MasterChef България, Тема 1

• 47 514
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Татуирания говореше за хигиена, а яде с ръце. newsm78

В народните обичаи, ако уважаваш храната, се яде с ръце (тази, която позволява де, не супи и яхнии). Не само хляба...  Mr. Green
Ама направи забележка,че няма да опита нечие ястие заради една лъжица май...

# 676
  • Sunshine state
Наистина взе тиквичка,а не ребро.  Peace  И айде сега народните обичаи... Така ли народно се храните всички в ресторантите? Крилца и ребра,да, но тиквичка...  Naughty
На мен не ми хареса първата жена , родена в Куба, живееща в Швеция. Много намахана нещо,а не знам на какво отгоре.  newsm78
Гордън Рамзи бил психар... И със самочувствие за външния си вид... Леле..  ooooh!

# 677
  • София
Има разлика да вземеш с ръка парченце и да оближеш лъжицата и да я върнеш в общата купа с ядене. Не знам как може да сравнявате онзи с "момиците" и Петър.

# 678
Мнооого горчив шоколад върху това ризото.
Плънка с печурки и печурки.
Фризьор, артистичен, с тласък от приятелката...готви от малък с нарязани котлети, обаче стои много добре на екран!Много ми хареса! Искам да го видя как дава всичко от себе си!
Ориза хрупа... ама аз така си го обичам, дайте ми шанс!
Нина срещу Митко - историята им не разваля вкуса на ястията!(Пешо опитваше с вилица ,този път ,видяхте ли)

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 22:16 от Анонимен

# 679
  • До сърцето...
Страхотна усмивка има Виктор  Grinning

# 680
  • Berlin
Е, бива ли така сега!? Да го оставят и 2мата. Simple Smile освен ако няма предварителна уговорка единият да продължи.

# 681
Сигурно ще оставят  Митко!?.....

# 682
  • София
Много хубав е днешният епизод. Най ми хареса фризьора, просълзих се и аз с него, голямо напрежение  Crazy
И майка и син са много симпатични, според мен ще пуснат момчето, но и двамата заслужават.

# 683
Значи все пак броят на престилките е бил ограничен. За момент реших, че ще пуснат почти всички.

Някои от участниците бяха интересни - т.е. приготвеното изглеждаше интересно. Фризьора ми хареса, а шведката - много самочувствие - чудо голямо. Някак си мисля, че ще се издъни бързо-бързо.
Девойката дето замалко да си отреже пръста не разбрах за какво я пуснаха.

Личните истории наистина малко "пресоляват манджата". Дано сме чули всички драми и перипетии до тук и след това само да готвят.

# 684
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мис Силкон беше покъртителна, устните й бяха толкова напомпани, че фъфлеше, а силиконът й беше просто ужасен, би трябвало да съди хирурга си.
ПиАр-ката от Швеция също се беше барнала също потресаващо - с този разголен корем, а за самочувствието й няма да споменавам...
Фризьорът не беше много наясно с термините - "Реър ту уелдан".
Момичето с хранителното разстройство ми се стори много мило и приятно.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 22:38 от Reinа

# 685
Много ми дожаля за момчето. Как се разплака горкото.

# 686
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Значи все пак броят на престилките е бил ограничен. За момент реших, че ще пуснат почти всички.

По спомени от американските сезони, престилките май са 30, но още в първия ден на състезанието ще отпаднат почти половината от избраните - ще отпаднат 12, а ще останат 18 или обратното, не помня точно.

# 687
  • Ню Йорк
Наистина взе тиквичка,а не ребро.  Peace  И айде сега народните обичаи... Така ли народно се храните всички в ресторантите? Крилца и ребра,да, но тиквичка...  Naughty
На мен не ми хареса първата жена , родена в Куба, живееща в Швеция. Много намахана нещо,а не знам на какво отгоре.  newsm78
Гордън Рамзи бил психар... И със самочувствие за външния си вид... Леле..  ooooh!

Много се надявах да я отрежат тази. Мразя хора със самочувствие без покритие.

Като цяло много ме кефи предаването и вярвам, че ще стане и по-интересно. Прекаляват обаче с личната драма, тая с анорексията само заради това я пуснаха.

# 688
  • Разпиляна във въображението
Някои от участничките имаха звездна подкрепа Laughing

Малко ме е яд, че отпадна момчето. Като сравнявам неговото ястие и това на онова момиче със заека в първия ден...

# 689
  • Sofia, BG
Престилките са между 30 и 40 - сега гледам американските сезони - 1ви сезон 30, 2ри 38, 3ти 36.
Тук не разбрах колко общо дадоха и колко ще бъдат финалистите - американците са 18

Общи условия

Активация на акаунт