Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 367
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и честито на всички празнуващи  Hug

Белла я сънувах, че ражда на 05.03, ама вечерта... ще видим дали съм "съновник"  Whistling

А аз много лошо спах, много се чуват съседите над нас - как си говорят, как ходят, все едно Годзила набива пети, как си гасят лампата  Crazy И на всичко от горе бойлерът им така свири, че ми проби мозъка, после като съм заспала сънувах яко кошмари - то негър с каруца ли не ме гони, данъчните, че не съм си платила здравните за 4020 лв., после с цигани в Костенец се бих, пък бягахме после от цигански бунт... и някъде там и Белла ми се присъни  Mr. Green

пп - докато пишех ми звънна шефа утре да отида на работа, защото екшъна започва от утре. Ще отида разбира се, аз и сега бях готова да заприпкам  Crazy

А как вали навън, пак ми се докараха ските, сега само си ги поглеждам, че сме ги изкарали на терасата и им мисля разходка.

# 646
  • София
Мър, много цветни сънища!  Grinning Дано се поразмине по-леко екшъна при вас! Да не сте в ревизия?

# 647
Много хубави новини днес! Честито на малките рожденици! Да са живи и здрави!

Шаги, Катя, честито и на вас!

Навън сериозно си вали сняг. Честито на тези, които му се радват. Laughing

# 648
Белинда, често му излизат херпеси. Свекърва ми не помни с точност, бил карал нещо, ама какво не е сигурна. Ох, добре че няма да е заразна в самолета, така се тревожих, много малки бебчета има и бременни жени. Има десет дни дотогава, а с това темпо до 2-3 дни всичко ще е изсъхнало, после много бани с морска вода и ще си тръгнем здрави, дай боже:)

# 649
  • София
Жаки, спокойно, след 10 дни само малко ще й личат вече завехналите пъпки, но определено няма да е заразна. Стискам палци за мъжа ти.

Уж сняг вали, но почти го обърна на дъжд. Мокро и гадно е, и студено, а тъкмо две нощи поред не спахме на климатици. Сега пак ще се върнем към тях.

# 650
Честити да са дечицата на Джули и Онна! Здрави да растат и късмет да им се намира в повече!
Честито бебе и на леля Шаги! Щастливо и здраве човече да порасте.
И на Тони честито повишение по хоризонталата! Simple Smile

Понеже стана въпрод за български артисти, голямо чудене ми е Кой измисли, че Блатечки е някакъв символ. Та този човек ми стига до под носа!

# 651
Мър, много цветни сънища!  Grinning Дано се поразмине по-леко екшъна при вас! Да не сте в ревизия?

Мерси Цвети  Hug Ама то малко като на море - цапне те малката вълна и тъкмо си мислиш "Ураааа, няма да се удавя" и идва голямата  Mr. Green Ама аз съм с пояс пък  Crossing Arms Иначе не е ревизия - нямаме такива неща ние, но е образно казано нещо такова, пак е проверка - външна. Ама най-лошото е като отговаряш накрая за нещо, което не зависи от тебе  Crazy

А снощи с този "сладолед" с кисело мляко и горски плодове така си простудих гърлото, че не е истина, днес  май ще съм на чайчета. Но пък беше вкусно, ще експериментирам и с други плодове за лятото, по-добре от сладолед, поне знам какво има вътре.

# 652
Забравих да честитя повишението на Тонка.  bouquet Винаги е хубаво, когато се издигаш нагоре в службата.

# 653
  • дядовата ръкавичка
Белинда, често му излизат херпеси. Свекърва ми не помни с точност, бил карал нещо, ама какво не е сигурна.

Жаки, мъжа ти е голяма скица  Simple Smile. Да не се притеснява. Щом му излизат херпеси, 100 % е карал варицела.

# 654
Мър, я дай рецептата за този сладолед. Имам и аз малини, къпини, ягоди и вишни във фризера, че да сколасам нещо.

За утре го дават оранжев код в Пловдив, Стара Загора и т.н. Баш когато ще пътуваме. Както имам фобия от път, утре ще седя на тръни.

# 655
Щом му излизат херпеси, 100 % е карал варицела.
Това сигурно ли е? Защото и ММ не е карал варицела, а скоро имаше херпес

Честит рожден ден на децата! Да са здрави и да радват много родителите си!
Честито и на леля Шаги!
Апостол днес мисля, че ще се роди Wink

# 656
Аз не съм карала варицела и никога не съм имала херпес. Лошото е, че не мога да се оправя съвсем от разни вируси, иначе бих се ваксинирала.

# 657
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, мисия невъзможна е да ви изчете човек! Обаче успях! Том Круз ряпа да яде. Joy Joy

Честити рождениците на Джули и Онна! Живи и здрави да растат, големи да пораснат!
Шаги, честито и на теб! Чисто нов човек сред нас, много е вълнуващо...Да расте здраво и голямо да порасне малкото сладко човече!
И на Катя честито лелинство!

На Тонка - честито признание в службата!

Белинда, за лунуването - отказах се, бях забравила, че днес имам среща с приятелки от форума.

Мър, петуниите без слънце не цъфтят. Ще живеят, ама повече на листа и стъбла, по-малко на цвят. За такова място като твоето (предполагам, източен прозорец) много подходящи са циганчетата (импациенс).

Искам да кажа, че аз обичам да чета за всичките деца - и за малките сладкишчета, и за големите умници. Моят (4г.) вчера казал на баща си: "виж, аз целувам жена ти" Joy Joy

За имената на децата - много държа имената да са хубави, благозвучни и по възможност български. То българските са много малко, повечето "български" всъщност са гръцки, но поне да не са много изкилифещени. Децата с претенциозни, редки и странни имена много се притесняват от тях и се сърдят на родителите. Имам приятелка Офелия. Казва, че като дете най-много мразела да я питат как се казва. "Изтръпвах, не смеех да им погледна лицата", казва.
Хубаво е също личното име да е съобразено по звучене и значение с бащиното и фамилното.
Трябва да се мисли за всичко, защото името съпътства човека през целия му живот, представя го пред света и обикновено е първото впечатление от човека.

# 658
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белинда, освен аватара ти са ти взели и ника . има друга Белинда, същата като теб (говоря за начина на изписване), ама 15. В първия момент се заблудих там, където я срещнах и помислих, че си ти, защото не бях забелязала има ли число в ника ти.

# 659
  • дядовата ръкавичка
Щом му излизат херпеси, 100 % е карал варицела.
Това сигурно ли е? Защото и ММ не е карал варицела, а скоро имаше херпес

Да, ето:

"Причинява се от един вирус – Varicella zoster virus (варицела зостер вирус), който предизвиква 2 заболявания. При първоначално заразяване на организма с него се появява болестта варицела. След това обаче той се загнездва в дорзалните ганглии (струпвания на нервни клетки – неврони) и дори и след десетки години при спадане на имунитета на пациента причинява заболяването Херпес зостер причиняващо варицелоформен обрив, но в определен участък на тялото. При това заболяване болният също може да бъде заразоносител поради наличието на инфекциозни причинители в течността, съдържаща се в обривите."

Общи условия

Активация на акаунт