Аз поне не правя изненади, когато посрещам 

Ние с това бебе, разходи за ремонт и подготовка просто няма шанс ... търпим си сега още 4 месеца, пък за после
Не знам и аз искам за кратко ама 
Ние с това бебе, разходи за ремонт и подготовка просто няма шанс ... търпим си сега още 4 месеца, пък за после
Не знам и аз искам за кратко ама 
Говорих с нотариус, пратихме формуляр, ще ми го прати ММ заверен и подписан до седмица пдф, тука ще се подпечата и от нотариус 
Реално термина ми е за 17.03, но док ще държи датата да е поне 2 седмици преди термин, предвид, че плацентата ми върви по-напред от бебето... Официално договора на ММ приключва на 28.02 ама нали знаете как стоят нещата със смените, особено в тези променливи времена и то на другия край на света. Опитвам се да не се тормозя, ама предвид, че ни е първо детенце и искам всичко да изживяваме заедно ми е доста трудно приемането на тези мисли. С университета напредвам, ще изкарам тази сесия присъствено, а втората ще мина дистанционно, добре че уни дава тази възможност.
Добре че са моите родители да помагат, въпреки че са в друг град, доста често пътувам при тях. Ако родя преди ММ да се върне сигурно ще отидем там с бебка, за да ми помагат, не се чувствам изобщо готова да бъда сама с новородено бебе... 

Препоръчани теми