MasterChef България, Тема 1

• 47 636
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
Значиии аз пък така и не разбрах в последна сметка, кои момици беа сварени и кои сурови. Ма може ли така тия сценаристи да оставят въпроса неприключен бе. Цяла нощ няма да мога да спя.
Опитаните от журито бяха суровите за украса, останалите си бяха ОК.

# 421
  • Варна и...духом на Босфора
Като Пената-Този другият подава на третия.... Mr. Green
Бай Илия много хубав.Самата рецепта от кой край на България е,на Северозапад пълнят сухи чушки с картофи newsm78,и какво е Бизел,Токев и той не отговори....

# 422
Като Пената-Този другият подава на третия.... Mr. Green
Бай Илия много хубав.Самата рецепта от кой край на България е,на Северозапад пълнят сухи чушки с картофи newsm78,и какво е Бизел,Токев и той не отговори....

Гугъл каза че е бакла  newsm78

В Северозапада баба даже вареше картофи и след това накъсваше вътре сушени чушки и всичко това го запържваше  Grinning

# 423
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Току-що изгледах епизода - хареса ми повече от предните два, журито определено се отпуска и разчупва все повече и повече.
И аз съм на мнение, че момчето сгреши в избора си. От това, което съм гледала в американските сезони, в самото шоу не се научава кой знае колко, основно са неща като това, че някоя подправка не е подходяща за определено ястие, че заквасената сметана не бива да ври и други подобни. Което не е маловажно, но не е достатъчно за човек без особен опит и незапознат с много продукти, които със сигурност ще присъстват и в нашия формат.

# 424
  • София
...
Бай Илия много хубав.Самата рецепта от кой край на България е,на Северозапад пълнят сухи чушки с картофи ...

Аз съм ял баница с картофи в Смолянския край на родопите. Картофник обаче има и по западните ни краища.

# 425
Интересен епизод. Не мисля, че журито се е "разчупило" по простата причина, че и трите епизода са от един и същи ден. Ние дори не знаем реда, в който са се представяли участниците - сега гледаме монтаж с равномерно разпределени лични драми, добри готвачи и не толкова  Peace

# 426
  • Асеновград
Здравейте Simple Smile
Хареса ми вчерашният епизод. Peace
Искаше ми се малкият да избере стажа , но емоцията му надделя и избра престилката , дано има късмет и се задържи по дълго в състезанието. Peace
Също така ми хареса момичето,, дет са мята,, в кухнята с профитеролите , (много ми е симпатична).
Този с зелевата супа , направо ме разби , ,,пълен перко,, , а и с какво самочувствие. Grinning -,, Смятам че много изгубиха , ама те си знаят,, hahaha

# 427
  • Mediterraneo
Хареса ми снощи серията. С изключение на рижавата майка с личната драма. Сирачето много исках да избере обучението, но се надявам въпреки всичко те пак да му осигурят стажове. Този със зелевата супа го приемам просто като "кен ли" в готварски формат- майтап да става.

# 428
Малкия има нюх. Никакъв късмет на начинаещия не е според мен. Телешко не се готви току-така....
Може много да ни изненада.
На мен ми хареса чистата му реакция, как гледаше месото отвътре, че се е получило.

# 429
Според мен дори момчето да отпадне от шоуто, ще му дадат шанс за обучение в ресторант (или поне така ми се иска) Simple Smile

# 430
на страницата си във ФБ шеф Борис Петров  беше коментирал, че  момче от участниците паралелно с предаването се обучава и в ресторантите на журито. Тогава помислих, че обучават някой от групата, за да може да изтъкне, продължи, спечели... но сега силно се надявам момчето да е това и въпреки, че избра престилката (кой не иска 15 мин слава?) да са решили докато е там да работи и в техните кухни и се учи.

# 431
Това е отговора на момчето,след като имаше коментар,че е избрал 5те минути слава:
Силви Чалъков Избрах това, защото така или иначе в предаването ми се дава възможност да се уча и там !
Силви Чалъков В последствия ще разберете какво се е случило!

Според мен все пак е взет на стаж,а защо не и на работа.А и явно способностите му са подценени за 2те минутки,които имаше на екран.

Момичето с профитеролите ми хареса ,но пък след като й прочетох коментарите на страницата на предаването във Фейсбук, newsm78 Голямо самочувствие,голямо нещо!Чак до неприятно усещане.

Ste Fy Благодаря на позитивните хора за милото и човешко отношение към мен,оценявам го! И...майната на тези,които търсите под вола теле...!!! Не съм длъжна да се обяснявам на никого защо не са обикновенни и какви съставки съдържат.
Ste Fy На мен стаж не са ми предлагали...!!! Хора к'во ви става,айде гледайте го по-внимателно,че почвам да агресирам!!!!! Естествено,че щях да избера стаж...видимо не изглеждам проста девойка,да ме знам какво искам да постигна!!
!

Като почнат задачите,ще се види кой какво може. Simple Smile

# 432
  • София
Някой да знае от къде мога да купя "T-bone" стек в София?В месарниците около нас не продават.

# 433
Някой да знае от къде мога да купя "T-bone" стек в София?В месарниците около нас не продават.

В Метро съм виждала, има няколко вида. Но не съм купувала, не мога да кажа цени.
Около Коледа и НГ имаше някакви промоции на аржентинското. Не знам дали зареждат постоянно.

На мен лично повече ми харесва Рибай, обаче определено не суровия му вид, обичам месото ми от medium well до well done, като клоня към поселдното.

# 434
  • Berlin
Еее, много груби коментари от това момиче. 2рият по какъв повод е? Нещо много агресирала ми се вижда наистина. Laughing Шеф Петров не беше ли от едно друго предаване? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт