Малко помощ за старта

• 12 784
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Четат хората. Peace

Авторката има едно дете и раздяла или развод, не е важно.
После има една втора, неуспешна бременност.
Сега вече има второ дете, значи съвсем планирано, а се оказва в ситуация без пари, жилище и подкрепа? Crazy
Е, кой е виновен?
И как някой от нас да ѝ реши проблема?

И въобще не е вярно, че всички в този подфорум са се подредили като нея.
Аз друг такъв случай не знам. Peace

# 16
  • София
Е тя последно строи ли къща или не  newsm78 newsm78 newsm78

# 17
Строи пързалки.

# 18
Много сте лоши, значи. Simple Smile
Може да пита за други хора, не за себе си.

# 19

Защо не се сетихме?  Mr. Green

# 20
Много сте лоши, значи. Simple Smile
може ... ама не пита  hahaha

# 21
Абе баш си се връзва. Случило се е нещо неочаквано, в коментарите си момичето не изглежда да е безотговорно. Писала е, че кандидатстват за осиновители. Явно таткото си е бил камшика отведнъж, а в такива случаи да разчита на неговите роднини е несериозно.
По-нормално е да поиска помощ от свои роднини, но дали ще я получи е друга тема...
Но и авторката не е внесла яснота по въпроса...

# 22
Е кое се връзва, на 2-ри март търси помощ, на 11 март за къща се чудят. Може да са се оправили с мъжа и, иначе не разбирам как става.

# 23
Ами аз не вързах нещата хронологично...
Абе те като тръгнат веднъж нещата наопаки...
Надявам се поне да пише какво се случва.

# 24
Ех, че грозни коментари  ooooh! Навремето този форум беше различен, бяхме добронамерени и сплотени. Да, имаше проблем, който намери решение. За момента темата за мен е приключена.

# 25
Е добре , грозни са коментарите , но можеш ли да обясниш каква е идеята , която те кара да пускаш теми , в които определено се лъже ? Какво печелиш или ти доставя удоволствие ...
Обясни ни , моля те най -сърдечно , аз се бях приготвила да ти помогна с дрехи , пари исках да ти изпращам.
Как да се чувствам сега аз????

# 26
За момента темата за мен е приключена.
напиши това на Информирай модератор

# 27
Да, имаше проблем, който намери решение.
Това е отговорът на въпроса ти.  Когато човек има проблем, търси разбиране, за това и споделя. Атмосферата, която се създаде не беше в помощ. При това положение няма как да бъда по-подробна от вече цитираното обяснение.
Понякога човек има нужда от добър съвет. Получих го, възползвах се и съм благодарна.

# 28
Един съвет искаш ли - бъди готова за следваща подобна ситуация. Появила се е една, ще има и втора, но трябва да го имаш наум по-отрано...
Личен опит, не е заяждане...

Общи условия

Активация на акаунт