MasterChef България, Тема 1

• 47 507
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Вах!
Да позная ли тази кандидатка дали ще мине?

# 601
Ужас! Как може да отидеш в готварско шоу облечена по този начин?

Вах!
Да позная ли тази кандидатка дали ще мине?

Аз ако съм в журито и най-страхотното ястие да ми приготви ще я отрежа заради облеклото. Това не е пийп шоу все пак.

# 602
Значи да свикнем, че ще има заяждания в темата. Laughing А в Мияби и ние ще отидем, когато ни се отвори възможност. Simple Smile

O, от моя страна не  Peace

Иначе ще я видим тази участничка, може да има талант.

Днес няма ли епизод?

# 603
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аууу, какво ни чака утре !!!

....

Аз се чудя защо въобще си е направила труда да се облича... Laughing

# 604
Аууу, тая мацка ми е позната. Май нещо Мис силикон беше. Ще питам в темата за компроматите, но сега съм през телефона и не мога.

# 605
Да,точно тя е - Джулиана Гани  Sick

# 606
Да,точно тя е - Джулиана Гани  Sick
И къде е тръгнала таз деойка, Мастър шеф да става? Може пък да е голямата изненада...

# 607
Решила е явно да напомни за себе си  Joy

И къде е тръгнала таз деойка, Мастър шеф да става? Може пък да е голямата изненада...
Мислиш ли го наистина  Mr. Green

# 608
densi, така ли изглежда този сладолед с червен боб ? Струва ми се лесна рецепта.
Не точно. Много по-бледо розов е и няма толкова много люспички в него.
Има и сладолед със зелен чай, който харесах, защото не беше горчив. Много обичам такъв сладолед и поръчвам по заведенията, но понякога горчи.

Джулиана ще мине сигурна съм. Даже май някъде четох, че готви почти гола. Дано инфото да е само за кастинга.

# 609
  • София
Що бе,може верно да готви. В Черешката на тортата се мяркаше някаква подобна кифла. А и за Черната Златка се сещам, че се изявяваше като кулинарка.

# 610

Джулиана ще мине сигурна съм. Даже май някъде четох, че готви почти гола. Дано инфото да е само за кастинга.
Като каза Джулиана, стори ми се познато. Да не е на някой известен жена?
Стори ми се че четох вече някъде, че доста напред е стигнала във формата, но може да бъркам и да става дума за друга дама, за която се споменава тук-там, че работата не е чиста, а готвенето ѝ не е на ниво като за мастър.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 18:47 от Merelenda

# 611
Не не е. Поредния "киборг", който е спечелил конкурс за Мис селикон или нещо подобно и се мисли за вселенска звезда във всички области.

18+

# 612
  • Стара Загора
Лиляна, ти по татуировките ли съдиш за човека?
Човека е там с качествата си на специалист, а не на модел!
Много са грозни такива повърхностни изказвания и са проява на доста лош вкус според мен.
Аз никога не бих си позволил да говоря така за някого само защото имал татуировки. И на мен не ми харесва на външен вид, но съм убеден в качествата му на кулинар и не случайно е там.
Плюс това ти не визираш само него, ами всички хора с татуировки - "Няма по-противен човек за мен от този с татуировки" Чудя се колко трябва да си ограничен и тесногръд, че да изречеш такова тъпо нещо и да си позволиш да обиждаш на "противни" хора, които дори не познаваш?
Съжалявам, че не пиша по темата, но не издържах като прочетох написаното от Лиляна, защото смятам, че когато нямаш какво да кажеш, то по-добре не пиши тъпи,злобни и напълно излишни коментарчета, само и само да си написала нещо. Мисли малко преди да пишеш и си задай въпроса дали ще бъде полезен коментара ти!

# 613
Поредния "киборг", който е спечелил конкурс за Мис селикон или нещо подобно и се мисли за вселенска звезда във всички области
Абсолютно точно определение, точно киборг.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 19:34 от Lemy

# 614
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дамата е потресаваща, плюх си в пазвата, че се стреснах като я видях.

Кастингите и утре ли продължават?  В американските сезони са събрани в три серии и мислех, че и при нас ще е така и утре ще започне същинското състезание.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт