Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 136 851
  • 844
  •   1
Отговори
# 570
Аз направих сефтето да оставя децата при баба им и дядо им, време им беше, то още малко и ще дойде време на малкия да ходи в казармата Grinning Май добре им се отрази и на едните, и на другите.
През това време играхме страхотен тенис за цели 2 часа, сега си чатим с морския, налях си чаша бяло вино и пуснах детско на децата в другата стая. Петъчен кеф!

# 571
Супер, звучите добре и празнично настроени! Моят нямаше Интернет няколко дена та откакто пристигна в Америка не го бях чувала..снощи се е добрал и ми писа..та с. Тези часови разлики почти не съм спала  😁 много малко време е минало, а ми се струва, че го чакам вече от доста въпреки че тези дни постоянно си намирам работи за вършене.. Sad

# 572
  • Варна
Аз съм вече в ревливата фаза, утре вечер в полунощ тръгва... А колко имам да уча не е истина...

# 573
Марийче, гледам и не вярвам на ушите си Joy браво на баба и дядо!
Мира, Hug сълзите после. Успех на изпита!
Мартина, дните се нижат бързо ....виж как даже и годината се изнизва, сякаш вчера започна Stuck Out Tongue Winking Eye 
Мен центруфугата ме завъртя и времето все повече не ми стига....така ще е до края на месеца. Може би преди Коледа ще мога да отскача до Варна, може да заформи среща ако има желаещи.

# 574
  • Варна
Има, има, как да няма Simple Smile

# 575
Желаещи има, обаче както и миналата Коледа месеците минаха и декларациите от ММ за децата изтекоха. Пак няма да можем да си дойдем Rolling Eyes
Още го мисля кога и къде да забием, както всяка година, важното е да сме далеч от тук, че са ме хванали всичките съклети.

# 576
Честит Никулден на всички, които празнуват! На нашите момчета желая попътен вятър и верен  компас на борда, за да показва пътя към дома! Да са  живи и здрави и винаги закриляни!

# 577
Честит празник на всички, които имат подов днес и от мен! И специално на нашите момчета попътен вятър и повече време у дома със семейството!

# 578
  • Варна
Здрави да са ни момчетата и да се връщат винаги при нас ...
Аз току що го изпратих. Баща ми и майка му са именници, та ходихме в Добрич при нашите, после тук във Варна с майка му и на финала в полунощ на автобуса за София, и замина Sad
Много е тъпо като се връщам в празната къща, а бардаците му още навсякъде ...
Помрънках си и ми олекна Simple Smile

# 579
Честит празник на всички!
Това да се прибереш в празна къща е кофти, но поне е временно. Да има краен срок на раздялата е по-добрият вариант отколкото да си нямаш другарче в живота. Моето другарче много си го обичам, добра душа е и като замине ми липсва, а като се върне има известна адаптация, но няма как.

# 580
  • Варна
Здрасти Simple Smile Аз 13 дни съм сама вече, днес се чухме, накупих подаръците на децата, но не съм украсила още. Та така, нещо не ми идва музата да украсявам...

# 581
На мен ми е супер коледно Hug Днес получих подранил подарък за Коледа от ММ, чрез сестра му... Стана ми много мило, че се е сетил Heart Eyes
Мартина, как си? Преодоля ли лошото настроение?

# 582
Здравейте, момичета! Аз имам доста промени в живота откакто мъжа ми се върна през номеври, ще имаме бебче/още е доста рано, но реших да споделя/. Много съм радостна! Преместихме се в Русе, защото той е от там. При вас някакви новости?

# 583
Тихичко големи поздравления! Лека и приятна бременост ти пожелавам Heart Eyes

При мен новото е, че останаха само два дена до ваканцията, а аз оцелях в сравнително добро психическо здраве, доколкото го имах останало Joy

Аз украсих, набързо заради гости, защото то реално не сме били тук по празници от години. Всъщност точно сега се замислям да останем тук на коледа, защото през почивните дни абсолютно нищичко не работи и ще трябва да седим затворени. А през уикенда преди това ще уцелим ледената вълна и кошмара наречен шопинг лудница в гръцки вариант Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
М. Стоянович, това е хубава новина. Пожелавам ти лека бременност.

Моето човече тъкмо се нарева и заспа.

Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт