Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 667
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 545
Нищо нямам в къщи освен кисело мляко (Жаки, нашето никак не е лошо, че и за закваска става). Имам и алое, ама не е чак толкова зле положението.
Аз бързо почернявам, та до утре ще ми е минало, само да не ми "гори" през нощта.
А, открих един забравен спрей за след плаж и сега ще се пръскам, та отървах киселото мляко - гадно мирише като засъхне.
Ей на това ходих днес https://www.google.com.au/search?q=sculptures+by+the+sea+2015&am … Q_AUoAQ&dpr=1
Лошото беше, че освен мен там бяха и всички останали жители на Пърт ooooh!.
Интересна е идеята да се пльоснат разни статуи на плажа, а хората да си се пекът и плацикат.

# 1 546
  • Ямбол
Съгласна съм, че всеки може да каже тук всичко. Нека да не се превръщаме като на едно друго място, където се докладват за всякакви глупости и дори раздават банове на килограм. Който е влязъл по-рязко със слово, нека със слово да го усмирим, а не с доклади. Аз също докладвам, но само при нарушаване на правила или при явни обиди.
И като заговорих затова, се сетих, че скоро не съм засичала моята "любимка" прахосмукачката. Дали най-после не си е намерила майстора или просто не я засичам вече. Анирам* също не съм срещала. Много спокойно място е станало значи.

# 1 547
Тонка, с тебе да не ревем на една пейка?  Crazy Аз също като съм в обедна излизам сама и си рева  Crazy Crazy
Скрит текст:
Нека това с докладването да приключи, както и темата - явно от мен тръгна, а не съм искала нещо подобно да се разрази тук. Вероятно Аква визира на Жаклин поста, в който тя казва, че АКО ми е приятелка, то не би се затормозила с моите проблеми. Разбрах я правилно, не съм очаквала тука някой да ми вземе навътре проблемите ми, та да не може и да спи нощем  Mr. Green
Има или няма лицемерие тук - всеки както иска да го разбира. А това, че съм отговорила на Жаклин с 5-6 думи - така съм преценила. Рядко пиша някакви постове тип "чаршаф", но се случва.
По никакъв начин НЕ желая да влизам в спорове с който и да било.
Едно голяма благодаря казвам на потребителката, която ми вдъхна малко кураж на ЛС -   bouquet

# 1 548
Една приятелка ми припомни двама големи в едно http://vbox7.com/play:f6f86ea6

# 1 549
Винаги и навсякъде има и ще има лицемерие , но пък има и доброжелателност.
  Това ,че някой мисли различно ,не е непременно наш враг и да става повод за групово остракиране.
   Аз реално като споря с някой и отстоявам това ,което мисля не влагам лични чувства и не помня или не мразя тези с които пиша.  
 Да се товаря с лоши чувства и даже омраза към непознати за мен люде е абсолютна глупост.
    Да де информира модератор като няма явна обида ми се вижда глупаво ,явно някой доста навътре го е приел.
 Не приемам нападките и обидите спрямо себе си лично и навътре / за  жалост на някой хора дето влагат огромна енергия и време в това/.
  Тази тема ми харесва ,па ако и да е  лицемерна според някой . Поне не е обсебена от злост и нападки.

# 1 550
Да се товаря с лоши чувства и даже омраза към непознати за мен люде е абсолютна глупост.
Ама баш!  Peace
Тази тема ми харесва ,па ако и да е  лицемерна според някой . Поне не е обсебена от злост и нападки.
+ 1

# 1 551
Жаки, има градове и села, които имат проблем с комуникациите. Даже на телевизиите им прекъсваха преките репортажи. Не се притеснявай  Hug

# 1 552
Явно не мога да се изразя добре, съвсем друго исках да ти кажа Неферари, но явно няма как да обясня.
За да го направя, трябва да вляза в много лични неща, на които не им е тук мястото.
Това, което силно ме жегна в поста ти е, че мислиш за самоубийство, защото знам, че понякога от мисълта до действието е само една крачка. Затова ти писах да потърсиш помощ. Ти обаче избра да ме прочетеш само втория път. Няма значение, случва се понякога в общуването виртуално да се изгубим в превода. Ако съм те обидила, моля за извинение, не те познавам и не тая никакви негативни чувства към теб, ако така е прозвучало е, защото темата е особена за мен.
Никога не съм докладвала никого и не бих, особено за такава глупост.

# 1 553
Тони, майка и и брат ми са в Смолян, сега ми изпратиха снимки, има адски много сняг.
В нашият град няма ток от снощи от 12 часа, няма нет и телефони на Мтел, брат ми успя да се върже на стационарния телефон. Много се притесних, така като нямам връзка с Мими се побърквам. Те са в хотела и са на топло, ама ако не дай Боже стане нещо с агрегата, ще стане страшно. Паднали дървета са скъсали кабели. Дано се опарвят нещата, явно е много сериозна повреда, щом толкова часове не могат да я отстранят.

Извинявам се за поредните постове имам проблем с нета и публикуването.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 12:34 от JACKLIN*

# 1 554
Аман от тоя сняг! Декември нямаше толкова, колкото сега  ooooh!
Ако сложа фиде в спаначената супа вместо ориз, дали ще стане гадно? Моля ви, кажете ми не  Crazy

# 1 555
  • някъде ... тук ...
Ние засядаме да гледаме Бетовен  Crazy

# 1 556
Аман от тоя сняг! Декември нямаше толкова, колкото сега  ooooh!
Ако сложа фиде в спаначената супа вместо ориз, дали ще стане гадно? Моля ви, кажете ми не  Crazy

Гадно не, но просто дебни фидето да не омекне твърде много, че ако се смие, тогава вече супата става твърде слузеста...

# 1 557
Мерсииииииии, ориза у дома не е на почит  Sick

# 1 558
Жаки , случва се и в реален диалог да те разберат криво . Затова не се сърдя и не помня аз .
  Аз пиша едно ,разбират съвсем друго или си вадят думи от контекста и си тълкуват . Ами всеки си вижда или разбира различно нещатата.
 А Нефертари я разбирам и когато човек е в труден момент е лесно раним и може да приеме криво нещата.  
 Не че някой може да го стопли моята доброжелателност , но от сърце желая на всички вас да сте добре и щастливи и като го пиша съм искренна.
  Аз съм оперирана от лицемерие и си казвам всичко направо - даже и да не искам и да съм премисляла ,колко е удобно да си премълча понякога и ......дойде ли момента - хоп "право куме в очи " -ама и не ме е страх да съм такава ,инак пък после имам угризения и не се чувствам чиста пред себе си .
 За мен първо и най -важно е да се чувствам в  мир със себе си и да имам душевен комфорт ,отколкото да съм лицеприятна  для всех и сите да ме любят от сърце - те тва нема как да стане ,де .

# 1 559
Снегът пак изненада общините  Tired. Разбирам тук да завали и натрупа, та да се изненадат, но в България, където от стотици години вали сняг, да ми се изненадват ми идва в повече.
Нефертари, няма проблем да е с фиде, не го преварявай и я застрой, като сложиш малко лимон към жълтъка.

Общи условия

Активация на акаунт