Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 648
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Скрит текст:
Честит празник!
Не знам дали има лицемерие в темат,, но поне сме мишки. Да се появя някъде с яснлто съзнание,  че няма никой в темата и да провокирам и чисто мишкарство. Аква ако искаш докладвай ме!
Не знам кой е докладвал, не знам кой е мел, така постовете увиснаха във въздуха но нищо. Не знаех, че някой списващи намират темата лицемерна. Сесили, каво лицемерно направихме, казахме, че имаш хубави деца? Акаша, не знаех, че е лицемерно за теб да ти кажа, че имаш хубава коса или харесвам аватара ти!

Кое не ви хареса (обръще кето е към балкона)? Това, че дойде нов човек с темата и се опитахме да му помогнем? Ама на вас не ви пречи да седите и да гледате кой се развежда, кой ражда, кой качва снимки. Мишки!!!
Peace
Чакай и на теб да се подмажа  Heart Eyes
И да, определено Нефертари не разбра Жаки, която отговори на поста й, че приятелите й не винаги я подкрепят, като обясни, че понакога не го правят от лошо или защото не се интересуват, а просто защото точно в момента може и те да имат проблем.
Имам чувството, че проблема с добрия тон в темата е масов!
Жади, нещо? Да ти се чисти случайно?
Аз пък да се похваля, че малкия май лека полека започна да се оправя, но това безсъние...
Каси, с голяма част от поста ти съм напълно съгласна!  Hug

# 1 576
Ако продължавате да се обяснявате ще си кажа какво мисля по казуса Нефертари vs Жаклин и темата ще отиде на ******* си.  Mr. Green

И да, определено Нефертари не разбра Жаки, която отговори на поста й, че приятелите й не винаги я подкрепят, като обясни, че понакога не го правят от лошо или защото не се интересуват, а просто защото точно в момента може и те да имат проблем.

Напротив, разбра я.
Спрете се, че ще стане мазало. Кажете какво готвихте и готово.  Laughing

# 1 577
белла дона, грешно си ме разбрала....не знам от кога си във форума, не ми се гледа сега. Подобни теми е имало и ще продължава да има. И аз и доста други съфорумки са виждали какво се случва след време с тях. Мнението ми е обективно и продиктувано от опит....не щото така ми хрумнало да нарека някого лицемерен.

# 1 578
  • Ямбол
Искам да кажа, че не обичам виртуални цветя, картички и почерпки.
Във форумите се общува писмено и най-естествено е да напишеш няколко думи, вместо да копираш изображение.

Тунджа отново е доста преляла. Заляла е циганските къщи и доста суша след тях.

# 1 579
Абе, който помни ранната ера на споделетките и в какво се изродиха после, ще разбере правилно Сесили.

Бегай, бе, в София е като в Швейцарските Алпи, когато стачкуват снегопочистващите фирми.

# 1 580
  • В Космоса
Белла, и кога съм казала, че мисля, че твоите комплименти към мен са били лицемерни? Grinning Имала съм някакви усещания понякога за лицемерие, но и за това не мога да бъда 100% сигурна. Peace Даже и никакъв пример не мога да дам в момента. По принцип не съм такъв тип човек, който общува по-фамилиарно, затова понякога ми идват прекалено някои неща. Гледам да спазвам известна дистанция. Това, че ми звучи и изглежда така, не е гаранция че е така, но пък може и така да е. Кой знае?  Crazy

# 1 581
  • Ямбол
...
П.П.2 Тази тема ще е следващата с ен на брой страници в модераторската тема.
Коя тема? Тази Искам да кажа ли?

# 1 582
И ето, че Аква си постигна целта д а предизвика конфликт в темата.

# 1 583
Не мога да се въздаржа и да не съм сладникава  Grinning. Поздравявам ви с : https://www.youtube.com/watch?v=sWM4-Eg4GT8
Мисля, че трябва да спрем да мислим за проблемът между Нефертари и Жаки. Те ще си го изяснят ако желаят на лична.

# 1 584
...
П.П.2 Тази тема ще е следващата с ен на брой страници в модераторската тема.
Коя тема? Тази Искам да кажа ли?

Да, като с пивницата за книги.
Винаги ще има големи бели птици, които да мътят блатото допълнително.

Audrey Hepburn, ако да си каже човек мнението е конфликт, то останете си с лигавщините, кексовете и дежурните комплименти.

# 1 585
Само вижте "преглеждащите" темата. Иначе ние сме сеирджийки!

Касита, ти имаш мнение и аз имам мнение.

# 1 586
  • Euskal Herria
Дами, по БТВ почва "Дами канят".  Харесвам старите български филми. И определено БТВ напоследък приятно ме изненадват като дават точно такива  Grinning.

# 1 587
И ето, че Аква си постигна целта д а предизвика конфликт в темата.

Някои не сме от вчера тук и знаем, че Аква казва точно каквото мисли без да има подмолни цели.  Peace

# 1 588
Много хубаво филмче е "Бетовен" . За пореден път се убеждавам. ЕлиТ,благодаря, че каза .

# 1 589
Привет Hug

Сядам да чета, но от набързичко видях две много хубави новини - за бебенцата на Ванини и бабата на Нинка, надявам се всички притеснения да са вече зад гърба ви, момичета. Мамче, Нефертари, горе главата!
Ето я и рожденичката с рождения ден, минал под знака на Мишока, както и сами виждате Simple Smile Забравихме да купим свещ-цифричка, но нямаше да сме ние ако всичко беше наред Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт