Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 137 233
  • 844
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Благодаря ви момичета за подкрепата..
Наистина е тежко, но вече започвам да осъзнавам какво се случва и надеждите отшумяват. Всички мои приятели ми казват да изчакам да поговорим пък ако е писано всичко ще се оправи. Че такова решение на сериозно мислещ човек не се взима докато е на 6 месечен контракт. Много грозни неща ми каза..за много неща ме обвинява..причините му са сериозни, но не мога да приема, че са над всичко което сме изградили заедно. Опасявам се, че след 20 дни вече няма да ми пука и няма да искам нещата да се оправят. Дори да размисли няма да е същото. Казва ми, че няма да ми пише..но ми пише във вайбър.. не ми помага така. Но щом ми пише значи не всичко е загубено..
Разбирате ли ме.. не зная какво да си мисля и какво да правя.. Единственият ми избор е да чакам и да оставя нещата в ръцете на Господ Бог, който ще ни помогне и ще ни даде знак..
В най-най-смелите си мечти си представям как всичко това е театър и страхотен фарс и вместо сбогом ще получа пръстен..но на дали..
Ще продължа напред..наистина трябва, защото иначе ще се погубя..

# 361
Лула, ако това е театър е много грубо, наистина. Той 11 години не се е сетил да направи семейство.. наистина не ги разбирам такъв тип хора. Ако не е тайна, за какво точно те обвинява, защото не може да не си дава сметка, че ти търпеливо седиш по половин година да го чакаш. Колкото на тях им е зле, толкова и на нас, ама като че ли те не го разбират - винаги те са по-пострадавши. Мъжът ми все ми казва - "Ти знаеш ли какво ми е там..", пък не си дава сметка на мен какво ми е тук. Животът е пред теб и ще си намериш нещо по-добро!

# 362
  • Варна
Там е работата, че се е замислил, претеглил е всичко на кантар и е решил, че това е правилното решение. Преди повече от 6г. нещата не бяха ок според мен..Липсваха ми разговори, разбиране, внимание..неща които всяка жена иска, но той не го разбра..Намерих човек с който си писах дълго време..мъж по-голям от мен от Сърбия.Писахме си мн неща, имах го като по-голям брат..но нищо повече.ММ не знаеше за всичко това, но един ден реших да му призная всичко с ясната мисъл, че това ще е краят..исках да съм с чиста съвест.Направих го, разделихме се за 2 седмици, но с помоща на приятели успяхме да оправим нещата..УЖ. Той искаше да види логове от разговорите ни, но аз бях изтрила всичко и затова той до ден днешен си мисли, че е имало нещо повече от чат. Не може да го преживее и да живее в страх, че няма да направя пак същото. Казвах, говорих..че всичко което ми е липсвало го имам вече и че няма шанс да стане пак и че съжалявам и разбирам колко му тежи..но не вярва. Излиза, че той е залъгвал себе си, че може да прости и може да ми повярва пак и да се върне доверието, а аз че ще мога да го върна с времето и да залича тази грешка..Има още няколко фактора, но това е главният..

# 363
Лула, доколкото разбирам ти нищо не си направила, освен някакъв невинен чат. Разбирам това, че дистанцията и факта, че са изолирани ги кара да да влизат в някакви супер странни филми, но това е било преди 6 години, по дяволите! Виж какво, насила хубост не става, имаш време пред себе си и ще откриеш някой, с който да направиш семейство. Жалко само, че 11 години сте влагали чувства един в друг и накрая се получава така.. но Господ си знае работата, може да е наистина за доброто и на двама ви.

# 364
Лула, хубаво де, какво значи доверие на фона на това, което си споделила?? За теб може и да е невинно, но за него не е....защото емоционалните отношения също нараняват и могат да се сравняват с изневярата....Доверието в една връзка отразява границите, отвъд които няма да се прекрачи.....мислиш лш, че след това което си му споделила ще успееш да върнеш доверието му  Rolling Eyes  Имаш очаквания, но как ще ги получиш при условие, че той във всяко едно твое действие вижда съмнение.......
DV84, точно, защото са изолирани, стават много чувствителни. Аз докато е на работа не споделям нищо, когато се чуваме си говорим само за хубавите събития от ежедневието, дори и да са скучни....не го натоварвам с лоши новини, защото знам че отговорността му е огромна и трябва да е спокоен, а и от там с нищо не може да помогне, освен да се вкара във филм. Никога нито съм искала сляпо доверие, паз боже! , нито съм се доверявала сляпо и може би затова живеем заедно 27 г.  Laughing  Останалото води до разочарования, показва липса на критичност и самокритичност, самонадеяност, и най-вече заблуда..........

# 365
Аз съм склонна да се съглася с Весито  Peace
Мен повече ме е страх от такава връзка, отколкото от чисто физическа. Не приемам ММ за даденост и се старая и той да не ме приеме за такава. При нас обаче му споделям и не толкова приятни новини, защото ми е показал неколкокрартно, че му е изключително неприятно да го държа в невидение. Има го и момента, че така или иначе ги научава от майка си, тя няма цип на устата.
Днес съм в стуроп, има закрито начално училище на 30 метра от нас, мислели да настаняват емигранти там, страх ме е сама с децата, дано да не стане!

# 366
  • Варна
Това което признах се случи преди повече от 6г. и му го признах тогава. Той го знае вече дълго време.. не съм му го казала сега. Вероятно не е трябвало въобще да му казвам и да се моля за втори шанс.. това е голямата ни грешка. Реших да бъда искрена и честна пред двама ни. Имах очаквания да види, че наистина съжалявам и че съм се променила, но той е сляп и живее в миналото. Научих си урока тогава и разбрах, че наистина съм готова на всичко за този човек. Търпях обиди, съмнения, вина и какво ли не от любов. Чаках го мирно и кротко толкова години. Надявах се, че ще повярва отново в мен. Не мога да се сърдя, че чак сега го осъзнава и не може да забрави, защото да грешиш е човешко. Дали решението му е правилно също не зная. Ще изчакам, ще поговорим и ще видим дали има поне 1 причина за която си струва да се борим, да се извиним, да спрем да се обвиняваме и да разберем обичта и любовта дали са все още живи. Чувам какво ли не от приятели.. не зная какво да мисля и дали да се надявам..мога само да чакам..

# 367
  • Варна
Лула, недей да споделяш с всички край теб. Ще те объркат със собствените си интерпретации на вашите отношения и само ще направят нещата по-тежки за теб. Събери си ума и сама пред себе си си дай сметка ти какво искаш.  На мен ми беше най-трудно пред себе си да призная, че е дошъл момента за раздяла и че ако продължа в тази връзка ще е за сметка на мен. След товй вече бях убедена и нищо не ме спря.

# 368
Честит 8-ми март момичета на 5, 25 и на няколко по 25. Чувствайте се специални, неповторими, омагьосващи  и вдъхновяващи, така че всеки ден някой някъде да се събужда и да заспива с мисълта за Вас!

# 369
# 370
  • Шумен
Здравейте момичета.Много ми е драго,че мога да се присъединя към вас.Редовно следя темата ви,тъй като съм в същата ситуация като вас.Трудно намирам подкрепа от приятели,така че се радвам,че може да споделяме мнения и прежявания. На добър час!

# 371
  • Варна
Здравей и добре дошла, Калина Simple Smile Тука нещо сега е тих период, но е временно Simple Smile

# 372
  • Шумен
.
Здравей и добре дошла, Калина Simple Smile Тука нещо сега е тих период, но е временно Simple Smile
   Joy Да и това забелязах. Предполагам по-голямата част от мъжките са се върнали или се дължи на факта,че все още не е дошла пролетната ваканция.Да се надяваме,че ще има раздвижване.С голямо удоволствие ще взема участие по темите и ще следя развоя на събитията.В интерес на истината форума доста ми помогна да преодолея отсъствието на моя приятел и бъдещ съпруг.Много съм благодарна на всички ви

# 373
Калина, добре си дошла! Знаеш как е, на приливи и отливи  Wink , настроения и желания  Mr. Green
Аз изпратих почти преди месец ММ.  Вчера се чухме, доста лошо време, попаднали в буря, защото за първи път системата за времето ги е излъгала.....доста поражения имало по кораба...А от там и ангажираността на морския, доклади и тем подобни......Аз се бях притеснила, че два дни нямам вест, но то имало и причина.....Който ме познава, знае, че не се варвам във филми, но тия дни знам ли, едно неспокойно, странно усещане имах, не мога и да спя, каквото хващах да правя или не ставаше или чупех  ooooh!  Е помрънках малко и аз.
Хубав и слънчев ден за всички!

# 374
  • Варна
Веси, Hug
Не се ли очертава идване насам? Детето тук ли е?

Общи условия

Активация на акаунт