MasterChef България, Тема 1

• 47 514
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Аз не знам какви са цените в Хилтън, но преди съм опитвала негови неща докато беше в Къщата с часовника и беше приятно.
Хилтън принципно винаги предлагат чудесни неща, била съм там на няколко хепънинга с хапване тип кетъринг.

# 586
  • София
Пържен зелен боб ли е или бакла? Понеже там бакла ядат така, затова питам. Или поне това съм виждала. Ех, явно наистина е хубав и автентичен ресторанта, този сладолед с червен боб звучи съвсем по японски.
Сладоледа с червен боб не е ли корейски?

# 587
Аз съм го срещала само като японска рецепта, но не съм специалист. Може да го има и като корейска. Peace

# 588
  • в морето до колене
А пърженият зелен боб не е ли китайски?

Нещо такова съм яла в Пекин и Шанхай...

# 589
densi, така ли изглежда този сладолед с червен боб ? Струва ми се лесна рецепта.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 17:17 от My All

# 590
Абе, китайско, корейско, виетнамско, японско, все е от Изтока .....    Laughing   кВо ще му се връзва г-н Петър?!   
Да не забравяме, че попита един участник дали е готвил кучешко...    Mr. Green
Нали сме си българи, просто е побългарил идеята за японска кухня.   

# 591
  • София
Не мисля, че е побългарил.
Все едно да спорим за произхода на кебапчетата, сармите, мусаката и др. дали са български, сръбски, турски, гръцки.

# 592
  • На земята, която е всъщност звезда.
Не мисля, че е побългарил.
Все едно да спорим за произхода на кебапчетата, сармите, мусаката и др. дали са български, сръбски, турски, гръцки.

Peace Все едно англичанин да каже за български ресторант, че сервира гръцка кухня, защото предлага мусака.

# 593
Абе, китайско, корейско, виетнамско, японско, все е от Изтока .....    Laughing   кВо ще му се връзва г-н Петър?!   

E та той участника е от Виетнам, а все пак знаем легенди за кучешкото. Лично аз не знам дали е истина.

# 594
  • София

E та той участника е от Виетнам, а все пак знаем легенди за кучешкото. Лично аз не знам дали е истина.
Е той човека си отговори, че само е ял, но не е приготвял.

# 595

Питаха виетнамеца и дали е ял кучешко. Той отговори, че е ял, но не е готвил. Явно не са чак такива легенди.

# 596
И аз не смятам,че не са, но Краси се чуди, затова реагирах така.

# 597
  • Berlin
Значи да свикнем, че ще има заяждания в темата. Laughing А в Мияби и ние ще отидем, когато ни се отвори възможност. Simple Smile

# 598
  • На земята, която е всъщност звезда.

Оказва се, че пастата от червен боб /азуки/ е много тачена в Япония, Китай и Корея и с нея се правят десетки сладкиши:

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_bean_paste

За съжаление кучешките ферми не са легенда. Достатъчно е да потърсите клипчета в нета и ще ви се доплаче.

# 599
Аууу, какво ни чака утре !!!

Общи условия

Активация на акаунт