MasterChef България, Тема 1

• 47 488
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Ама вие да не мислите, че всичките готвачи са като от списание  Mr. Green
Не, аз не мисля. Аз коментирам само това, което виждам в конкретното предаване.

Ти си каза, че като външен вид не ти харесва, но Songes казва, че няма никога да хапне от яденето на такъв готвач. Лично на мен са ми по гнусни онези по 200кг, които се потят ужасно много и изглеждат нечистоплътни  Sick Сто пъти предпочитам Петър пред такъв.. Също и много, ама много мразя готвачи, които са пушачи. В скромната ми практика по ресторанти съм срещала няколко, които докато готвят пушат (не че аз не пуша). Ужасно е просто.

# 631
В идеалния случай готвачът ще е чистоплътен и няма да пуши в кухнята. Даже ми е странно защо минимумът санитарни изисквания трябва да се приравнява с идеалния случай, но това е положението.

Да не го обръщаме в разговор за татуировките, че няма да му излезе краят. Всеки си има лични възприятия, толкова.

# 632
И аз мразя готвачи пушачи.Случвало се е да купувам торта от сладкарница и украсата от сметанов крем ми миришеше на цигари

# 633
Лиляна, ти по татуировките ли съдиш за човека?
Човека е там с качествата си на специалист, а не на модел!
Много са грозни такива повърхностни изказвания и са проява на доста лош вкус според мен.
Аз никога не бих си позволил да говоря така за някого само защото имал татуировки. И на мен не ми харесва на външен вид, но съм убеден в качествата му на кулинар и не случайно е там.
Плюс това ти не визираш само него, ами всички хора с татуировки - "Няма по-противен човек за мен от този с татуировки" Чудя се колко трябва да си ограничен и тесногръд......
( защото смятам, че когато нямаш какво да кажеш, то по-добре не пиши ....
Не съм Лиляна, ама мисля същото.
На мен всички хора с татуировки, изрисували се като шарено чучело на панаир, са ми меко казано, нелицеприятни.Ще спестя другите определения, които ми идват наум....И честно казано, човек способен така да се окепази, определено нещо не му е наред....какво, той си знае.
Защо мислиш, че тези, които не припадат по журЕто, нямат какво да кажат?
Или всички трябва да охкаме и да ги възхваляваме?    Laughing
Ако темата е само за хвалби, охкания и прехласвания по журито и участниците, и инакомислещите ви дразнят, кажете, няма да пиша повече. (защото назад имаше и коментар, визиращ "заяждане").
Заяждането е била последната ми цел, просто определен участник в шоуто не ми допада, леееко противен ми е, изказах лично мнение.
Но лесно мога да си го спестя, шоуто и темата ще си вървят и без моето мнение.    Simple Smile

# 634
  • На земята, която е всъщност звезда.
Някой коментираше по- напред, че Петър сигурно е ерген, но в неговото видео той споменава, че има син, който им се обаждал "Мамо, тате, донесете ми ....за вечеря". Може би и жена му е готвач?  

А от видеото на Виктор:

Журналистка: Съпругата ви е късметлийка. Сигурно не й позволявате да готви в къщи?
Виктор, сериозен: Не! Но й позволявам да изчисти след мен. Joy

# 635
Вече беше коментирано ,че и тримата са женени,стана ясно от интервюто им в 120 минути.

# 636
Скрит текст:
Лиляна, ти по татуировките ли съдиш за човека?
Човека е там с качествата си на специалист, а не на модел!
Много са грозни такива повърхностни изказвания и са проява на доста лош вкус според мен.
Аз никога не бих си позволил да говоря така за някого само защото имал татуировки. И на мен не ми харесва на външен вид, но съм убеден в качествата му на кулинар и не случайно е там.
Плюс това ти не визираш само него, ами всички хора с татуировки - "Няма по-противен човек за мен от този с татуировки" Чудя се колко трябва да си ограничен и тесногръд......
( защото смятам, че когато нямаш какво да кажеш, то по-добре не пиши ....
Не съм Лиляна, ама мисля същото.
На мен всички хора с татуировки, изрисували се като шарено чучело на панаир, са ми меко казано, нелицеприятни.Ще спестя другите определения, които ми идват наум....И честно казано, човек способен така да се окепази, определено нещо не му е наред....какво, той си знае.
Защо мислиш, че тези, които не припадат по журЕто, нямат какво да кажат?
Или всички трябва да охкаме и да ги възхваляваме?    Laughing
Ако темата е само за хвалби, охкания и прехласвания по журито и участниците, и инакомислещите ви дразнят, кажете, няма да пиша повече. (защото назад имаше и коментар, визиращ "заяждане").
Заяждането е била последната ми цел, просто определен участник в шоуто не ми допада, леееко противен ми е, изказах лично мнение.
Но лесно мога да си го спестя, шоуто и темата ще си вървят и без моето мнение.    Simple Smile

Присъединявам се  Peace и на мен ми е грозен и нечистоплътен-не заради татуировките,а чисто визуално.Всъщност татусите на врата изглеждат все едно е кирлив...

# 637
А по ирония на съдбата , именно Петър държи най-много на хигиената Simple Smile

# 638

Не схващам къде тук е иронията? Хората с татуси не се къпят според теб? Щом си татуиран си мръсен?
И стига вече с тези татуировки. Не готвят те. Решил е татуирал се е. Кожата си е негова и съм сигурна, че на него изобщо не му пука дали на еди кой си това му харесва.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 14:35 от Меган

# 639
Аз с ирония го казах, бре. В отговор на предишните коментари. Мен татусите му не ми пречат изобщо.

# 640

Не схващам къде тук е иронията? Хората с татуси не се къпят според теб? Щом си татуиран си мръсен?
И стига вече с тези татуировки. Не готвят те. Решил е татуирал се е. Кожата си е негова и съм сигурна, че на него изобщо не му пука дали на еди кой си това му харесва.
Не  Mr. Green Защо са им иначе татусите? За да прикриват мръсотията естествено  Wink

# 641
  • Sofia, BG
Охххх нямам търпение за новите епизоди и да се обсъжда най-вече същността на предаването, преди всички, които намират татуираните хора за мърляви психари да са се изредили да го декларират тук.
Баси досадата  Close

# 642
Преди доста време бях чела, че хората с много татуировки така искат да се "скрият от света".
Сега, дали е вярно и какво крият-мръсотия или друго, няма как да знам.    Laughing

# 643
Преди доста време бях чела, че хората с много татуировки така искат да се "скрият от света".
Сега, дали е вярно и какво крият-мръсотия или друго, няма как да знам.    Laughing

Не знам къде си го чела, но е пълна глупост. Дори и по Дискавъри са давали за хора с татуси, смисълът е напълно различен.

# 644
Довечера пише, че е от 09:30ч, защо не го дават по-рано?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт