Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 843
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Над 10-12 часа ми трае КМ ЕДП версия.

# 481
И при мен Коко Мадмоазел е много траен,дори след 12 часа се усеща следа по кожата,за парфюма говоря  Peace
Знаете ли къде мога да тествам парфюмите на Aerin? В София или в Германия,и двете ще са ми от полза  Hug

# 482
И при мен Коко Мадмоазел е много траен.  Над 5-6 часа.

# 483
шанел 5 никога не бих си сложила

# 484
Днес бях с Coco Mademoiselle EDP, може би 5-6 пръскания. Много скоро спрях да го усещам, но в късния следобед получих въпрос от колега дали съм се изкъпала с парфюм случайно.  Laughing Явно се привиква към аромата. Забелязала съм, че има миризми, към които по-лесно се губи чувствителност.  Peace

# 485
Днес бях с Coco Mademoiselle EDP, може би 5-6 пръскания. Много скоро спрях да го усещам, но в късния следобед получих въпрос от колега дали съм се изкъпала с парфюм случайно.  Laughing Явно се привиква към аромата. Забелязала съм, че има миризми, към които по-лесно се губи чувствителност.  Peace

много пъти ми се е случвало Grinning Grinning

# 486
  • София
КМ си го усещам цял ден,но аз пръскам винаги по 10-12 пъти.Много ми е любим и от както е излязъл винаги го подържам Heart Eyes

# 487
  • Варна
Някой има ли впечатления от http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Teazzurra-29396.html?
Ще се радвам да споделите мнения.
Носейки Le Jardin de Monsieur Li се чувства наистина едно спокойствие и душевен мир. Разбирам, като казвате, че парфюма няма характер. Но тук не търсим патология, не търсим crash, boom, bang. Не това е искал твореца. Искал е да се докоснем до една непозната за нас флора, далечна и девствена.
 Stuck Out Tongue
А що се отнася до Shalimar Souffle намирам аромата за прекрасен, нося си го с кеф и смятам че е подходящ и за лятото.

# 488
  • The Evergreen State
Zdraveite I ot men  Hug

Izviniavam se za latinicata no niamam vazmojnost da pisha na kirilica. Vijdam che ste na valna Monsieur Li , az ot vchera sam na Guerlain-ska nastroika, testvah Terracotta I sam ocharovana.

Spodeliam s vas edna interesna statia na koiato popadnah za LPRN, interesni razsajdenia na avtora za reklamata na parfuma.

http://www.basenotes.net/features/1252-guerlain-uk-launch-of-la-petite-robe-noire

# 489
Момичета, знае ли някоя от вас колко тежи празна бутилка на Черната Орхидея? Май ми свършва Цветния воал, мъка, мъка!

# 490
  • Germany
Невероятно, но факт, в Германия новата градина на Ермес още не е заредена, разпитвах навсякъде, но я очакват след Великден  Crazy. Не мога да се включа още с мнение за него, а ме вълнува цитрусът.
Пробвах Aromatics in White Clinique и разбирам много добре, защо Денси и Йоан Владимир го харесват. Класически шипър с модерно звучене. Бял, без да е банален, мъхест, без да присяда на гърлото, омекотен от мускус. Изненадаха ме амбърът и лабданумът в този парфюм, които някак са ми не на място в шипър, но явно те дават онази мекота на базата. Според мен има и доволно количество санталово дърво, нищо, че го няма в пирамидата. На мен лично ми напомня малко на една омекотена и модерна Джулия. Твърдо не бих могла да го нося, усещам онова ръчкане в стомаха, което ме държи далеч от шиприте, но пък ми харесва. За любителите на шипри обаче теста е задължителен.
Пробвах и La Nuit Tresor Lancome
Чудя се още колко вариации на Ла ви е бел трябва да се нароят newsm78 Всъщност е по-добър от Животът е хубав, много гурманд, с чудесно съчетание на шоколадови бонбони от млечен шоколад, круши и омайна орхидея. В основата си е сладичък, мекичък, с плодова сладост и привличащ. Знам, че Deziderata гони план за изхарчване на парфюми  hahaha Joy Hug, но и препоръчвам да го пробва, както и на всички любители на по-сладките аромати.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 21:29 от kovatcheva

# 491
Днес пробвах пак Белия Клиник и взех и тестер, за да го разнося още веднъж-два пъти хубаво, преди да го купя. Чудя се само дали малък или среден да взема. Ей пусто лакомо око все ми малеят ново харесваните, а всъщност никога не ми трябва повече от 30 мл. от нов парфюм.
И аз смятам, че този парфюм трябва задължително да се пробва от любителите на шипри, защото е много интересен. Пробата задължително на кожа да е.

# 492
О, Ковачева, още преди да си видя заглавието реших че го искам!  Hug Ще го пробвам сериозно.

Аз разчиствам остатъци, но съм в потрес от кончината на Цветния воал. Орхидеята нося по-често...уж.Rolling Eyes
Кликнах една Кадифена Орхидея, да не ми е мъчно, и да прави компания на Черната.

# 493
Денс, Ковачева, до колко е бял белият Ароматикс?
ако е твърде бял, май не е за мен

# 494
  • Germany
Не е белоцветен, аз не го усещам такъв. По-скоро е бял и добър шипър  Twisted Evil, като сребърен мъх е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт