Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 663
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 560
Аз преди време се нагледах на лицемерни отношения.
В началото не изглеждаха така, а съвсем истински. След известно време се видя кой, как е...
Стана ми криво на мен и на още няколко човека, които се държаха естествено.
Понякога си мил и доброжелателен и то съвсем искрено, а се оказва че хората се подиграват и възползват от добротата ти.

Доста съм разочарована от нивото на преподаване като цяло в 1ви клас.
Изглежда съм имала доста утопични представи, но въпреки всичко да се кара чак толкова през просото....сякаш не е редно.

# 1 561
може да приеме криво нещата.  
Да престанем, а? Нищо не съм приела криво. Нищо.
Даун, никакъв шанс да търся лимони в тая смрад и киша навън. Ще е без лимон  Crazy

# 1 562

Даун, никакъв шанс да търся лимони в тая смрад и киша навън. Ще е без лимон  Crazy

Сложи няколко капки оцет.

# 1 563
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Честит ни празник!

Констанца остава сама от втория срок на 3кл. Така се случи и наложи. Ходеше на частна занималня, където хич не хаеха за децата дали са се облекли, докато отиват към занималнята, където пък също беше кучи студ. Танти направи пневмония и до там беше занималнята. От тази година се и придвижва сама из София. Заведох я първия път до курса по математика и до рисуването и от следващите пъти - сама. Ми, така, де - от догодина училището й няма да е пред блока, както е сега. Това в най-добрия случай, в най-лошия пак ще е тук (недай Боже)

МоЙто мъж още спи, но и не разчитам на изненади.

# 1 564
Имам зюмбюл  Heart Eyes Сега в кухнята мирише на супа и зюмбюл  Crazy

# 1 565

Завиждам за зюмбюла.   Grinning Тук няма да им се не види на камънаците.

Написах писмо до майка ми. На хартия и ще го пратя в плик.

# 1 566
Честит празник!
Не знам дали има лицемерие в темат,, но поне сме мишки. Да се появя някъде с яснлто съзнание,  че няма никой в темата и да провокирам и чисто мишкарство. Аква ако искаш докладвай ме!
Не знам кой е докладвал, не знам кой е мел, така постовете увиснаха във въздуха но нищо. Не знаех, че някой списващи намират темата лицемерна. Сесили, каво лицемерно направихме, казахме, че имаш хубави деца? Акаша, не знаех, че е лицемерно за теб да ти кажа, че имаш хубава коса или харесвам аватара ти!

Кое не ви хареса (обръще кето е към балкона)? Това, че дойде нов човек с темата и се опитахме да му помогнем? Ама на вас не ви пречи да седите и да гледате кой се развежда, кой ражда, кой качва снимки. Мишки!!!

# 1 567
Е, получи си букета  Hug. Сложи две капки оцет, както казаха по-горе, но не прекалявай.
Аз я харесвам с натрошено сирене после Simple Smile.
Аз още малко ще си побъбря с вас и ще лягам, че утре ме чака ново работно място, ново бюро, местоположение, нови договори и клиенти
Имам много смесени чувства, някак като на кръстопът съм, не че имам избор де...

# 1 568
Това, че дойде нов човек с темата и се опитахме да му помогнем?

Няма нови и стари хора в темата. Достъпът до форума е свободен и безплатен и всеки може да пише в която и да е тема без да преминава фейсконтрол.  Peace

Аз още малко ще си побъбря с вас и ще лягам, че утре ме чака ново работно място, ново бюро, местоположение, нови договори и клиенти

Даун, успех на новото място!  Grinning

# 1 569
Това, че дойде нов човек с темата и се опитахме да му помогнем?

Няма нови и стари хора в темата. Достъпът до форума е свободен и безплатен и всеки може да пише в която и да е тема без да преминава фейсконтрол.  Peace

Имах предвид Упорита, коята не е писала преди това  Peace

# 1 570
  • Ланкър, планините Овнерог
Нямам клечка за уши, но имам картичка  Grinning

# 1 571
  • някъде ... тук ...
Лека, Даун! Така или иначе ще поемеш по някоя от посоките на кръстопътя. Дано е на-добрият за теб!

Бела, я не се ядосвай за глупости!

# 1 572
# 1 573
Честит празник!
Не знам дали има лицемерие в темат,, но поне сме мишки. Да се появя някъде с яснлто съзнание,  че няма никой в темата и да провокирам и чисто мишкарство. Аква ако искаш докладвай ме!
Не знам кой е докладвал, не знам кой е мел, така постовете увиснаха във въздуха но нищо. Не знаех, че някой списващи намират темата лицемерна. Сесили, каво лицемерно направихме, казахме, че имаш хубави деца? Акаша, не знаех, че е лицемерно за теб да ти кажа, че имаш хубава коса или харесвам аватара ти!

Кое не ви хареса (обръще кето е към балкона)? Това, че дойде нов човек с темата и се опитахме да му помогнем? Ама на вас не ви пречи да седите и да гледате кой се развежда, кой ражда, кой качва снимки. Мишки!!!

Бела, няма драма. Не си го слагай на сърцето. Аз се бях присетила за теб, така е, като не се появиш и половината си мислим, че раждаш.
Истината е, че тук сме относително анонимни и понягога някои се възползват от това. Тази тема е "бъбрене" от което всички имаме нужда и не мисля, че някой е умишлено лицемерен.
На мен ми казаха, че съм хубава - изкефих се, макар и да не съм кой знае каква. Знам, че ми го казаха за да ме окуражат и зарадват, а не от лицемерие.
90% от темата е споделяне на дневни неволи и има полезни съвети.
Ако искам пот и кръв ще си намеря друга тема да се боря.
Тази ми е ок такава (спя трета нощ, а не ми се беше случвало от мнооого време).

# 1 574
Бела, бъди така бяла и добра да оставиш хората да имат мнение.  Hug Мишкарство или не, както искаш го наричай, но на моменти темата горчи от прекомерна захарност, цунки и гунки. А правенето на забележки, и то нееднократно, че някой се оплаква и товари с негативизма си, е повече от грозно. Особено, когато имаше починал близък.
И евала на определни потребители за стоицизма да продължават да генерират незабелязван от никого трафик.

П.П. Винаги като пиша в темата, се сещам за песента на Meghan Trainor  "All About That Bass".

П.П.2 Тази тема ще е следващата с ен на брой страници в модераторската тема.

Общи условия

Активация на акаунт