На 2 пъти ми се е налагало много сериозно да влизам в болница с по едно от децата и просто си беше чист късмет,че той си беше тук.Не ми се мисли ако го нямаше ... 
Винаги ли е така?
До 16.30ч.съм на работа в центъра и с удоволствие можем да се шматнем из морската още утре:)
Другата седмица ще е по-добре, че ангажиментите са в повечко през тази.
Да,засега са му така контрактите,надява се да станат 3 на 3,но ще видим.Сравнително малко приятелки имам,чиито мъже плават и то отскоро,така че се събираме предимно като е тук ММ и сме по двойки(повечето са с малки деца и е трудно да напаснем всички да са здрави и свободни).С другите незнам доколко разбират какво е това да си семейство с толкова често отсъстващ баща - особено ми "домилява" като каже някой - "е,поне знае за какво работи и сте добре финансово"
То добре,ама за всичко си плащаме - и за липсите му по рожденни дни и за Коледи,когато децата си отварят подаръците без татко... И когато бях бременна с 2рото и нямаше кой да гледа голямото,защото се наложи да вляза сама в болницата с контракции...Дори майка ми понякога като се заоплаква как баща ми и липсвал и и било тъжно,защото излязъл някоя вечер по мъжки и ми иде да се гръмна - аз какво да кажа като го няма по толкова време
ми става болно, нищо че всяка вечер са си заедно и уж са заедно на празниците...Магията при нас е, че всяко връщане е ново начало във връзката, нови емоции и много страст
, е поне при нас е така
може да дойдат и те.
За мен е вече трети рейс този, относно уплътняването на рейсовете ето какво направих аз: на първия изкарах магистратура, че ми трябваше за работа, на втория смених работата, сега ще чета за докторантски изпит. На следващия ще сертифициран някой език и т.н. Мъчно ми е, като го няма и ми липсва, но не допускам емоционалното ми равновесие да зависи от неговото отсъствие. Възприемам го като време за себе си и му се наслаждавам. Уважавам работата и усилията, които тя му коства, той го знае, знае и че може да разчита на мен. Знае, че го чакам с нетърпение и се старая да не го отваря с драми. Мрънкам си от време на време, но не що го няма, а споделям какво ме тревожи. Мъжете ни са силни и до тях застават силни жени, аз съм наясно със спецификата на работата му и се старая да е спокоен, че тук всичко е наред. За него е важно да разчита на мен, както и аз на него. Когато съм сама на празници, ги прекарвам с неговите или моите родители, и пак се получава допбре, просто не се фокусирам,че го няма. Това начин на възприемане на отсъствията препоръчвам, ок е и за двама ни. Той се радва на моите върхове и така...Препоръчани теми