Веси,представяш ли си колко ще е скучно,ако всичко ти е наред,изчистено,подредено,облизано и по новините всички усмихнати и доволни!!Само си представи каква скука.
А ето при Марийчето даже и земетресение-хората пари дават по увеселителните паркове за такива емоции.И после как например ще усетиш пълноценно красотата на пролетта,ако я няма тази разлика.Не случайно тука за България душите чакат дълго време да се уредят да дойдат-такива качествени емоции няма другаде!!
И като почнеш да сменяш фокуса в тази посока ти става едно хубаво и весело и само чакаш каква ще е следващата идиотщина за да се забавляваш-ама аз сериозно го говоря това,не си правя майтап.Ето например във Варна сега разкопаха освен целия център и най-натоварената пътна артерия наведнъж цялата и откриха разкопки от някой си стар век и........смятай какво се получава и ще се получи близките месеци.....щото кмета е много умен.Сега е много интересно как ще свърши цялата тази тактика и стратегия.Наближава и сезона,ако успеят преди него да свършат ще е
Имам два избора,да се ядосвам и ги пустосвам всеки път в който попадна там и втория е да гледам какво се случва и да внимавам по навик да не попадам в този район докато не го оправят.Тъй,чееее от мен си зависи всичко!! 
Предпочитам да ми е скучно, отколкото тъжно и болно като голедам какво става из нашата мила Родина...........Може и аз да съм нещо сбъркана 

На лято ще го презареждам с енергия !
няма такива водещи просто..
Няма кой да я гледа вместо мен, а не мисля , че някой работодател ще ме изтърпи да работя само две седмици в месеца, а през другото време- болнични, да не говорим, че и аз се разболявам постоянно от нея. Така че за сега надежда няма
Аз да ви се обадя,че не съм се вясвала доста време!! 
или смяната на посредника
! И.......вторник се обаждат: Готов ли си да тръгнеш?,сряда потвърдиха и четвъртък сутринта айде към самолета.Такова бързо заминаване отдавна не си спомням да е имало в къщи.
Ама от друга страна е по-добре,защото нямаш време да се чудиш дали не забравяш нещо-
-каквото ,такова и ...айде.
да ви споделя моя опит:при мен винаги е стоял въпроса какво искам да правя и децата не са ми били спирачка.Като бяха малки -на 7 и 4г бяха си почнах частния бизнес,оправях се с тях с помоща на бабите понякога в събота и неделя,на приятели и комшии,ако закъсам със вземането от детската градина и тати основно като си беше в къщи.После си намерих бизнес,който не изисква определено работно време,ти сам си го определяш и с него вече 11години ми е много удобно.Сега пък можем да ходим с морския винаги като се върне,където си поискаме,нямам нужда от отпуска от шефа
-давам си я веднага!!!Само до 3 годинки бях с децата непрекъснато и неразделно.....после,в детската градина като започнаха да се социализират и аз тръгнах да се социализирам,защото не ми се стоеше в къщи.С двете майчинства шест годинки ми бяха достатъчни!!
доста стаж иска.Можем да направим подтема-как да се синхронизираме с морския като е на брега и в къщи хахаха-
-доста коментарии ще са нужни!!!Още ми е пресен последния му престой от 1,5г без да броя почивката след последния рейс.Цял роман мога да напиша за семейните "трансформационни спаружвания"