Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 461
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 800
Моя мопс ако е мъжки ще се казва Бръмби, за женска не знам  Thinking

Бамби  Laughing

# 1 801
Неразумните трябва да полагат и някакъв обществено полезен труд, трябва да са по-високи наказанията. Преди 10-тина години колко хора караха без колани, сега всички с качването слагат колани, има разбира се и такива които не слагат, но по-голям процент слагат. Превенция трябва и то още от училище.  Който е ходил в Студ. град последните 2-3-4 години може да каже как пресичат и не се оглеждат, мятат се на пътя, без да си дават сметка, че има правила на движение. Същото е и с колоездачите, карат и нямат никаква екипировка, като е на пътя трябва да спазва правилата, а как ще ги спазва, ако не знае правилника за движение?!

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 20:09 от blackcat6

# 1 802
  • Ямбол
Майка ми всички котки ги кръщава Сузана. Сега са две, втората е Доли - на руски било съдба, а тя е намерена и затова е така кръстена.

# 1 803
http://prikachi.com/images/92/7970092s.jpg

Heart Eyes заповядайте!

Мише, Бамби не е зле  Laughing

# 1 804
Имах кученце Балтимор и котка Абигейл.
 Сега на село кучето / женско е / е Чехла / така го кръстиха децата - намерено е на улицата и беше като плюшена играчка и си играеше с чехлите Grinning
 Котарака е Белчо .
 Снимките нали един вирус ми ги криптира и като имам нови ще кача / заедно с другата част от животинското царство - гълъби и зайци Grinning /

# 1 805
  • Варна
Защо всички булонки се казват Джина, Джеси, Джаки, Джена...  Laughing
Laughing Ха де! Моите котки са Женя(с това име я взехме), Мила( много ни беше миличка) и Маги(от магия-как от котка, приличаща на мравояд и паяк, стана писанка.) За последната бях писала във форума как я водих на инжекции до близкия кабинет. В пазвата си, че беше малка и времето студено. И как ме заглеждаха в издутата пазва.  Mr. Green
Преди време сестра ми доста се бяха притеснили с алергични прояви на сина си и си отдъхнаха, като резултатите показаха, че няма алергия към кучета. Само към котки. Племенникът ми беше направо в паника-с Джинка е израснал. Звъняха ми един по един да се оплакват и притесняват.

Кати, аз нарочно написах за моето пресичане на червено. Тъпо, че тъпо. Но от друга страна до утре бих обяснявала как трябва да се спазват правилата.  Sunglasses И затова се смирявам. наистина е вярна поговорката "голям залък хапни, голяма дума не казвай".

# 1 806
Катя, ти абсолютно винаги ли постъпваш разумно и премерваш добре рисковете?
И без обществено полезен труд, друг път по неутъпкани пътеки няма да тръгна. Но като си на двайсет години, ти си струва, че това леко отклонение от пътя няма да доведе до такива фатални последици.

# 1 807
  • Ямбол
Това ли е мопс? На тези не им ли текат лигите постоянно?

# 1 808
Катя, ти абсолютно винаги ли постъпваш разумно и премерваш добре рисковете?
И без обществено полезен труд, друг път по неутъпкани пътеки няма да тръгна. Но като си на двайсет години, ти си струва, че това леко отклонение от пътя, няма да доведе до такива фатални последици.

Вал, те са били над 30 годишни  Peace не са били деца.

# 1 809
Това ли е мопс? На тези не им ли текат лигите постоянно?

Не. Това са очарователни мини свинчета, които грухтят и сумтят, пърдят като едър балкански мъж, но са много интелигентни същества.

# 1 810
Опцията с пърденето не ме привлича твърде Grinning

# 1 811
Хахаха, не пърдят толкова! Но като се запъхтят грухкат. Ох, няма търпение  Heart Eyes

# 1 812
Опцията с пърденето не ме привлича твърде Grinning

Разбирай, че не е звучно, но също толкова благоуханно. Сега й смених гранулите, ароматът намаля значително.

# 1 813
Аз не знаех ,че кучетата пърдят честно . От храната ли е ? 
 Давай му чайче от анасон и копър .

# 1 814
Антигона, с това пърдене ме озадачи, аз си мислех, че ръмжат. Пред офиса едно момиче разхожда такова кученце, ми все гръцка и пъшка. Много е шумно. Вървя си аз и си мисля егати песа върви след мен и се обръщам и озъртам наоколо, гледам то има няма една педя, късокрако и се клатушка като ходи, като плюшена играчка е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт