MasterChef България, Тема 1

• 47 667
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Момичета, ще ми кажете ли къде се намират и кои са ресторантите на момчетата от журито? Интересува ме и този на  шеф Петров. Бях търсила в нета, но не открих. Ще ми се да отидем утре.
За Т бон стека, има в Метро, аржентински, но е с 20% вода и пак е 30 лв. Бройката. Трудно се намира качествено телешко в България,  гледам има някакво специално и в Лидъл, ама не сме го пробвали него. Peace
Благодаря!

# 436
  • Berlin
Ами не четеш темата, то голямо обсъждане беше.  Laughing
Петър - Мияби
Виктор - Chef's
Андре - Хилтън

# 437
  • София
Някой да знае от къде мога да купя "T-bone" стек в София?В месарниците около нас не продават.

В Метро съм виждала, има няколко вида. Но не съм купувала, не мога да кажа цени.
Около Коледа и НГ имаше някакви промоции на аржентинското. Не знам дали зареждат постоянно.

На мен лично повече ми харесва Рибай, обаче определено не суровия му вид, обичам месото ми от medium well до well done, като клоня към поселдното.
Много благодаря!Ще трябва да се прежаля да прескоча до Метро.Просто ми е любопитно, иначе телешко/говеждо не ям, на конци ми е.

# 438
Еее, много груби коментари от това момиче. 2рият по какъв повод е? Нещо много агресирала ми се вижда наистина. Laughing Шеф Петров не беше ли от едно друго предаване? Laughing
и неграмотно...язък й за претенциите

# 439
Вторият е ,защото някой се беше объркал и беше писал под нейната снимка,а не под тази на Силви. Simple Smile

# 440
Някой да знае от къде мога да купя "T-bone" стек в София?В месарниците около нас не продават.

В Метро съм виждала, има няколко вида. Но не съм купувала, не мога да кажа цени.
Около Коледа и НГ имаше някакви промоции на аржентинското. Не знам дали зареждат постоянно.

На мен лично повече ми харесва Рибай, обаче определено не суровия му вид, обичам месото ми от medium well до well done, като клоня към поселдното.
Много благодаря!Ще трябва да се прежаля да прескоча до Метро.Просто ми е любопитно, иначе телешко/говеждо не ям, на конци ми е.

Aбе да ти кажа това аржентинсктоо се топи в устата, но е доста скъпичко.

# 441
  • Burgas
Записвам се в темата   bouquet

# 442
  • Асеновград
Еее вярно ли така се е изказала госпожица ,,профитерол,,?
Харесвам е , но никак не обичам нагли и много самоуверени хора.
Като започне състезанието , ще се види кой колко може и знае.

# 443
  • Пловдив
Ами не четеш темата, то голямо обсъждане беше.  Laughing
Петър - Мияби
Виктор - Chef's
Андре - Хилтън
Супер Благодаря!  А на шеф Петров, ако някой знае ехеее 😊
Не бях чела темата, но сега се поправям.

# 444

Всяко месо става на конци, като се ПРЕготви.

Еее вярно ли така се е изказала госпожица ,,профитерол,,?
Харесвам е , но никак не обичам нагли и много самоуверени хора.
Аз затова не чета нищо за никого, предпочитам да ги гледам на екран какво показват от себе си. (важи за всяко шоу-предаване).Хвърлям по някой поглед само тук в темата...    Simple Smile
Снощи не ми допадна, че претупаха няколко участника, които продължиха напред.Нито дадоха подробно с какво са спечелили журито, нито как ги оцени самото жури, само едно "да" и айде, на следващия участник.

# 445
Вече има и обидени блогъри. Ех това жури. Как можа да не и оцени скаридите.

http://www.cookwithasmile.com/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0% … 0%B0%D0%BA%D0%B8/

# 446
Аз съм поръчвала от тук Peace
Има голям избор и месото е доста добро.

Голям смях с чорбата трезве снощи.
Харесаха ми момчето със заешкото, момчето с Т-бона и дядото с баницата от картофи. Много положителни  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 12:57 от My All

# 447
  • София
Аз съм поръчвала от тук Peace
Има голям избор и месото е доста добро.

Благодаря ти!След като попитах, се сетих да проверя и там и се оказа,че цената му не е толкова непосилно висока.

# 448
Вече има и обидени блогъри. Ех това жури. Как можа да не и оцени скаридите.

http://www.cookwithasmile.com/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0% … 0%B0%D0%BA%D0%B8/

E то гроздето като е кисело...Не казвам,че скаридите не са хубави, рецептата ми изглежда интересна.
Но има доста по-силни предложения, както и по-слаби. Просто спред мен си има типажи, които да участват.
А за това, че било решено от началото--няма такова нещо, който е гледал формат в друга държава знае, че има много обрати.  Peace

Според мен няма как да има само доволни, но като гледам колко ограничени зрители коментират из Интернет, се възпирам и да коментирам, просто няма смисъл.

# 449
  • Berlin
Това, че имаш блог с рецепти, не означава, че си няк'ъв мастър. Wink Не е конкретно за по-горе споменатия, за 1ви път го отварям. Рецептата обаче ми се струва лесна и вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт