Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 136 836
  • 844
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Ето една голяма прегръдка за теб  Hug Помрънквай си тук и пак си бъди морското момиче на момчето си Simple Smile

# 421
# 422
Bebewe, добре дошла сред нас!  Hug
Преди детето, освен ученето, работех, ходех на тренировки, занимавах се и с други неща. Т.е. запълвам си ежедневието на 101%, така че да мечтая мм да се прибере и да ходим на почивка. Не че не ми е липсвал, и не съм мислила за него, но просто не давам възможност да ме застигне депресията. Следващия път като си сама и ти е тъжно сипи си една чашка, пусни си някой лигав филм, поплачи си или гледай снимки. На мен ми действа положително.

# 423
Благодаря,за съветите.Надявам се да изляза от това състояние и да дойде месеца на очакване  Heart Eyes

# 424
  • на чист въздух
Здравейте дами. Ние вече се изпратихме даже снощи се чухме и нашият беше много щастлив имали маневра и той присъствал. Моника май кораба се казва Мичиган хидуеи / не знам правилно ли е/. Капитана е българин.

# 425
  • Варна
Здравейте, ние в този рейс почваме с ежедневни имейли. Някаква карта си взе Красен и сега си пишем. Не е като преди като са на преход да ми звъни само в неделя ... Иначе е адската жега, казва че в машината стига до над 45 градуса, сауна пълна ...

# 426
Здравейте дами. Ние вече се изпратихме даже снощи се чухме и нашият беше много щастлив имали маневра и той присъствал. Моника май кораба се казва Мичиган хидуеи / не знам правилно ли е/. Капитана е българин.
Не е същия кораб. Иначе в тази фирма офицерите са предимно българи за добро или лошо.
Лек рейс му желая!
Мира, много гадно ми звучи това. В предната фирма мм ми пишеше на ден по няколко пъти, той си правеше сonnection, а сега когато капитана направи сonnection и е малко по-бавно.

# 427
  • Варна
Гадно не гадно, мина... Сега си чакам мейлите всеки ден и съм ок Simple Smile
Лошо време ги е застигнало,клатене и кабината му като след тайфун. Не е впечатлен, но стажантите са зле - уплашени и за капак им се налага да свикнат с кхлатенето...

# 428
  • Варна
 Здравейте,момичета...не съм писала отдавна...и мен ме е налегнала депресия,имайки превдив след изтощителна работа,която трябваше да свърша сама...местихме се в собствен апарта,ент от квартира...самичка всичко,ремонти,багажи,разправии със старите хазаи,разправии при покупката и за капак с малко дете на 4.....явно съм се държала един месец,но преди седмица две рухнах,стомашни проблеми..
трудничко е всички отговорности да са на твоя глава,в началото наистина ми беше мн трудно,но като че ли всяка следваща година свиквам...а бях съвсем различен човек :*

# 429
  • Варна
Dior, Hug, насъбрали ти се приключения ... Права си, че след всяка офанзива се променяме, нооо после идва време и да сме принцес Simple Smile

# 430
На мен местенето ми е хоби  Laughing
Днес беше в нова квартира, за капак и асансьора на досегашното ни, където бяхме нагости за 10 дена се развали, та имаше и фитнес. Изобщо, изобщо нямам време за депресии, даже напротив  Crazy

# 431
  • Варна
Днес гледам, че амен амен първия месец минал. Ама с градина посред лято и мераци да чета за изпит, хич няма да усетя кога ще мине  ooooh!

# 432
Да се присъединя и аз към местещите се  Laughing  Марийче, и при мен се превърна в хоби  Laughing  , май на последния адрес доста се задържахме  Laughing 
Диор, честито! Хубаво е да знаеш, че всичко е твое....да си го подредиш и чувстваш уютно, само по твой вкус!
Никога не съм се привързвала към вещите, имам ли възможност, сменям ги Mr. Green  Сега такава изненада съм приготвила на морския  Wink , утре продавам колата....Той всеки път се чудеше дали да я продава, то не бяха обяви ....и така 15 годинки  Mr. Green  , а сега дори и такова решение нямаше. Човека я видял на улицата и дойде да пита и зделката готова  Laughing
Мира, при нас дните се нижат бързо....ама при тях е по -тегаво. Едната градина доста я занемарих покрай травми и други ангажименти, ама другата е поверена на помагачи, че за там сили няма. Не смея да започна обратното броене, че сега насред лято смените винаги закъсняват....ама когато, тогава.....

# 433
  • Варна
Къде се местиш, Веси:) Вярно е, че за тях по-баяно минават дните, аз исках да подкрепя женската страна в случая 🌼

# 434
Май е сезона на местене. И ние се местихме преди няма и месец. И аз като vesselaa, обичам да се местя, ремонтирам, подменям.  Laughing
dior, и от мен честито!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт