Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 481
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 620
Няма драма, има обяснение. Simple Smile

# 1 621
Даун, това твои снимки ли са?

Каси, явно всеки има свои виждания за това кое е лицемерно Simple Smile Но твоя пример си дадох мнението как бих го разтълкувала.

# 1 622
Даун, проекто свекърва съм  Naughty  Laughing

Каси, ами ако наистина изглеждаш добре, мъжа ти е Киану Рийвс, а децата са картинка ко прайм?  Mr. Green излиза, че и в двата случая...

Само да поясня, че реагирах така защото "лицемерни" беше отправено в мн. ч. а все пак съм активно списваща тук и съответно отговорих  Peace

# 1 623
  • София
Каси, и аз веднага ти отговарям. Не всички можем да сме първи слаботелесни красавици, с красиви мъже и красиви деца. Когато аз съм казала, че някое дете е красиво, значи наистина съм го мислела. Много пъти замълчавам, когато... трябва.
Даун например няколко пъти казва, че не била толкова хубава. Аз видях една нейна снимка, и на тази снимка е много хубава даже. Съответно го изкоментирах. Не съм го казала, за да й подвигна духа, както тя го е приела.  Grinning

Не мога да повярвам, че се обясняваме за такива глупости.

Давайте рецептите, че го закъсахме.  Joy

# 1 624
Според мен основният проблем не е в хората, които отправят/получават комплименти и поздравления, а в тези, които не  Sunglasses  Ако Ганка ми отправи сърдечни поздравления за рождения ден на детето/домашния любимец, годишнината, отслабването, вкусната манджа, то тя е много мила и възпитана съфорумка  Heart Eyes Но ако подмине моят пост, а отправи сърдечни поздравления към писалата след мен Станка, то тогава очевидно е лицемерка с неясни, но задължително подмолни цели  Twisted Evil

Тази тема е единствената, в която не се чувствам притисната и задължена да чета всичко, да отговарям на всички, и чак да си водя записки кой какво казал, че да не пропусна някого  Crazy  
Както се случва в отчетните например. Е там вече не сладни, ами чак нагарча от заинтересованост и съпричастност. И не са "моето" място, въпреки че следя няколко.

Но темата се прави от потребителите, нали така. Ако я затрием, няма да е виновна нито Ганка, нито Станка, а всички ние, че сме го позволили - веднъж с общия тон, и веднъж всеки със собствените си постове и реакции.

# 1 625
  • Варна
Честит празник, дами!
Нещо е мътно в темата и аз пак не схващам, защото в повечето случаи съм на балкона и чета последните две страници.

Тук е пролет  Shocked и сготвих супа от коприва.
Повече добро настроение днес и повече усмивки.

П.П. Чета, че за лицемерие си говорите. Навсякъде го има, дори аз понякога съм лицемерна, макар че се старая да не го допускам, особено тук във форума, за реалния живот да не говорим.

# 1 626
Лицемерие е да ти кажат нещо, а после да идат и да го изкоментират точно по обратния начин с друг.
Всичко останало е или незаинтересованост или добро възпитание. А може и разсеяност.

Нещо съвсем ви се размътиха главите в този толкова женски ден  Laughing

Хах, Сесили, Споделете си направиха фейс група. Но е затворена. Поканиха ме. Стоях два дни там и се отписах сама. Не за друго, защото групата е именно затворена. Нямам никаква представа какво си пишат, т.е. може и да са само хубави неща, но аз не искам да участвам в затворени групи.
А това тук не е група. Това е форум. Никой в тази тема с нищо не е длъжен на друг.

# 1 627
Даун, уникални снимки! Браво!   bouquet

Тогава всичките ме виждате, мен, супермоделът, съпругът ми Дж. Стейтъм, децата ми като сълзици, котката ми пухче, свекърва ми като баронеса. Колкото и да сме различни по вкус, има обективни истини.

# 1 628
 Laughing
взех пример от Даун и Тонка и пийвам, за да ми стане весело. Какво ви става Rolling Eyes?

# 1 629
  • София
Бърдс, много добре го каза.  Peace

Гледам Дами канят. Мъжът ми много ме притиска да ме праща на курс. Той се примири, че второ дете няма да родя, но няма да ме остави на мира, докато не взема книжка.  Mr. Green

# 1 630
Каси, и аз веднага ти отговарям. Не всички можем да сме първи слаботелесни красавици, с красиви мъже и красиви деца. Когато аз съм казала, че някое дете е красиво, значи наистина съм го мислела. Много пъти замълчавам, когато... трябва.
Даун например няколко пъти казва, че не била толкова хубава. Аз видях една нейна снимка, и на тази снимка е много хубава даже. Съответно го изкоментирах. Не съм го казала, за да й подвигна духа, както тя го е приела.  Grinning

Не мога да повярвам, че се обясняваме за такива глупости.

Давайте рецептите, че го закъсахме.  Joy
Тони, стана ми драго. Наистина не се мисля за красавица, но м е приятно да го чуя. Не мисля, че си била лицемерна.
Снимките ми са доста посредствени Sad.

# 1 631
Снимките са чудесни. Пък нека звучи лицемерно. Всъщност, ако не ми харесваха, нямаше да го коментирам просто.

# 1 632
  • София
Даун, не съм си и помислила, че ме обвиняваш в лицемерство.  Grinning

В офиса години наред ми се налагаше да съм лицемерна със счетоводителката ни. Рядко лош и противен човек. Заради собственото ми спокойствие лицемерничех, иначе щеше да ми направи живота черен. Не можех да я понасям, а се държах приятелски с нея.

# 1 633
Julia_21, изглежда много щастлива малката, да е жива и здрава още веднъж. Simple Smile

Касита, е ти баш точно си описала цялото си фемили. Simple Smile Ей на, аз не съм лицемерна. Simple Smile

Тонка, белла дона, поради много причини хората могат да са лицемерни. Особено ако планират срещи с тези към които лицемерничат. После на лични се обсъждат такива неща...дето свят може да ти се завие. Не бъдете наивни и не мислете, че щом вие сте добронамерени и не бихте направили нещо подобно....то всички са такива.

# 1 634
Значи, ако кажа че според мен всички сте недоклатени лелки на средна възраст всички ще цъкат с възхищение колко съм искрена, ако кажа обаче, че детето на еди-кой си е супер сладко съм лицемерна? Като ми казваха, че тук е на почит скубането на коси аз не вярвах.

Къде дават Дами канят, че пропуснах?

Общи условия

Активация на акаунт