Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 415
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 845
Оф, това с космите не знам как бих го преживяла. Нашите болонки изобщо не ръсеха косми и не съм свикнала на таквоз чудо. Мъжът ми ще пукне, той мрази домашни животни, по-големи от рибки.

Аз много обичам да я реша, но слагам ръкавици, защото иначе получавам сърбеж, макар да не съм алергична. Първо реша с гъст гребен. После и втривам шампоан без измиване, реша с четка с метални зъби. Накрая я парфюмирам и заглеждам с четка с косми. Имам цял набор гребени и четки, повече са от моите.  Laughing

Връзваме и панделки и кърпички около врата, но тя ги яде.

# 1 846
Кате, давам пример. Пушенето е неразумно, но не са малко хората, които го правят.
Това означава ли, че лекар трябва да откаже да лекува заболяване на белите дробове в случай, че пациентите са пушачи ? Както има и малко места в нашите болници, вероятно само непушачи трябва да се приемат.
Дари, здрасти.

# 1 847
  • Варна
Ще ме приемете ли пак?
Търся 3 да- та.
Съжалявам за изцепките.

И честит празник!!!

Никой от нас няма правомощия по приемането, но ето едно Да!  Grinning

# 1 848
  • Пловдив
Кате, давам пример. Пушенето е неразумно, но не са малко хората, които го правят.
Това означава ли, че лекар трябва да откаже да лекува заболяване на белите дробове в случай, че пациентите са пушачи ? Както има и малко места в нашите болници, вероятно само непушачи трябва да се приемат.
Ами ето аз давам пример - на пациенти с цироза не се присажда черен дроб докато пият.

# 1 849
  • София
Дари, заповядай и добре завърнала се!
Скрит текст:
И гледай да не ни финтираш повече.  Wink

# 1 850
Ами ето аз давам пример - на пациенти с цироза не се присажда черен дроб докато пият.
А в някои държави инвитро не се поема на пушачки т.е. трябва да си платят, ако се налага

# 1 851
  • Варна
Мисля, че твърде много задълбахте в темата на кого е редно да се помогне ако....нещо си там. Факт е, че днешните загинали са били предупредени за опасността. Не говорим за невменяеми, говорим за млади хора, които бидейки с ума си е трябвало да проявят малко разум. И не че не трябва да им се помогне. Напротив - трябва. Обаче как се помага на вече починал?

# 1 852
Здрасти Дари.
Тони, аз ще се разправям с куче и две бебета, живот и здраве. Е, от както забременях, отговорноста за Арес - нашето куче, е поета почти изцяло  от мъжа ми , но все пак.

# 1 853
Дари, заповядай и добре завърнала се!
Скрит текст:
И гледай да не ни финтираш повече.  Wink

Няма.
Благодаря ви.
ни иконки имам, нищо. до после.Simple Smile

# 1 854
Дари,   bouquet

# 1 855
  • Ямбол
Ще ме приемете ли пак?
Търся 3 да- та.
Съжалявам за изцепките.

И честит празник!!!
Тук няма неприети, изгонени, но и не очаквай фанфари или пък особено отношение.
Може да си казваш всичко, каквото ти се казва.

Аз донякъде ти хванах настроенията. предвидима си.

# 1 856
  • София
Много сте изписали от сутринта, няма да се връщам да чета.
Искам да кажа, че изкарах чуден празник. С моите момчета на разходка, после на шопинг малко, накрая сладкарница. Малко се разочаровах от последната обаче. Заведох ги в едно заведение, което ми беше любимо в студентските години - Романс в Симеоново. Не бях ходила много отдавна. Ами много са го занемарили Sad Беше фул, явно не страдат от липса на оборот, така че не е това причината. Но като седнахме, една намусена сервитьорка забърса мръсната маса с още по-мръсен парцал. Отделно, че беше ужасно задушно вътре и ни се вмирисаха дрехите. Поръчката ни взеха сигурно след 15 минути и през цялото време се чуваше дандания иззад бара - караха се коя работи повече и как нямат време да обслужат всички и въпреки това намираха време да пушат на терасата. Накрая и любимите ми палачинки дойдоха обилно наръсени с шприц сметана, а преди слагаха сладолед...И тъй. Дотук бях с Романса. Жалко!

# 1 857
  • София
Цял ден чета и тамън да пиша, вие напреднете с 5 страници, па и смените темата Crossing Arms
Да се изкажа и аз, след дългото ми нежелание да си вземем отново куче, се сдобих с померанче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Влюбих се в него напълно и безвъзвратно!
Обаче го дадохме на децата за една седмица, че се налагаше пътуване из България И СЕГА НЕ ИСКАТ ДА МИ ГО ВЪРНАТ!!!
И те се влюбили #Cussing out
Знам че е по-разумно да остане при тях поради непрекъснатото ми пътуване, хем хич не се спогодиха с котката Mr. Green ама страдам!!!

# 1 858
А в някои държави инвитро не се поема на пушачки т.е. трябва да си платят, ако се налага
Ясно. Разбрах.

# 1 859
  • София
Белинда, ти направо ме отказа да ходя в Романса. Само заради палачинките го посещавахме. Ненавиждам евтините сметани от спрейовете, а преди имаше май по 2-3 топки сладолед при палачинките. Е, жалко.

А на мъжката ни болонка, от толкова много целувки по носа, му се беше променила пигментацията - от черен, носът поизбеля.  Laughing Аз поне с целувките си обяснявам промяната, защото го скъсвах от мляскане.

Общи условия

Активация на акаунт