Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 137 229
  • 844
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
По повод как минава времето аз съм на мнение, че тече еднакво и всичко е до нагласата ни. Не се вторачвам в това, че го няма, липсва ми естествено, но и аз знам защо е там и, че за него е по-трудно.

# 211
Здравейте момичета! И аз тия дни посрещам, изпращам гости, дните пълни и интересни. Пък и новото ми занимание е свързано с много нови познанства и общуване с интересни хора. Тук  времето е чудно, но и да не е туристи винаги ще има, все пак сме в подножието на културно исторически обект.
Мираа, благодаря за инфото, имам още малко време докато тръгна, дано се успокои обстаановката. Ще завърша лятото на турската ривиера.  А що се отнася до времето, момичета, наслаждвайте му се, радвайте се и поглъщайте всяка минута живот....защото докато се обернете и виждате как е отлетяло....а искаме още толкова за нещата които сме пропуснали......

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 18:17 от vesselaa

# 212
  • Варна
Ох не съм панта, ще му кажа на мойто миш, че морските принцеси си ходят насам натам Simple Smile

# 213
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! Ние се прибрахме след 20 дневна обиколка из Европа.Беше прекрасно,случихме на чудесно време,хладничко точно както го обичам.Днес ще почиваме,но утре мятаме градината,че тревата е станала много висока,а и трябва да закрием лятото на беседката.

# 214
Добро утроооо! Още един сезон, а и вече се усеща на вън....днес мрачно и хладно.
Мари, чудесно щом е ставало за обиколка из Европата, че с тия емигранти дето заливат нашия контитент  ooooh!  Май ще сменяме дестинацията, то не че не съм я сменила  Laughing  но вече нямам и желание за обиколки на континента.  ММ като се върне освен  Лапландия да посетим  Laughing  тъкмо и времето ще е подходящо, ама пусто като ме влече топлото  Laughing
Мира, ти май сериозно си се вкарала във филм  Mr. Green , от мен запомни, като са на желязото са по чувствителни, не приемай и не търси скрит подтекст в думите....  Дори подминавам с усмивка такива подмятания  Laughing

# 215
  • Varna
Здравейте, момичета! Нахлувам в темата ви, защото и нашият татко пътува Simple Smile Предстои ни записване за ясла и бих искала да попитам тези от вас, които са били в подобна ситуация, какви документи са представили пред детското заведение, за да докажат, че бащата е работещо лице? Simple Smile Благодаря ви и хубава вечер! Simple Smile

# 216
  • Варна
А то шеговито беше, не с лошо Simple Smile
За яслата не мога да помогна, договор в менинговага фирма би трябвало да има,ама да не говоря глупости наизуст...

# 217
Зари, добре си дошла. За съжаление не мога да помогна с инфо,  моя дънгалак пътува по моретата вече.  От дни не съм го чувала  Sad  , само мейли пише детенце, че пресичат океана, но и на това съм доволна. 
Наслаждавайте се на топлите и слънчеви почивни дни! Балкана ни пази и дъжда още не е дошъл  Heart Eyes

# 218
И аз не съм наясно Зари, съжалявам  Rolling Eyes
Тук бая дъжд се изля, значи деня ще е за чай, книжки и филмчета  Heart Eyes То и след лудницата напоследък ми е добре дошло  Grinning

# 219
  • Варна
При нас няма дъжд, пече ли пече. Щях да ходя в градината ама много горещо ... Та се поопънах Simple Smile

# 220
  • Варна
Здравейте. Моля за помощ. Някой да знае за някакви карти с изгодни разговори. Казаха ми за някакви, но неможах да ги запомня. Моя пътува 4 м на 4м и нет на кораба нямат  Cry Ползва някави карти, но скъпи.

# 221
  • Варна
Ние ползваме нет само като са в пристанище. По време на преход се чуваме в неделите, през сателитния им телефон. Незнам оператор да има обхват като са в океана, не вярвам и не бих купувала карти. Когато са в пристанище ако не хакнат местна мрежа, купуват карти за нет, не за разговори.

# 222
  • Варна
И аз относно яслата не мога да помогна..
Карти твоето момче може да купува от пристанище разбира се ако дойде някой да има продаде. Интернета поприницип е много кофти, но става за чат в скайп поне..

ММ все още не може да свикне с новият тип кораби и ми се оплака, но няма как.. всяко начало е трудно.. поне се чуваме през ден два Heart Eyes Зарадва ме, че следващият контракт ще ме вземе за седмица две с него Simple Smile да видя и аз "ко е туй кораб" живи и здрави ще разказвам после !

# 223
Здравейте. Моля за помощ. Някой да знае за някакви карти с изгодни разговори. Казаха ми за някакви, но неможах да ги запомня. Моя пътува 4 м на 4м и нет на кораба нямат  Cry Ползва някави карти, но скъпи.
Има някакви карти, но в България не се продават и не съм убедена дали има обхват, когато не са в пристанище. Ако искаш мога да питам ММ и ще пиша пак? Иначе ние се чуваме всеки ден или през ден, звъни от сателитния телефон. И постоянно си пишем имейли. А като са на пристанище, момичетата вече са ти отговорили.
P.S. Последните пъти има много хубав интернет и се чува перфектно.  Laughing

# 224
  • Варна
Още нещо от опит, когато под Windows не става да се хакне мрежа, става под Linux.Възможно е Linux да не разпознае микрофон, но и чата е решение.

Общи условия

Активация на акаунт