Къде да отседнем в Трявна? - тема 2

• 153 708
  • 807
  •   1
Отговори
# 660
И аз пак имам въпрос- правят ли процедури докато детето кашля.Дъщеря ми преди 3 седмици беше болна с ларингитна кашлица и от снощи пак започна.Мислех си,дали докато е болна може да отидем,за да се повлияе по-бързо?

# 661
Ние 1-вият път даже бяхме със спазъм, правеха ѝ се процедури. Всичко мина и замина за 3 дни  - оздравя много бързо.

# 662
Има ли "топли,топли" отзиви от Панорама? newsm78

# 663
  • Варна
И аз да попитам , има ли нови отзиви за хотел Панорама , виждам че офертата  за пациентите на болницата която заплащахме за апартамент от 60 лв е 70 лв .
Дали пък нещо не се е подобрило , то вярно навсякъде цените растат !

# 664
70 лв си беше апартаментът и миналото лято, не знам вие кога сте плащали 60  newsm78

# 665
  • София
Ние плащахме 60 лв. за апартамент миналата година. Сигурна съм, защото бяхме за 5 нощувки и платихме кръгла съма - 300 лв.

# 666
Хм, може и аз да бъркам в такъв случай  newsm78

# 667
Здравейте,има ли някой вече в Трявна?Как е времето,,цъфнаха ли борчетата?Ние имахме планове на 23 да тръгваме,но ще трябва малко да отложим с една седмица.

# 668
  • Варна
Рали , 70 лв беше на редовна цена , с офертата за процедури в санаториума цената падаше на 60 лв със закуска и вечеря !
Ние бяхме началото на юли 2016г и също платихме 5 нощувки и помня  Wink

# 669
Трябва да избера настаняване в Трявна за 5-6 дни между хотел Рай и хотел Фамилия.
Става въпрос за края на този месец. Тревожи ме и прогнозата за времето - дали няма да мръзнем. Не съм била в града и околностите от дете.
Попрочетох темата, но все пак моля за вашите коментари конкретно за избор между двата хотела.

Благодаря предварително!

# 670
Трябва да избера настаняване в Трявна за 5-6 дни между хотел Рай и хотел Фамилия.
Става въпрос за края на този месец. Тревожи ме и прогнозата за времето - дали няма да мръзнем. Не съм била в града и околностите от дете.
Попрочетох темата, но все пак моля за вашите коментари конкретно за избор между двата хотела.

Благодаря предварително!
Били сме и в света,хе са един срещу друг. Във Фамилия своите са по-малки,и в двата имаше отопление,Фамилия си имат кафене,Рай не зная дали са отворили заведението. Рай ме спечели с градината където може да играят децата,мъжете да пият биричка и собствен паркинг. Хигиената и при двата беше добра.

# 671
Били сме и в света,хе са един срещу друг. Във Фамилия своите са по-малки,и в двата имаше отопление,Фамилия си имат кафене,Рай не зная дали са отворили заведението. Рай ме спечели с градината където може да играят децата,мъжете да пият биричка и собствен паркинг. Хигиената и при двата беше добра.

Благодаря, yulianka!
Как решават въпроса с паркинга във Фамилия? Или оставят клиента да си търси начин за паркиране?
Ресторант ли имат или кафене?
А Рай във всички стаи ли имат климатици? Знаеш ли?
Много ме тревожи въпроса с топлото. Все ми се струва, че там е балкан и още си е зима.  Thinking

Четох отзиви за Комплекс Троян, който е на пъпа на центъра на града, че посред зима не работело парното. По-точно, че работело, но толкова, че не можело дори да затопли радиаторите.

# 672

Благодаря, yulianka!
Как решават въпроса с паркинга във Фамилия? Или оставят клиента да си търси начин за паркиране?
Ресторант ли имат или кафене?
А Рай във всички стаи ли имат климатици? Знаеш ли?
Много ме тревожи въпроса с топлото. Все ми се струва, че там е балкан и още си е зима.  Thinking

Четох отзиви за Комплекс Троян, който е на пъпа на центъра на града, че посред зима не работело парното. По-точно, че работело, но толкова, че не можело дори да затопли радиаторите.
Паркирането за фамилия се оправяш сам,имат кафе-аперитив.
В Рай бяхме за кръщенето на сина ми,4 семейства и всички имахме климатици. Но собственичката е много отзивчива и можете да се обадите за всякакви въпроси

# 673
yulianka, щом си го избрала за гостите на кръщенето, приключвам с чуденето!
Благодаря ти за включването! Simple Smile

# 674
yulianka, щом си го избрала за гостите на кръщенето, приключвам с чуденето!
Благодаря ти за включването! Simple Smile
Моля,надявам се да си изкарате добре,но звънни и си разпитай допълнително ☺

Общи условия

Активация на акаунт