MasterChef България, Тема 1

• 47 636
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
трябваше да избере обучението,повече щеше да спечели Naughty

# 406
Е, трябваше обучение да избере момчето. Със сигурност нямаше да го оставят само за по седмица в ресторантите, а дори щеше да има по-голям шанс да сбъдне мечтата си, отколкото участието в този формат да му даде някакъв старт.

# 407
  • София
И за мен взе грешното решение, но се надявам да получи своя шанс и да има успех.

# 408
Надявах се момчето да избере стажа. Нищо, щом участието ще му донесе желаната емоция, а и все ще научи нещо ново. Много късмет му пожелавам!!!

# 409
  • София
И аз мислех, че ще предпочете обучението, но пък си мисля, че то така или иначе няма да му избяга. А така ще спечели популярност.

# 410
  • гр. Варна
Браво на момчето! Искаш ли го, полагаш ли усилия и става!   chef
Ама май взе грешното решение - със сигурност щяха да му осигурят работа след стажа

# 411
  • София
Да, за съжаление, някои научават нещата по трудния начин.

# 412
Харесвам талантливи и скромни хора.
Много. Heart Eyes

Никой не знае дали момчето, взе грешно или правилно решение. Само времето ще покаже.
Според мен те пак ще го учат.

# 413
T-bone стек при това идеално изпечен - браво!

Хареса ми момчето и се радвам, че избра престилката, макар че лично мое мнение е че дори и с по седмица "чиракуване" щеше да научи повече отколкото ако остане в състезанието. Но успех на момчето.

Днес всички бяха много приятни, журито и то се отпуска, а премереността в коментарите и в държанието им много ми допада.

# 414
  • пак на Рив Гош
Това с "тънкостите при приготвянето" го вплитат в самите серии, докато участниците си изпълняват задачите и приготвят дадено ястие? Или го има като отделна "рубрика"?

Обикновено е при приготвянето, като текст отстрани или отдолу, но понякога и журито наблюдава отстрани и споделя разни неща, напр. "за този тип парче месо, участникът не е подбрал най-добрият начин на приготвяне, защото, примерно, ще трябва да го готви по-дълго". Понякога го дават и при "разбора" на ястието пред кандидата, напр. "сложи солта в началото и това попречи на варенето, а трябваше да изчакаш и да я сложиш накрая".

# 415
Този с момците си влезе в Господари на ефира  Joy Joy

Малкият е голям сладур, според мен след като вече го показаха по ТВ, спокойно можеше да избере обученията...все пак това е шанс 1 път. Но не се знае, времето ще покаже. Но пак ще спечели по някакъв начин Peace

Този Виктор много готин, пу пу:love:

# 416
Никакви забележки нямам за епизода тази вечер. Много ми харесаха, жури и участници. Можеше без тоя със зелевата супа, но решили са, че е интересен пуснали са го.

# 417
  • София
Значиии аз пък така и не разбрах в последна сметка, кои момици беа сварени и кои сурови. Ма може ли така тия сценаристи да оставят въпроса неприключен бе. Цяла нощ няма да мога да спя.

# 418
Значиии аз пък така и не разбрах в последна сметка, кои момици беа сварени и кои сурови. Ма може ли така тия сценаристи да оставят въпроса неприключен бе. Цяла нощ няма да мога да спя.
Е ти пък,как не разбра начиии  newsm29
Не тази,тази другата  Mr. Green

# 419
  • Sofia
тези,които били за украса били недоварени

Общи условия

Активация на акаунт