MasterChef България, Тема 1

  • 47 667
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
  • Мнения: 5 234
Момичета, ще ми кажете ли къде се намират и кои са ресторантите на момчетата от журито? Интересува ме и този на  шеф Петров. Бях търсила в нета, но не открих. Ще ми се да отидем утре.
За Т бон стека, има в Метро, аржентински, но е с 20% вода и пак е 30 лв. Бройката. Трудно се намира качествено телешко в България,  гледам има някакво специално и в Лидъл, ама не сме го пробвали него. Peace
Благодаря!

# 436
  • Berlin
  • Мнения: 13 019
Ами не четеш темата, то голямо обсъждане беше.  Laughing
Петър - Мияби
Виктор - Chef's
Андре - Хилтън

# 437
  • София
  • Мнения: 15 853
Някой да знае от къде мога да купя "T-bone" стек в София?В месарниците около нас не продават.

В Метро съм виждала, има няколко вида. Но не съм купувала, не мога да кажа цени.
Около Коледа и НГ имаше някакви промоции на аржентинското. Не знам дали зареждат постоянно.

На мен лично повече ми харесва Рибай, обаче определено не суровия му вид, обичам месото ми от medium well до well done, като клоня към поселдното.
Много благодаря!Ще трябва да се прежаля да прескоча до Метро.Просто ми е любопитно, иначе телешко/говеждо не ям, на конци ми е.

# 438
  • Мнения: X
Еее, много груби коментари от това момиче. 2рият по какъв повод е? Нещо много агресирала ми се вижда наистина. Laughing Шеф Петров не беше ли от едно друго предаване? Laughing
и неграмотно...язък й за претенциите

# 439
  • Мнения: 1 127
Вторият е ,защото някой се беше объркал и беше писал под нейната снимка,а не под тази на Силви. Simple Smile

# 440
  • Мнения: 1 446
Някой да знае от къде мога да купя "T-bone" стек в София?В месарниците около нас не продават.

В Метро съм виждала, има няколко вида. Но не съм купувала, не мога да кажа цени.
Около Коледа и НГ имаше някакви промоции на аржентинското. Не знам дали зареждат постоянно.

На мен лично повече ми харесва Рибай, обаче определено не суровия му вид, обичам месото ми от medium well до well done, като клоня към поселдното.
Много благодаря!Ще трябва да се прежаля да прескоча до Метро.Просто ми е любопитно, иначе телешко/говеждо не ям, на конци ми е.

Aбе да ти кажа това аржентинсктоо се топи в устата, но е доста скъпичко.

# 441
  • Burgas
  • Мнения: 1 584
Записвам се в темата   bouquet

# 442
  • Асеновград
  • Мнения: 1 580
Еее вярно ли така се е изказала госпожица ,,профитерол,,?
Харесвам е , но никак не обичам нагли и много самоуверени хора.
Като започне състезанието , ще се види кой колко може и знае.

# 443
  • Пловдив
  • Мнения: 5 234
Ами не четеш темата, то голямо обсъждане беше.  Laughing
Петър - Мияби
Виктор - Chef's
Андре - Хилтън
Супер Благодаря!  А на шеф Петров, ако някой знае ехеее 😊
Не бях чела темата, но сега се поправям.

# 444
  • Мнения: X
Някой да знае от къде мога да купя "T-bone" стек в София?В месарниците около нас не продават.

В Метро съм виждала, има няколко вида. Но не съм купувала, не мога да кажа цени.
Около Коледа и НГ имаше някакви промоции на аржентинското. Не знам дали зареждат постоянно.

На мен лично повече ми харесва Рибай, обаче определено не суровия му вид, обичам месото ми от medium well до well done, като клоня към поселдното.
Много благодаря!Ще трябва да се прежаля да прескоча до Метро.Просто ми е любопитно, иначе телешко/говеждо не ям, на конци ми е.
Всяко месо става на конци, като се ПРЕготви.

Еее вярно ли така се е изказала госпожица ,,профитерол,,?
Харесвам е , но никак не обичам нагли и много самоуверени хора.
Аз затова не чета нищо за никого, предпочитам да ги гледам на екран какво показват от себе си. (важи за всяко шоу-предаване).Хвърлям по някой поглед само тук в темата...    Simple Smile
Снощи не ми допадна, че претупаха няколко участника, които продължиха напред.Нито дадоха подробно с какво са спечелили журито, нито как ги оцени самото жури, само едно "да" и айде, на следващия участник.

# 445
  • Мнения: 6 363
Вече има и обидени блогъри. Ех това жури. Как можа да не и оцени скаридите.

http://www.cookwithasmile.com/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0% … 0%B0%D0%BA%D0%B8/

# 446
  • Мнения: 3 819
Някой да знае от къде мога да купя "T-bone" стек в София?В месарниците около нас не продават.
Аз съм поръчвала от тук Peace
Има голям избор и месото е доста добро.

Голям смях с чорбата трезве снощи.
Харесаха ми момчето със заешкото, момчето с Т-бона и дядото с баницата от картофи. Много положителни  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 12:57 от My All

# 447
  • София
  • Мнения: 15 853
Някой да знае от къде мога да купя "T-bone" стек в София?В месарниците около нас не продават.
Аз съм поръчвала от тук Peace
Има голям избор и месото е доста добро.

Благодаря ти!След като попитах, се сетих да проверя и там и се оказа,че цената му не е толкова непосилно висока.

# 448
  • Мнения: 1 446
Вече има и обидени блогъри. Ех това жури. Как можа да не и оцени скаридите.

http://www.cookwithasmile.com/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0% … 0%B0%D0%BA%D0%B8/


E то гроздето като е кисело...Не казвам,че скаридите не са хубави, рецептата ми изглежда интересна.
Но има доста по-силни предложения, както и по-слаби. Просто спред мен си има типажи, които да участват.
А за това, че било решено от началото--няма такова нещо, който е гледал формат в друга държава знае, че има много обрати.  Peace

Според мен няма как да има само доволни, но като гледам колко ограничени зрители коментират из Интернет, се възпирам и да коментирам, просто няма смисъл.

# 449
  • Berlin
  • Мнения: 13 019
Това, че имаш блог с рецепти, не означава, че си няк'ъв мастър. Wink Не е конкретно за по-горе споменатия, за 1ви път го отварям. Рецептата обаче ми се струва лесна и вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт