MasterChef България, Тема 1

• 47 597
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
Започнах да гледам предаването, дано видим повече кулинария и по-малко лични драми.
Скоро изгледах и холандският  вариант - много интересни неща, страхотни шефове, посещения във Франция, динамика...

От журито - определено Петър ми е любимец.
Ако се разочаровам, само заради него ще гледам, хаха.
Много е готин! Wink

# 496
Петър събра як фен клуб. Heart Eyes

# 497
  • София
От приятел японец знам, че Мияби е най-добрият японски ресторант в София (не само защото са приятели с Пепи Simple Smile ), посещавала съм го и съм много впечатлена.

# 498
  • София
От приятел японец знам, че Мияби е най-добрият японски ресторант в София (не само защото са приятели с Пепи Simple Smile ), посещавала съм го и съм много впечатлена.
Колко японски има в София?

# 499
  • София
Нямам представа.

# 500
  • Ямбол
Петър събра як фен клуб. Heart Eyes
Пише ме към нефеновете мен. Няма по-противен човек за мен от този с татуировки.

Виктор ми допада повече.

# 501
Виктор е много деликатен човек. Heart Eyes

# 502
Да ви кажа аз за три епизода и тримата ги харесах.  Grinning Имам голямо сърце  Hug

# 503
  • Sofia
и аз харесвам Виктор Blush

# 504
Ужас!!!     Shocked
Знаех, че трябва да има и друга причина да не ми допада, освен хахавия му характер, а то какво било ......   Пфу, ужасно нечистоплътен изглежда, като рецидивист, прекарал целия си живот в затвора.Гадост....  

# 505
Ох, как обожавам татуирани мъже! Прекрасен ми е! Heart Eyes Той ми е любимецът от журито за момента, не само заради татуировките, де.  Flutter

Но всъщност и другите двама са ми много приятни.

# 506
Да ви кажа аз за три епизода и тримата ги харесах.  Grinning Имам голямо сърце  Hug
И аз така  Peace Heart Eyes

# 507
  • На земята, която е всъщност звезда.
Петър в едно интервю каза, че няма татуировкИ, а е една, т.е. всичко е свързано идейно и като изпълнение. На мен ми е странно, че някои съфорумки оплюват татутата, но изобщо не реагират на флешовете на ушите.  Simple Smile

Мислех Андре за най- млад, а той се оказа по- възрастен от другите с няколко години и с две големи дъщери. По- малката явно не е изкушена от света на кулинарията, а иска да става актриса:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4463481

Сега, като се поразрових в нета, видях, че Шефс на Виктор се е преместил в Лозенец. Моето мнение, което споделих преди няколко стр., е от ресторанта до с. Пасарел.

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 14:36 от Вселена

# 508
А другите двама - Виктор и Петър дали имат деца? Виктор сигурно, щом е женен, но Петър дали има жена, деца? Всичките са над 40- годишни.

# 509
И аз ги харесвам тримата.

Японски ресторанти в София има няколко, аз знам за 3-4.

Общи условия

Активация на акаунт