната 49 кг.,сега 5 месеца по-късно съм 54 кг. Въпроса е да ги задържа толкова.Дано,ама надали  Laughing

# 382
То и аз така , ама от 83,  88 кила , но край от днес край с яденето, много съм се заинатила, вчера ходих нещо да си купя , нищо не ми става, няма да я бъде тая  Mr. Green

# 383
Здравейте на всички!За съжаление се налага и аз да пиша в тази тема,баба ми е диагностицирана с Дифузна еутиреоидна струма,жлезата е с леко хипоехогенна структура,препоръчва операция,тъй като била компресирана трахеята.Бяхме в Сити клиник,при д-р Марио Николов,баба е на 75г.,с резистентна хипертония и още придружаващи заболявания,провежда терапии за останалите болести.Ще се радвам ако някой ме посъветва-оттук накъде?

# 384
  • Варна
От тук вече Вие преценявате накъде,дали да търсите друго мнение,дали да операирате или да  изчакате!

# 385
  • с/у ОколоМръсТното
В момента оперират мама...
Дано всичко е наред  Praynig

# 386
  • София
Стискаме палци! Няма страшно, всичко ще е наред! spoko

# 387
  • някъде там
Здравейте, моля за актуален email на проф.Пандев.
Благодаря

# 388
  • Варна
Шани, разбира се всичко ще е наред!  bouquet

# 389
  • Варна
Е как няма да е наред,всичко ще мине и ще замине,спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт