Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 137 233
  • 844
  •   1
Отговори
# 375
Мира  bouquet   Знаеш, какво е покрай мен с идването на хубавото време, доста ангажименти и много физически труд.  Шотланските бойци  Laughing , да са ми живи и здрави и те на мен чакат, но за среща с хубави хора винаги ще намеря време. 

# 376
И аз посрещнах морския тези дни, той пък летя точно в деня на атентатите в Брюксел  Crazy После му бяха объркали едни документи, та се позабави докато дойде вкъщи. Аз пък го посрещнах не както бях планирала, лепнах някакъв кошмарен вирус, та милия го изгра болногледач тези дни. За съжаление от понеделник започват триседмични семинари и утре заминава отново  Rolling Eyes Поне ще имам поправителен за посрещането, ще се постарая другия път  Flutter
Вие девойки успяхте ли да се видите, да знам дали да завиждам неблагородно?

# 377
  • Варна
Мари, не сме се виждали... Надявам се, че си преборила вируса  Hug
С Лула какво ли става ...

# 378
Привет на всички! Много бих искала да се присъединя към вашия разговор. Доста време мислих дали да се включа в темите, че ми става още по- тъжно...но пък може и да се разведря, знам ли. Скоро ще изпращам за пръв рейс приятеля си, а  си падам малко ревла..и търся утеха.  newsm03

# 379
  • Варна
Ехо Simple Smile

Лула е супер! Изясни й се цялата картинка и в момента гледа сеир и хапва пуканки пред фейсбука. Оказа се, че ме зарязаха заради друга, по-голяма от него с 6 години също работеща на кораба на който беше бившия. Прибра се, говорихме и след 3 дена излязоха на квартира и се тагват от тук там хаха. Толкова съм се залъгвала.. никога не си представях, че може да ми се случи нещо такова.., но живота учи. Да е жив и здрав някой ден съм сигурна, че ще му благодаря че съм се отървала. От познати чух, че тя му скърца със зъбки за всичко и си го командори..все пак е кака.. До сега аз бягах като кученце след него, сега е негов ред.

Иначе почнах нова работа по специалността, ходя на зумба и излизам с приятели с две думи много ми е добре.

# 380
Честит имен ден, на всички с имена на цветя! Да сте здрави, усмихнати и лъчезарни!
Весел празник и много цветно настроение!!
лично от моята градина  Heart Eyes

# 381
  • Някъде там
Христос Воскресе!  Бъдете живи и здрави  Hug Дано повечето си празнувате с любимия Heart Eyes

# 382
  • Варна
Воистина воскресе Simple Smile
Ние ще се изпращаме до месец ...

# 383
Весели празници момичета  bouquet
При мен беше здраво въртележка, връзвах се на всичите приумици на морския, защото от години не се беше случвало да е навън за великден, а много обича този празник. Днес денят го обявявам за здраво мързелуване!
Веси, страхотни цветя  Heart Eyes Моето цветенце празнуваше, но в същия ден правихме и парти за РД на Панайоти  Grinning Сега стягаме багажа за малко пътуване, че вече подкарахме втората седмица от ваканцията.

# 384
  • Варна
Ехоо здравейте дами Simple Smile

Пак се позаплеснахме всички и спряхме да пишем тук. Как върви при вас? Работа, деца, телефонни разговори..летища..сълзи..щастие?
При мен всичко е нормално и спокойно. Работя, спортувам и продължавам да съм доброволка в организацията за бездомните животни Simple Smile Обмисляме да направим базар + осиновяване на 28 Май. Ще продаваме разни неща и ще докараме няколко кученца и малки котета. Ще пиша подробности, ако някои иска да дойде.

Аз ставам да чистя, че... 1 почивен ден... кое по-напред да свършиш...

# 385
  • Варна
У нас ремонти малко, работата по градината малко и се видя края. Кораба ни е тук, вчера почнаха ремонт, до 20 дни ще тръгват. В момента мъжо е на работа, аз уча по история с неговите момчета  Mr. Green

# 386
Мира, работата по градината край няма  ooooh!   Mr. Green  Напрежението също....Кученцето ми беше доста зле, операция, сериозна диагноза....Сега уж започна съвземането, дано няма расейки. Всичко това сме го преживели с предното куче, морския беше забранил нов домашен любимец, ама нали не може да ми отказва.....Тя си ни е принцеса, а сега като я гледам такава и нищо не мога да направя, ще се пръсна  Cry  Покрай нея и други ангажименти съм закована у дома....пътуваниа и ваканции съм отложила за неопределено време....

# 387
Здравейте!!! и аз се включвам Simple Smile
Много ми е мъчно Sad Приятелят ми замина преди месец. Не мога да свикна с липсата му. Имам много изпити, а не мога да седна да уча като хората (но ще се оправя). Постоянно ми е в главата той. Само за него мисля, каквото и да правя... работя - мисля за него, ходя на лекции - мисля за него, излизам на кафе с приятелки - пак той ми е в главата. Ще се върне далечният и студен Декември месец.  smile3518

Как да се справя с липсата му? Побърквам се вече.. декември е изключително далече, а времето минава много бавно: минутите ми се струват часове, часовете - дни, дните - месеци.
Как се справяте? Как времето минава? Какво да направя? Sad

# 388
Общо взето си намирах занимавки, за да съм постоянно заета. Сега занимавките сами ме намират  Grinning Бих казала, че времето напоследък не ми стига за нищо, но и морския е тук и наваксваме. Пътуваме много, утре пак сме на екскурзия, организирана от училището на децата.
Веси, как е принцесата?

# 389
Здравейте!!! и аз се включвам Simple Smile
Много ми е мъчно Sad Приятелят ми замина преди месец. Не мога да свикна с липсата му. Имам много изпити, а не мога да седна да уча като хората (но ще се оправя). Постоянно ми е в главата той. Само за него мисля, каквото и да правя... работя - мисля за него, ходя на лекции - мисля за него, излизам на кафе с приятелки - пак той ми е в главата. Ще се върне далечният и студен Декември месец.  smile3518

Как да се справя с липсата му? Побърквам се вече.. декември е изключително далече, а времето минава много бавно: минутите ми се струват часове, часовете - дни, дните - месеци.
Как се справяте? Как времето минава? Какво да направя? Sad

Охааа, че той за много време е заминал.. на какъв кораб е?

Общи условия

Активация на акаунт