Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 798
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Aromatics in White Clinique - супер накъртващо начало, малко сапунче , нищо впечатлително за мен. За такива пари-мерси Mr. Green Grinning

# 586
Някой може ли да ме светне каква е разликата между това:

Скрит текст:

и това:

Скрит текст:

# 587
  • София

Скрит текст:

и това:

Скрит текст:

Голяма  Mr. Green
Първият много напомня на Нилските градини, докато вторият е по-мейнстрийм цветен - основно жасмин и подложка от мускус, но може и да има добавени някакви други белоцветни китки. За лятото категорично бих ти препоръчала L'Eau Exquise (пък и бутилката е по-хубава  Crazy).

Оффффффф, сори, грешката е моя .. Колчо слепецът.. незнайно защо вторият го видях като само Mon Jasmin Noir ooooh! ooooh! ooooh!
Добре, че goddess поне внимава в картинката  Hug

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 17:43 от Elitsa_z

# 588
Само аз ли ги виждам еднакви newsm78
Вариант 1- различни партиди, случва се понякога.
Вариант 2- единия е менте, ама кой Thinking Thinking

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 17:59 от goddess

# 589
И аз,и аз Whistling Crazy

# 590
  • София
Има и вариант 3 - просто са снимани от различен ъгъл  Rolling Eyes

Ако се притесняваш за менте, просто вземи парфюма от място, на което имаш доверие (било то магазин или сайт)  Peace

# 591
Има и вариант 3 - просто са снимани от различен ъгъл  Rolling Eyes

Ако се притесняваш за менте, просто вземи парфюма от място, на което имаш доверие (било то магазин или сайт)  Peace
Да, и този вариант го има Grinning

Пипомням си днес Кели Калеш Едп и ми се ще чантата ми да мирише така. Да взема да я напръскам ли Joy

# 592
  • София
Еличкоооо, и в моята душа вся смут  Laughing Колко се зверих и една буква разлика не открих, ама викам знам ли, не съм фен и познавач на Мон Жасмин и фланкърите му, сигурно е в мен грешката.

# 593
  • София
Еднакви са ми-разлика виждам в милилитрите (50 и 75) и в ъгъла на снимане Peace

# 594
  • София

Скрит текст:

и това:

Скрит текст:
Странно  newsm78 Моят изглежда като този отдолу, със сигурност е оригинален, от Сефора е, другият ми се вижда много зелен и различен  Laughing Но най-вероятно както и преди мен са писали, от снимките е  Peace

# 595
Допускам, че може и заради милилитрите да има разлика, защото съм виждала и двата варианта в един и същ сайт. На мен ми е много приятен като аромат.
Но се чудя между него и между ето този:

Скрит текст:

# 596
  • Germany
Докато сме в темата с оплаквания. Ще мра! От това
Повече от половината се е разсипал в шкафа и няма измиване, премахване или дезинфекциране  ooooh!
Как можа точно този ужас да се разлее ooooh! Накъртваща мъжствена лавандула, каквато изобщо не обичам, масло от карамфил (подправката) и сухо-пресухо овъглено дърво Sick Мирише на стара престаряла къща, потънала в прах и мърсотия и поне десет години непроветрявана. Няма роза, няма мускус, няма дявол. Докато правих опити да го измия, ръцете ми така поеха миризмата му, че не мога сама себе си да търпя. Някакви идеи как да премахна това чудо? Ясно е, че ще се стои на студено  Crazy

# 597
  • София
Уууу, като го гледам каква му е вледеняваща опаковката, си представям каква резачка е  Grinning Ковачева, разбирам те прекрасно, аз се чувствах така, като пробвах дядосънчовото магаре. Не знам след това как не ме изгониха от ресторанта.
Пръсни някоя друга мощна гад отгоре, ама гледай да не ти е от най-любимите, защото е много вероятно след това да не можеш да понасяш и нея Simple Smile

# 598
Сложи кафе в шкафа, нали го ползват за неутрализиране на парфюмите.

# 599
От опит - Ковачева,натъркай яко шкафа със сода бикарбонат ,едно - две пакетчета стигат ,наръси здравата и поне 2 дни дръж така Simple Smile)) ще има ефект гарантирам Peace

Общи условия

Активация на акаунт