MasterChef България, Тема 1

• 47 514
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Страшно много сте изписали, едвам изчетох ooooh! През татуировките до рецептите. Simple Smile
По последния казус - абсурдно ще е да пуснат това... Джулиана, просто не го вярвам Stop Дори и до разширения състав не вярвам да стигне.
Жалко, че няма да има предаване днес, но пък се радвам, че утре май е последният епизод от кастингите, да почват вече...

# 616
  • София
sparkyy, за татуировките съм напълно съгласна с нея.Да си унищожаваш така кожата е пълно безумие, някакъв мазохизъм, лудост, комплекси, болест ... и какво ли още не, но това не е нормално.

# 617
sparkyy, за татуировките съм напълно съгласна с нея.Да си унищожаваш така кожата е пълно безумие, някакъв мазохизъм, лудост, комплекси, болест ... и какво ли още не, но това не е нормално.
hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 618
Представянията и готвенето на Шефовете, преди започването на предаването, ако не сте го гледали. Аз не бях и ми беше много интересно.

# 619
Решила е явно да напомни за себе си  Joy

И къде е тръгнала таз деойка, Мастър шеф да става? Може пък да е голямата изненада...
Мислиш ли го наистина  Mr. Green

Неееее

# 620
  • Разпиляна във въображението
Лично мен ме дразни това дълго представяне на журито. Да не говорим за хилядите явили се, които се оказаха просто около хиляда на кастингите.

Утре май е последния епизод с кастинга Peace

# 621
Аз разбрах, че и тази седмица ще са само кастинги три дена. Общо за двете седмици по 3 дена ще излъчват кастинги.

# 622
В утрешния анонс казват, че утре е последният ден от кастингите.

# 623
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момичета, благодаря!   bouquet Явно нашия сезон са го поразтегнали леко.

# 624
Ох, Андре. Десертът ти, десерта! Ще го излапам за секунди и ще питам за още. Нищо, че бил калоричен и не диетичен.

# 625
Представянията и готвенето на Шефовете, преди започването на предаването, ако не сте го гледали. Аз не бях и ми беше много интересно.

Благодаря, беше ми интересно.

# 626
  • Ямбол
Лиляна,
Скрит текст:
ти по татуировките ли съдиш за човека?
Човека е там с качествата си на специалист, а не на модел!
Много са грозни такива повърхностни изказвания и са проява на доста лош вкус според мен.
Аз никога не бих си позволил да говоря така за някого само защото имал татуировки. И на мен не ми харесва на външен вид, но съм убеден в качествата му на кулинар и не случайно е там.
Плюс това ти не визираш само него, ами всички хора с татуировки - "Няма по-противен човек за мен от този с татуировки" Чудя се колко трябва да си ограничен и тесногръд, че да изречеш такова тъпо нещо и да си позволиш да обиждаш на "противни" хора, които дори не познаваш?
Съжалявам, че не пиша по темата, но не издържах като прочетох написаното от Лиляна, защото смятам, че когато нямаш какво да кажеш, то по-добре не пиши тъпи,злобни и напълно излишни коментарчета, само и само да си написала нещо. Мисли малко преди да пишеш и си задай въпроса дали ще бъде полезен коментара ти!
Аз не съдя за качествата на специалиста по готвене. Тук имаше коментари за журито и аз коментирам външността на един от тях. Да, за мен всеки човек с татуировки е противен, гнус ме е от такива хора, неприятни са ми, не ми харесва да ги гледам.
Ти може да смяташ много неща. Как разбра, че нямам какво да кажа. Имам какво да кажа и съм го казала. А ти си никоя да ми казваш какво да пиша и как да мисля.

# 627
Не съм гледала предаването, но една сутрин гледахме интервю с главните готвачи в един сутрешен блок. Като го видях този с татуировките, автоматично казах, че не бих хапнала нищо, приготвено от него. А при него не са само те, физиономията и цялото му излъчване са отблъскващи. Мъжът ми отбеляза, че няма как да разбера кой го е сготвил.  Laughing Но фактът на първоначалната ми нагласа си остава и споделям мнението на Лиляна.

# 628
Ама вие да не мислите, че всичките готвачи са като от списание  Mr. Green

# 629
  • Ямбол
Ама вие да не мислите, че всичките готвачи са като от списание  Mr. Green
Не, аз не мисля. Аз коментирам само това, което виждам в конкретното предаване.

Общи условия

Активация на акаунт