Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 670
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 590
Нямам думи! Успех на всички!

# 1 591
  • Ямбол
И ето, че Аква си постигна целта д а предизвика конфликт в темата.
Къде е? давайте да си кажем, каквото ни е на сърце и така ще мине, може малко буря да има, но ще мине и замине. По-добре отколкото да се присещаме и да има недоизказани и недомлъвки.
Ако продължавате да се обяснявате ще си кажа какво мисля по казуса Нефертари vs Жаклин и темата ще отиде на ******* си.  Mr. Green
...
Спрете се, че ще стане мазало. Кажете какво готвихте и готово.  Laughing
Аз съм готова да рискувам малко разсърдени, но да се разберем.

# 1 592
Дами, по БТВ почва "Дами канят".  Харесвам старите български филми. И определено БТВ напоследък приятно ме изненадват като дават точно такива  Grinning.
И аз го пуснах Peace Бтв гледам само когато има български филми Simple Smile

# 1 593
Бела, тук винаги тераската е пълна. Явно е защо- има добра гледка.

Джулия, желая ви от здраве да не се отървете.

# 1 594
Нямам думи! Успех на всички!

Нефертари, връщай се веднага, защото ще вдигна бунт!  Mr. Green Сериозно, не се връзвай на глупости.  Hug

# 1 595
Джули, да ти е жива и здрава и много послушна !   bouquet

# 1 596
Хаха, много са ми смешни подобни драми, честно....все едно сме на по 7години....Simple Smile

# 1 597
Упс, явно пуснах снимката не на място, а може би всъщност точно навреме. Я тогава още една, следкупонна, на път за вкъщи:
Скрит текст:

По разразилата се тема споделям напълно мнението на Белинда да не се приемат нещата толкова насериозно и присърце - и във форума и в живота. Нека всеки си казва казвачката - за хубаво, за лошо, кой каквото му е на сърце. Не ми се нравят мораториуми за определени теми, хора и прочие.

# 1 598
Бела, тук винаги тераската е пълна. Явно е защо- има добра гледка.

Laughing вярно е! А сега дали няма да се препълни? Айде народеее конфликт в Искам да кажа  Mr. Green

# 1 599
  • В Космоса
Много здраве на Ени и прекрасно детство пожелавам!  bouquet

# 1 600
Като каза следкупонна си представях заспало дете,а тя май е имала сили за още купони Simple Smile Сладуранка  Grinning

# 1 601
  • HH
Какво ви пречат преглеждащите темата. Аз не ги следя кои са. Може да са потребители хвърлящи по един поглед, след което решават че не им е интересно и отварят следващата тема с нови мнения. Процедирам по същия начин, когато в дадена тема, нямам нищо за казване или коментиране. Нека си четат. Също така, темата е публична, всеки може да я чете. Ако мислите, че разни потребители дебнат за снимки, не пускайте снимки.

ПП: Честит празник на празнуващите   bouquet

# 1 602
Благодаря, мили момичета, и честит празник също!

По пътя снощи беше кошмар, а ''магистралата'' Пловдив - София е просто няма такова животно. Заснежена и цялата на дупки. Оцеляхме, де, но си е живо предизвикателство пътуването вече.

# 1 603
Джули, да ти е живо и здраво момиченцето. Да е весела и безгрижна.
Около Пазарджик магистралата винаги е била отврат.

# 1 604
  • някъде ... тук ...
Джули  Hug

Аз често съм на балкона, защото не ми се пише.
Големи драми, голямо чудо.
Извинете!

Общи условия

Активация на акаунт