Операция на щитовидната жлеза -10

• 108 331
  • 913
  •   1
Отговори
# 825
  • Милано
Стиснати палци и от мен.Спокийна да е!Всичко ще е наред!Аз 30 минути след операцията обикалях стаите да видя как са другите болни...Успех!Всичко ще бъде наред!Пиши,когато мине операцията как се чувства майка ти.Силни  Hug Hug Hug от мен!

# 826
  • Бургас
Колко сте мили момичета,трогната съм.Майка е вече в София и утре ще я приемат,преди малко се чухме,опитва се уж да се държи.Дано да я успокоят там лекарите,дано си дават кураж и с другите жени в стаята.
vesi_and,да ти се затвори бързо и безпроблемно раната,на теб каква част от жлезата ти махнаха?
 K.Lera,от сърце ти благодаря.
Тя не иска да чете мненията от форума,но постоянно ме пита какво сте писали и като и кажа изглежда се поуспокоява.Благодаря ви за позитивната нагласа Hug bouquet

# 827
mariqivanova799

Две кисти големи от двете страни ,останало е малко ,но все е нещо на фона на нищо.Докторът каза ,че може да се наложи да пия малко хормони ,а може и да не се наложи.Много индивидуално е .Знам ,ли?!
Майка ти къде -в коя болница ще я оперират?

# 828
Глухарче браво  bouquet
Веси - така ли пише в епикризата - две кисти? или 2 възела? Пожелавам ти бързо възстановяване bouquet правиха ли биопсия и ако да какво показа тя?
mariqivanova799 стискам палци , не се притеснявай, всичко ще е наред  Simple Smile

# 829
Фри ,
нямам още епикриза ,но май бяха кисти Simple Smile първата хистология е много добра и не се очаква да има промяна ,това е мнението на доктора.Утре ми махат конците и ще видя дали не е готова и епикризата .Тогава ще съм по подробна.

# 830
  • Бургас
Ох,момичета,оперираха я,но говорела много трудно,само едно "здрасти" ми каза.Това нормално ли е?Кога ще може да говори?

# 831
  • Милано
Спокойно HugСигурно не е била излязла още от упойката.Аз говорех веднага след като дойдох в съзнание,малко ме дращеше гърлото...нормално е,от интубиращата тръба е.Пиши сега как е.Изпращам много горещи  Hug Hug Hug

# 832
  • Бургас
Спокойно HugСигурно не е била излязла още от упойката.Аз говорех веднага след като дойдох в съзнание,малко ме дращеше гърлото...нормално е,от интубиращата тръба е.Пиши сега как е.Изпращам много горещи  Hug Hug Hug
Ами не знам как е и пощурявам,баща ми,детето ми и аз сме в Бургас,а тя е в София,нейната сестра ми се обади днес и каза,че не може да говори и да не звъним да я притесняваме.На всичкото отгоре и тримата вкъщи сме на антибиотици след някакъв ужасен грип,а баща ми е много зле,и той не може да говори и днес ходи на лекар.просто ще полудея,а тя не се обажда.

# 833
  • Варна
Спокойно,аз също не можех да говоря.Около 3-4 дни шептях,после малко по малко гласа ми се възстанови.От време на време сега ми става по дрезгав гласа,но това да е.Всичко ще е наред не се притеснявай  Hug

# 834
  • Милано
Спокойно HugСигурно не е била излязла още от упойката.Аз говорех веднага след като дойдох в съзнание,малко ме дращеше гърлото...нормално е,от интубиращата тръба е.Пиши сега как е.Изпращам много горещи  Hug Hug Hug
Ами не знам как е и пощурявам,баща ми,детето ми и аз сме в Бургас,а тя е в София,нейната сестра ми се обади днес и каза,че не може да говори и да не звъним да я притесняваме.На всичкото отгоре и тримата вкъщи сме на антибиотици след някакъв ужасен грип,а баща ми е много зле,и той не може да говори и днес ходи на лекар.просто ще полудея,а тя не се обажда.
 Напиши и смс.Ще може да пише...Вярвам че всичко ще е наред!Прегръщам те!

# 835
  • Бургас
Мили момичета,и аз ви прегръщам,а за смс изобщо не се бях сетила.Паниката е голямо нещо...
Не са и засегнати гласните струни(поне се моля да не са Praynig),може още да е много уплашена,дано утре е по-добре и да се обади
Благодаря на всички и ви пожелавам бързо възстановяване.
Пак ще пиша ако има новини Hug Hug Hug

# 836
mariqivanova799

И от мен бързо възстановяване. bouquet..Не се притеснявай изобщо ,нормално е да не може да ти отговори ,ако интубационната тръба и е разранила гърлото .Къде я оперираха? Не се паникьосвай ,паниката е лош съветник.
Кураж Hug

# 837
  • Варна
 Hugза майка ти!

# 838
  • Бургас
Здравейте пак,майка ми се обади и каза,че най-вероятно утре ще я изписват.Явно след обяд още не е била излязла от упойката и затова не е могла да говори.Пак много запъваше и кашлеше,но поне говори.Плаках от щастие,така ми олекна,че направо мога да полетя.
Толкова много ви благодаря на всички за подкрепата,вие ме успокоявахте и наистина ми беше по-леко да чакам.
Махнали са цялата жлеза,но не знае каква хормонална терапия ще и назначат.
Оперираха я в Токуда,явно доста са се постарали,защото всичко е минало добре,преди бях писала за нашите алергии,за сега няма нищо,но и обезболяващи не са и слагали и казва,че боли.
Пак благодаря и при нова информация ще пиша пак Hug Hug Hug

# 839
  • Варна
Момичета, след няколко дни ще ходя до София да уговарям операцията и почвам да изпадам в тиха лудост от притеснение☺. Като начало да попитам колко време ми трябва за изследванията преди операцията. По време на самата операция (а и при престоя в болницата) с нощницица ли съм? Ако ми отстранят цялата жлеза кога започвам хормоните  -веднага ли? Кой ще ги изпише  - хирурга ли или отивам на ендокринология после. Имам и още въпроси, ама....😃😃😃

Общи условия

Активация на акаунт