Малко помощ за старта

• 12 778
  • 28
  •   1
Отговори
За съжаление ще ми трябва помощ да започна отначало. С две деца съм, едното съвсем малко бебе, на минимално майчинство. Имам възможност да работя от къщи, но нямам никакви спестени пари, нито лев. Нямам роднини, които да ми помогнат.
Мислех си, че бих могла да деля наем с някоя друга самотна майка? Само една стая ще ни трябва. Мислех, че можем да делим дом и разходи и с някоя възрастна жена, но не знам от къде да намеря такава.

# 1
Стискам палци. Praynig Hug

# 2
Как точно допусна да си с 2 деца, без работа, без роднини и, явно, без приятели?

# 3
със стискане нищо не се постига.  Laughing

# 4
Как точно допусна да си с 2 деца, без работа, без роднини и, явно, без приятели?
Не знаеш какво яще ти сервира съдбата, понякога. Peace

Бонго- малко повдигане на духа никога не е излишно. Confused

# 5
повдигнат дух и празен джоб ... мисия невъзможна

# 6
Здравето да го има, другото- каквото стане.

# 7
Чудно си се подредила... Confused Confused

# 8
  • София
Чудно си се подредила... Confused Confused

Айде, веднага с лошо  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 9
В този подфорум всички са чудно подредени. Не намирам разлика.

Не желая да бъда подслонявана от приятели, бих искала да деля наем със семейство със сходен проблем. Относно парите и работата - лесно е да нямаш доход, когато си в майчинство. Други въпроси с намеци?

# 10
Относно парите и работата - лесно е да нямаш доход, когато си в майчинство. Други въпроси с намеци?

Имам въпрос с натвърдек. С какъв акъл? Всички имаме деца, всички сме били в майчинство, но някак... тези неща се планират. Не се разчита, че някой ще е винаги до теб и ще дава пари. Винаги трябва да имаш план Б и план В, когато тръгнеш да си правиш деца. Някакви спестявания, не се разчита само на работата - работа се губи лесно. Не се разчита само на мъж или жена - партньор се губи лесно. Разчита се на себе си и, ако тръгнеш да раждаш в ситуация, в която не можеш да си позволиш партньорът и работата ти да изчезнат изведнъж, значи не мислиш.

Ами тия деца? Те имат нужда от нормален живот. Каква една стая ще делите сто човека, двама от които сега оформят представата си за това какво е нормално? Трябват ви 2 стаи. То че може и в половин стая да се сместите, може, то и в мазе ще се съберете, но това ли е идеята?

Общинско жилище? Не желаеш при приятели... еми в това положение някак желанията остават на заден план. Тези деца как ги направи, нямат ли роднини? Ти сигурна ли си, че нямаш родители, чичовци, лели, баби и дядовци, братовчеди и прочее или просто не ти се ходи при тях? В сиропиталище ли си израснала? Няма как и последният ти роднина да е починал, нереалистично е.
Щом с някого сте пожелали 2 деца, едното от които е пожелано преди една година (значи съвсем прясно), то... къде е този човек? Къде са неговите роднини? Дори той да се е покрил, бабата и дядото по негова линия не искат ли внуците им да не живеят на улицата?

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 16:03 от Jesus...

# 11
  • София
Така като чете човек ще рече, че всички деца са планирани  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Друго си е плановата петилетка  Whistling Whistling Whistling

# 12
Ами ако първото не е било планирано и се е стигнало до срив, поне трябваше второто да се планира, че да не се повтори.

# 13
В момента сме с процес на чудене - строеж или готова къща? Строежът излиза ли по-евтино? На една строителна фирма ли разчитате или на майстори за всеки етап?

Коментар на авторката от 11-ти март. Нещо не ми се връзва  newsm78

# 14
  • София
В момента сме с процес на чудене - строеж или готова къща? Строежът излиза ли по-евтино? На една строителна фирма ли разчитате или на майстори за всеки етап?

Коментар на авторката от 11-ти март. Нещо не ми се връзва  newsm78

Къде пак я изловихте авторката  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт